Matemātikas eksāmens.

Reitings 70
Reģ: 19.02.2013
Parasti nečīkstu un nepīkstu par eksāmeniem - jau divi ir garām, domājams, ka labi nokārtoti, vēl viens ir rīt (par kuru vispār nesatraucos), bet es tiešām raudu, iedomājoties vien par Matemātikas eksāmenu, kas būs 30. maijā. Matemātikā esmu pilnīga nulle, sekmīga esmu, visus vidusskolas gadus Matemātikā ir 5, bet tas arī ar visām pārrakstīšanām.
Padodas valodas, Vēsture, bet matemātika - ak, nē! Tāpēc, man vienalga, cik procentus dabūšu (jo līmeņu vairs nav), bet gribu tikai nokārtot, lai būtu beigta vidusskola.
Vai kāda zina, cik procentus jādabū, lai būtu nokārtots eksāmens? Un, lūdzu, nomieriniet mani kāda!
23.05.2013 13:13 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Liku sen, matemātikas eksāmens tad vēl nebija obligāts, izvēlējos, jo labāk matemātiku nekā ķīmiju :D :D kaut, ka par brīnumu noliku uz D , bet man arī bija pilnīgi vienalga kāds līmenis :D :D
Es ļoti cītīgi zīmēju ģeometrijas zīmējumus, domāju, ka tas mani izglāba ! :)
27.05.2013 14:51 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Nu nav tik traģiski, ja jau es noliku uz normāla līmeņa, tad jau pff. Tie, kuri mani pazīst, to saprot. :D
27.05.2013 14:52 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Kur tas dzirdēts, ka kāds būtu nenolicis vidusskolas eksāmenu?!

Zinu tādus gadījumus. Un normālās skolās, vidusskolās, valsts ģimnāzijā.

Autorei - viss būs kārtībā! Būtu jāsāk uztraukties, ja knapi vari izvilkt 4, bet ar stabilu 4 vai 5 visu var nolikt. :D Es uz matemātikas eksāmenu arī absolūti neiespringu, jo sapratu, ka tā nav mana stiprā puse un veltīju vairāk laika pārējiem priekšmetiem. Vidusskolā arī bija kaut kādi 5nieki, apmeklēju arī privātskolotāju, tad mācījos nedaudz labāk. Es pat eksāmenā neizpildīju visus uzdevumus, jo sēdēju, skatījos un nesapratu, neredzēju jēgu kaut ko uz dullo rakstīt, bet nošpikot no kāda bija neiespējami. Nokārtoju uz D līmeni, bet - es absolūti nepārdzīvoju par to, vairāk pārdzīvoju par, piemēram, to, ka citā priekšmetā trūka 2% līdz A. :D Un aizgāju uz tādu studiju novirzienu, kur man matemātikas eksāmena rezultātus neņēma vērā, tikai matemātikas atzīmi.
27.05.2013 14:56 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Apbrīnoju tās, kurām ir vienalga par rezultātu-kad tikai nolikts eksāmens, ar tik vieglprātīgu pieeju.

Tā pieeja rodas no tā, ka saproti, ka nav tavai galvai šis priekšmets. Es, lai cik cītīgi vienu brīdi centos mācīties matemātiku un apmeklēt privātskolotāju, vairāk par 6 ballēm nespēju iegūt. Savukārt citos priekšmetos apmeklēju olimpiādēs - tad kāpēc jāsitās nost vienas jomas dēļ, ja citas jomas padodas? Labāk koncentrēt savu uzmanību uz tām, kas padodas un nolikt tos ar izcilību.
27.05.2013 14:59 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Saprotu, ka var būt pilnīgi vienaga par eksāmenu.
Man bija dziļi vienalga par latv val un angļu val. Fokusējos uz fiziku un matemātiku, jo tas ir tas, kas vajadzīgs, kaut gan visi eksāmenu priekšmeni padodas.
27.05.2013 15:03 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
5 % Un atceroties pagājušo gad matemātiku, es izspruku cauri ar E līmeni jo principā pareizi atķeksēju atbildes testa daļa (kas tiešām bija vienkārši). Gan jau ka izspruksi cauri ar to E līmeni tik vajag kaut kādus pamatus atcerēties un varbūt kādu formulu atkārtot ar, vai ar IEMĀCIES ŠPIKOT :D Un nezinu kā ir tai parastajā vidusskolā, vai tu to pabeidz vai nē ja nenokārto, bet ko tur stresoties ja nezini tad nu jau lielākoties par vēlu iemācīties tā kā jāsamierinas, stresojot vispār vel savu vārdu beigās aizmirsīsi :D Ja es uz visiem citiem eksāmeniem uztraucos tad lūk uz matemātikas eksāmenu es iepriekšējā vakarā NEKO neatkārtoju jo zināju ka neiemācīšos, un tā vietā vienkārši laicīgi gāju gulēt, un ar mierīgu prātu gāju rakstīt nākamajā dienā.
27.05.2013 15:14 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Un manā pašas kursā pagājušo gadu gan bija divi kas izkrita ar F līmeni, bet mēs jau neesmam parastā vidusskola, tā kā mums pat bija vienalga :D
27.05.2013 15:16 |

Reitings 202
Reģ: 24.03.2013
Man arī 31 datumā stāv priekšā eksis.

Sogad vēl ir tie 5%,bet nākamdag jau būs 10%vai 15,kad ir nokārtots.Nabagi tie,kuriem nepadodās un 12 klase ir nākamgad..
27.05.2013 17:59 |

Reitings 534
Reģ: 03.11.2011
Esmu laimīga, jo mans eksāmenu gads bija pedējais, kad matematika bija izvēles priekšmets, a to man būtu kads -Z līmenis
Jo arī es matemātikā esmu pilnīga nulle

+ Mans gadījums!
27.05.2013 18:02 |

Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
Tā, kā matemātika ir obligātais priekšmets, tad to eksāmenu gatavo tādu, lai to varētu izpildīt pilnīgi dunduki, jo visi jau zina, ka matemātika nav tas priekšmets, kuru zina un zinās visi.

Relax!
27.05.2013 18:03 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Es gribu pašu atestātu normālu, lai nebūtu pēkšņi vienā priekšmetā kaut kādi 10%.
Pašai nekad nav bijis pārāk viegli ar matemātiku,bet nu negribu sevi pataisīt par pilnīgu idioti, kas knapi noliek eksāmenu.Un par to attieksmi bija domāts vispār par eksāmeniem kā tādiem.Ir vairāki pazīstami,kas taisās studēt, bet, kuriem par eksāmeniem ir pilnīgi nospļauties un nekādi teicamnieki tie arī nav.
Nezinu, es vienkārši nespētu sev piedot un vēlāk dzīvotu pārdzīvojumos, ja nebūtu darījusi visu,lai rezultāti būtu pēc iespējas labāki.
27.05.2013 20:08 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Ērzelis, iestāsies a-skolā, sāksi strādāt un par tādiem sūda eksāmeniem aizmirsīsi. Nekāda sirdsapziņa nemocīs!

Skolu esmu beigusi pirms pāris gadiem. Matemātikā biju nulle, privātskolotājas apmeklējumi pusgada laikā manas zināšanas uzlaboja labi, ja par 2%. Gāju uz eksāmenu cerēju uz F, beigās dabūju E.
Tā kā meičas, kuras ir 0 matemātikā - ja es noliku, tad Jūs arī noliksiet :D
27.05.2013 20:19 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Tad ir tad, tagad ir tagad. Es zinu,ka ja es centīšos, tas atspoguļosies rezultātos.Tas ir pierādījies ne reizi vien.Fizikā, kur visu mūžu man ir bijis 5, šogad bija 8. Galvenais ir gribēt un darīt.
27.05.2013 20:49 |

Reitings 70
Reģ: 19.02.2013
Pie privātskolotāja gāju pirms gada, bet nekādas jēgas nebija. :D Nu labi, 5% var dabūt, bet tik un tā - 5% atestātā? Man tiešām būtu kauns. Tas laikam arī ir tas, no kā es visvairāk baidos - ka neattaisnošu citu cerības, lai gan, nākotnē man matemātika nebūs nepieciešama.
28.05.2013 14:19 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
nākotnē man matemātika nebūs nepieciešama

es gan vienmēr uzsveru, ka matemātika ir loģiskā domāšana. Citiem tā ir vairāk, citiem mazāk. Vienreiz savas intereses pēc apjautāju kolēgus, kā matemātikā veicies un jā - tiem kam klibo loģiskā domāšana un ir lēni, tiem arī matemātikā neveicās agrāk.

Tas, protams, ir mans subjektīvais novērojums, neviens par to Nobelu man nepiešķīra un ir ļoti daudz projesiju, kur nevajag matemātiskās zināšānas augstā līmenī.
28.05.2013 14:23 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Es arī neiespringu. Zināju, ka matemātika, kaut gan viegli to varētu, bet tomēr neesmu spoža, jo mani īpaši neinteresēja matemātika. Tā kā skolu nes vispār apmeklēju kā augstskolu - gribu nāku, negribu nenāku - un mājās es nemācījops, mans D līmenis mani nepārsteidza, nesarūgtināja un neiepriecināja.

Domaju, ir vērts iespringt, ja gribu ar to savu dzīvi saistītis. Man jau bija skaidra, ka ar martemātiku savu dzīvi nesaistīšu, tāpēc ppievērsos citiem eksāmeniem. Angļu valodā (man par milzīgu vilšanos, pat nezinu, kas notika) dabūju B, latviešu valodā arī B un pat vēsturē B. Tā kā visumā varu būt apmierināta ar savu rezultātu.

Un, tici man, pēc gadiem 5 vai pat mazak, tie eksāmenu rezultāti liksies TIK NENOZĪMĪGI... :)
28.05.2013 14:27 |

Reitings 686
Reģ: 20.10.2012
skolā es mācījos uz 4 un 5, dažreiz bija arī vairāk, bet galā izlika 5. Un eksāmenā dabūju C līmeni (rakstīju pagājušogad)
28.05.2013 14:46 |

Reitings 13
Reģ: 21.10.2011
Iegāju latvija.lv lapā,kur var apskatīties ekx. rezultātus. Nu, man tur norādīts
CE Matemātikā (no 2009) (problēmsituāciju risināšana / zināšanu lietojums nestandarta situācijās) 0.00
CE Matemātikā (no 2009) (lietošana standartsituācijās / zināšanu lietojums standartsituācijās) 0.05
CE Matemātikā (no 2009) (zināšanas un pamatprasmes) 0.68

Tad sanāk, ka es nenokārtoju matemātiku??? Kā rēķina tos procentus beigās - saskaita visus kopā, cik man punkti ir vai kā? Kas tie vispār par skaitļiem ir, punkti, cik kopā ieguvu? nahren neko nesaprotu.
16.07.2013 15:29 |

Reitings 13
Reģ: 21.10.2011
aa,nee, izraadaas man 23% ir :D tad cik tas skaitaas peec kaadreizeejiem burtiem? E vai F?
16.07.2013 15:33 |

Reitings 31
Reģ: 12.06.2016
Pacelšu vecu topiku, pirmdien man ir matēmātikas eksis ( papildtermiņā) viņu kārtoji, tapēc tik vēlu, kā jums gāja un vai veljoprojam pietiek ar 5% jo vairak chist nedabusu i need help ka var sagatavoties 24h laika, jo matematiku neesmu roka turejis 3 gadus kops macos talmaciba un neko nesaprotu, zinu ka anglene ko nospikoju, ceru izbraukt ari matene uz to, bet maza iespeja tpc gribu padomus ka samacities 5 procentiem.
12.06.2016 04:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits