Anne- 4 var ielikt, bet kā eksāmenā? daudzus jau šādi žēlo, bet eksāmens nežēlos.
nu es nezinu, kādam āpsim jābūt, lai gadā nedabūtu 4. tad sēdi pie grāmatām un mācies. ja es nesapratu, ar savu tēlaino domāšanu, sēdēju un zīmēju visu priekšā, ja nesapratu ar formulām. tas palīdzēja. es to tik ļoti labi zinu, jo pati beigu beigās dabūju tikai 5. par vēlu saņēmos. varēju dabūt mierīgi 6. jā, ja es nebūtu mājās mācījos PATI pēc grāmatām un pierakstiem un nebūtu gājusi privātskolotājas, tad arī sēdētu ar savu divnieku. it sevišķi, ja ir kāds pēdējais gads, var taču pacensties. man arī tas likās absolūts stulbums, daudziem daudz kas nepadodas, bet tas nenozīmē, ka apaļīgajiem neliks skriet, ar māksliniecisko domāšanu neliks skaitīt un fiziku mācīties, bet dziedāt nepratējam neliks dziedāt utt. nevar cilvēkam pilnīgi viss perfekti padoties un tāpēc ir jācenšas attīstīt arī kaut nedaudz tās lietas, kas nepadodas, lai cilvēks būtu, kā teikt, daudzfunkcionāls, nevis tikai uz vienu lietu tendēts. lai arī tev dzīvē tas pēc tam nenoderēs, bet tie pāris gadi attīsta domāšanu. to vajag pieciest, ja nepatīk un viss, jo skolotājai pēc tam jau nebūs tavā vietā jāiestājas augstskolā un jādabon labi apmaksāts darbs.