Jevro

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Ko domājat jūs?

Man nav ne kredītu, ne lielu naudas uzkrājumu. Manuprāt, manā dzīvē nekas nemainīsies.
21.05.2013 08:53 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Kad es shveicee kaadam pasaku,kalatvijaa ieviesis eiro,visi shausminaas un prasa,kas mees dulli esam, visas valstis,kas sapratushas,kaadas probleemas tas eiro nes,veelas izstaaties un atguut neatkariibu,bet latvieshi skrien tieshi laacim rokaas... Un,ja taa padomaa,taa arii..mulkjiigi.no vienas savieniibas mees uzreiz metamies otraa..paklajskreejeeji latvieshi. Es domaaju,ka parastajam mirstiigajam labklaajiiba neaugs,,,
21.05.2013 11:19 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Es zinu, kur atrodas Brisele. Nav nozīmes vietai- parādi vienalga diriģē Vācija.

Un, jā- viens no iemesliem, kāpēc Vācija ir tur, kur ir- jo, ieviešot Eiro valsts veica, principā neatļautu valūtas devalvāciju. Pirmos divus gadus viņi cieta, bet pēc tam viņu ražošana pacēlās tā, ka tagad tā ir 3 lielākā ekonomika pasaulē. Un, ņemot vērā, ka šī valsts ir pasaules bagātāko valstu klubiņa epicentrā- tas ir tas, ko es saucu par ILGTERMIŅA domāšanu!

Žēl, ka Dombrovskim un Rimšēvičam(tas, kurš Ilmārs) ir pa īsu priekš neatkarīgas darbības..
21.05.2013 11:27 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Kam šis viss, ja EIRO ieviešana ir izlemta jau bez Latvijas iedzīvotāju piekrišanas. Cenu pieaugums, dzīves dārdzība+ no katra 200ls par ieviešanu un katru gadu eiro administrēšanas izdevumi utt. Igaunija ir labs piemērs eiro blefam. Lielākā daļa vīlušies. ...Protams var gadīties kāds brīnums. ..
21.05.2013 11:31 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Man nav lielu uzkrājumu, tie kas ir – jau gada sākumā tika pārkonvertēti uz EUR, lai komisijas maksa būtu zemāka, kamēr naudas summa maza :D
Kredītu man nav, runāju ar vecākiem – viņi priecīgi, jo jau sen visi ES fondu aizdevumi ir EUR.
Apkāsīs tos, kas ļausies, lai viņus apkāš. Kopumā esmu priecīga, jo darbā viss ir EUR, nebūs vairs čakaru ar konvertācijām, ceļot arī būs vieglāk, arī tūristiem mazāk čakara ar valūtām. Man ir čupiņa ar īpašajiem latiņiem, tos arī atstāšu par piemiņu :)
21.05.2013 11:31 |

Reitings 242
Reģ: 10.03.2010
Eiro ieviešanas "Labums" citām valstīm ir tikai uz papīra un tos datus arī rāda plašākai publikai, bet realitātē, labākajā gadījumā, valsts stāvoklis nav izmainījies, bet iespējams pat pasliktinājies. Tos datus nevienam nerāda, jo tad tikai būs lielāka pretestība visam šim pasākumam.
Un ir jāzina, ka nedrīkst nekad ticēt, ko publiski saka banku pārstāvji, jo viņi vienmēr teiks tikai pozitīvāko un to, kas īpaši neko neietekmēs.
21.05.2013 11:51 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Man bankā kredīts 6000ls - sanāk, ka man dubultā būs summa jāapmaksā?
21.05.2013 12:21 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
>>>> Excite

Lietuva bija kā piemērs.
Ziedrijas ekonomiku gan nevar un ilgi nevarēs salīdzināt ar LV, arī Vācijas.
Pastāsti kā tiek kontrolētas cenas ar 300% uzcenojumu ??? Ir konkurences kontrole lai ražotāji netaisa cenu karteļus. Tos gadās ka noķer. Bet cenu kontrole ??? Gribu redzēt.

Dod man laiku es jebkurai precei sarēķināšu tādu pašizmaksu un pierādīšu ka pārdodu ar 10%. Ražojot to ir vēl vienkāršāk izdarīt. Un Rietumvalstu tirgotāji ražotāji jau sen to dara.

Šobrīd es strādāju ražošanā. Pazīstu diezgan labi gan ražotājus, gan tirgotājus Rietumos, LV,un citur. Par Rietumvalstu eksportu tu laikam domāji Ķīnā saražoto, iepakoto ES + 200% un uz priekšu. Nerunājot par to cik ražotāji viens no otra kopē izstrādājumus un ražo tālāk.
21.05.2013 14:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits