Biļete jāpērk pie šofera vai kasieres? Un jāsaka līdz dominante parkam vai ķekavai? Es autoostā neesmu bijusi gadus 10, tapēc tādi muļķīgi jautājumi :)
Tev ērtāk būs pirkt pie šofera - pateiksi šoferim, ka tev vajag Dominanti un viņš zinās kādu biļeti izsniegt un kurā pieturā kāpt ārā, kasieres kasē to diez vai zinās. Nekādā gadījumā nepērc līdz Ķekavai un nekāp ārā Ķekavā - no Ķekavas līdz Dominantei vēl kādi 5 ( vai pat vairāk) km jābrauc.
Nē, pietura ir no Rīgas puses Čagas, tā ir pirms pašas Dominantes kādu gabaliņu, bet ejot pie šofera, kad gribēsi kāpt ārā, pasaki vai varēs izlaist pie Dominantes pašas.
Meitene, ak Dievs, nu taču pakustini mazliet peli un apskaties to adresi, ko es sākumā iekopēju - tur ir gan laiki, gan dienas, kad kursē, gan izmaiņas, gan cenas: http://159.148.86.171/eticket/races.jsp
Ja esi atradusi tur darbiņu, tad tur ir autobuss,kas vizina- vismaz,kad es strādāju caur firmu, manus kolēģus no Rīgas pa velti atveda un aizveda atpakaļ. Varbūt var piemesties klāt :)
6graudi
To visu tak redzu. Neviens jau nejautā par laikiem, cenām. Bet vai tiešām tik ātri aizbrauc. Jo man jāzin pa cik ilgu laiku tikšu līdz dominantei, ja izbraucu ar autobusu pl.10.10 un tur jau nu tas gan nav rakstīts.