Jasmīne, Tu mani nesaprati pareizi. Es vienkārši interesējos par cenām. Vai ir kāds paziņa,kuram ir veselības apdrošināšana? Zini kas un kā notiek? Es labprāt iegādātos veselības apdrošināšanu,jo līdzšinējā pieredze ar UK ārstiem ir bijusi dažāda. Es neslimoju ar klepu un iesnām,man ar to nav bijušas problēmas. Man ir tieši bijušas problēmas ar A&E ārstiem.
Kad es 3x biju ātrajos ar asiņošanu grūtniecības laikā,man netika darīts pilnīgi nekas,jo urīna analīzes man taču labas, asinsspiediens man arī labs. Tas taču normāli,daudzām asiņošana ir grūtniecības laikā. :D Nu nedara viņi neko līdz 3 grūtniecības mēnesim, nu absolūti neko. Nu jā, asinsspiedienu pārbauda,tad gan ir ļoti svarīgi!
Par pozitīvu šo pieredzi ar UK mediķiem sauc tikai tās,kurām nav bijušas problēmas. Kā sākas problēmas, pavisam cita lieta. Nenoliedzu,ka ārsti ir smaidīgi un visādi jauki.Bet, piemēram, tur,kur mēs ar vīru bijām, mūs apskatījā parastas māsiņas, izjautāja mani,paspaidīja vēderu. Tālāk viņa aiziet aprunāties ar KAUT KĀDU kolēģi un tas KOLĒĢIS,kurš mani vispār nav redzējis izlems kādu palīdzību man sniegt! Visas reizes es ar asiņošanu esmu aizsūtīta mājās,jo tas ir normāli.
Un tā ir ne tikai UK,bet arī daudz kur. Latvijā,ja ir problēmas ar grūtniecību,liek uz saglabāšanu,jaunā māmiņa guļ slimnīcā un viņu uzmana,lai tikai nenotiktu spontānais aborts, bet tas tikai tāpēc,ka LV domā par demogrāfiju,tur dzimstība maza. UK jau tos bērnus nevajag,tur arī necīnās.