Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

trevor sorbie ice cool platinum shampoo IDEĀLAIS ATRADUMS

Reitings 585
Reģ: 14.05.2013
Neko labāku par šo šampūnu nekda neesmu lietojusi, un lietojusi esmu patiešām daudz un no dārgā profesionālā gala. Mati kā zīds, gaisīgi, ejot pilnīgi šūpojas līdzi! Lieliskās sajūtas apņēma jau mazgāsānas laikā, kad mati kļuva tik zīdaini, ka slīdēja caur pirkstiem. neesmu vīlusies, un noteikti nopirkšu arī kondicionieri. Vienīgais nezinu vēl par dzeltenā toņa neitralizēšanu, jo, domāju, ka to varēšu spriest pēc vairākām pielietošanas reizēm. Klāt ir violetā bāze viņam. Kāda jums pieredze ar šo produktu?
Varbūt ir kas iesakāms vēl. Man neinteresē tonējošie šampūni, kādi pārsvarā ir tie zilie, jo lietojot regulāri mati iegūst sudrabīgu, pelēcīgu nokrāsu, ka'vecai sievai. Savlaik esmu lietojusi šādus gan no Shwarckoph, gan Revlon, nu pelēcīga pele ar laiku ( nu pārspīlētā nozīmē, bet tomēr), sejas krāsa arī liekas pelēka uzreiz...Man interesē tīrss mats, spožss, gaišīgi baltīgs:), bez dzeltenā. Varbūt kefīrs šad tad? Esmu dzirdējusi, ka lieliski neitralizējot dzletenumu.
14.05.2013 11:02 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Neaizraujies ar tiem līdzekļiem, viņi ļoti sausina matus ilgstoši lietojot - man pašai ir no lee stafford, bet lietoju max reizi nedēļā, bet man arī nepatīk tie gaišiegaišie baltie, man patīk tādi tumšāki mazliet, bet blondi :)
14.05.2013 11:05 |

Reitings 585
Reģ: 14.05.2013
Man patīk tādi, kā tiko pēc friziera, kad šķipsnas izbalinātas, tādas tīras, tīras, nu ne baltas, bet gandrīz, bet tomēr ne vēlais tonis, bet uz silto, neitrālo pusi. Tādas gribās saglabāt vislaik, bet zilie šampūni tomēt tonē to sudraboto virsū. Uz baltajam šīpsnām vēl nekas, bet uz vietām, kuras nav tik gaišas viņš ar laiku uztonē reāli pelečīgu toni un kopā ņemot mati paliek ar pelēcīgu nokrāsu.... Man ne visai, kaut ilgus gadus tā arī darīju. Vispār nospriedu, ka reti kam iet šie vēsie, pelēkie toņi, pārsvarā labāk izskatās tīrie, bet siltie... (mans viedoklis). Par sik šis Trever Sorbie nav zilais šam'puns, bet pavisam nedzudz violeto bāzi, varbūt ka tomēr nesausina? Sajūtras pilnīgi noteikti nav tādas, kā pēc zilā šampūna... Vot nezinu..
14.05.2013 11:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits