Pārdomas...kur viņš ir?

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Atkal nakts stunda klāt, fantastiska mūzika uz austiņām un kārtējās pārdomas par to, kāpēc viss ir tā, kā ir. Neuzskatu sevi par nesimpātisku, bet es nesaprotu, kāpēc man attiecības neveidojas tik brīvi un viegli, kā citiem? No vienām tiec vaļā un uzreiz ļaujies nākamajām? Es jau vairākus mēnešus sēžu viena, neesmu pat ne ar vienu neko sākusi veidot, kaut arī randiņi ir bijuši tiešām daudz. Mani neviens no tiem puišiem vnk nepaķer...esmu pārāk izvēlīga vai kā, bet nav tā klikšķa man. Un man šobrīd tik ļoti pietrūkst tā mīļā pleca, kas samīļo, apskauj un sabučo, ģimene ir tālu, un tas vairs nav gluži tas, ko viņi man var sniegt. Draudzenes arī nespēj sniegt to, kas man tik ļoti šobrīd pietrūkst. Es tik ļoti gribu, lai vnk ir, kas sasilda, uzmundrina un atbalsta...bāc, es gribu sajusties vāja. Kur viņš ir? Izplūstu asarās šonakt...
10.04.2013 00:38 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Nu, še tev! Man jau rokas trīcēt sāka, kad ieraudzīju, ka man, poligāmajam nelietim, Perversā kaut ko kaut kur atbildējusi! Domāju, tai gan viss dzīvē noteikti ir kārtībā! Bet te - bladāc! Nu, nekas, nekas, nepārdzīvo, meitenēm jau te ir taisnība, viss jau būs labi!
10.04.2013 12:14 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Redzi, es arī kādus pāris gadus atpakaļ grimu tādās pašās skumjās kā autore. Bet, mans vīrietis ienāca manā dzīvē tā, kā es to vismazāk gaidīju. sākotnēji man vin''s kāud laiku bija blakus, bet es viņu nemanīju. pienāca īstais brīdis un mums abiem atvērās acis :)
ko es tev varu pateikt-jā, ir grūti, bet pienāks tas brīdis. un pareizi ir tas, ka neuzsāc attiecības, kur neredzi nekādas perspektīvas. es varu pateikt, ko es darīju tajā laikā, kad biju viena. izsvēru visus plusus un mīnusus, ko es gribu no attiecībām, kā teikt, izkristalizēju visu. izdomāju, kādus vīriešus es noteikti negribu. bet nu jā tev ir laiks pārdomām, lai arī izprastu sevi, ko tu pati esi darījusi pareizi, nepareizi, kur vajadzēja pastāvēt par sevi, kur vajadzēja piekāpties un izmantot to nākošajās attiecībās. Lai veicas! :)
10.04.2013 12:24 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
lielākā kļūda, ko tu dari- tu mēģini atrast kādu, kas ir labāks par tavu bijušo. domā, ka ja atradīsi labāku, jums būs labākas attiecības vai viņš tevi nekad nekad nepametīs? nē, tā nebūs. vnk izdomā, ko tu negribi piedzīvot nākošajās attiecībās un dari to, lai tas tā nenotiktu. tavs nākošais draugs var nebūt labāks vai sliktāks, bet viņš būs savādāks.
10.04.2013 12:27 |

Reitings 199
Reģ: 29.10.2012
Man autore liekas tāda, nu ir jāspēj arī ko dot, nevis meklēt, kas visu tev dos. Tāda kā pēkšņā iegriba 18/19 gados, ka vajag tagad un tūlīt, lai neatšķirtos no citas sabiedrības daļas. Šis laiks ir īstais, lai izzinātu sevi, saprastu ko gribi, nevis sekotu kaut kādām mirkļa iegribām, tikai tāpēc, ka vajag klikšķi ar kādu.

Pievienojos kristai + un šie citāti man liek dikti sasmaidīties..

Sajēgu, ka ir jāstrādā un jāpelna, nekādas izglītības man neko neizsaka

Es esmu pārāk laba laikam šitajā sliktajā pasaulē, nesamaitāta vēl pagaidām....
10.04.2013 12:29 |

10 gadi
Reitings 212
Reģ: 14.05.2011
Tik tiešām atbilsti arī manai draudzenei UN arī man pašai pirms pāris gadiem. Ja ir bijusi grūta šķiršanās tad tā ir, ka nomāc tas ka nav tā drošības sajūta. Viss labākais risinājums tomēr ir pašai sevi saņemt rokās jo cik tad naktis tu raudāsi un ja sākumā raudāsi dēļ pazudušas mīlestības, tad pēc tam raudāsi vienkārši dēļ vientulības. Es tai laikā sev izveidoju piespiedu kārtā grafiku, kad ir skumji- diena vai nakts, es liku sev smaidīt un domāt visu pozitīvo vai muļķīgi uzjautrinošo, es pati sev izdomāju ko darīt, kaut vai veltīt laiku nagu lakošanai vai matu veidošanai, vai kaut iegāju jaukā vannā ar putām un vīna glāzi, sveču aismā klausoties mūziku un izbaudot mieru. Vienīgais cilvēks kas tevi var izvilkt no tām skumjām esi TU PATI! Dari jebko kas ienāk prātā, izpaudies kā spēj tikai nevēli nevienam negatīvu utt.

Un ar puišiem tev neinteresē jo varbūt vienkārši ir par agru vel, un protams nav ar īstie puiši. Cik es uz randiņiem negāju pēc tam kad izšķīros, un neviens īsti nepatika un ielaidos ar tad ar nepareizo cilvēku, bet tad vienā jaukā dienā satiku puisi ar kuru uzreiz sapratu ka gribu ar viņu vel tikties un viņam bija tieši tā pat ar mani, kaut viņš pats bija uz daudz randiņiem gājis un neviena nepatika un vispār tik pat kā bija ieslīcis darbos pēdējos 2 gadus un par attiecībām nemaz nedomāja jo viņa bijusī viņu pamatīgi apčakarēja.

Tā kā, kad nāks īstais tu to zināsi jau no pirmajiem vārdiem tik jāsaņemas un pašai sevi jaizvelk no tā purva kurā esi iestrēgusi :) P.S. sorry for my grammar .
10.04.2013 14:29 |

Reitings 865
Vislabāk patika Arieta un Dionysus komentāri. Domu spēkam ticu, katru dienu ar tām spēju piesaistīt cilvēkus, man šajā ziņā tas izdodas. Un par to pašpietiekamību, pie tā jau esmu strādājusi un it kā esmu sasniegusi jau gandrīz to līmeni, kad manā dzīvē vēl nekas nebija noticis, drīz es viņu sasniegšu pilnībā un domāju, ka rezultāti atkal neizpaliks. :)
10.04.2013 14:59 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
izlasi velreiz savu tekstu!tas izklausas tik izmisuma pilns!!! pilnigi nozelojami!
10.04.2013 15:29 |

Reitings 865
Izlasīju. Man liekas, ka tas ir ļoti atklāts un es brīvi izsaku savas sajūtus, neko nepaturot sevī, izmantojot šī foruma priekšrocību uz anonimitāti.
10.04.2013 15:32 |

Reitings 11
Reģ: 10.04.2013
Es pelnu naudu šeit - http://www.moneystrategy.info/zavrani/, iesaku arī Tev, tas nav grūti un ir diezgan ienesīgi ;)
10.04.2013 16:47 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Marta
izlasi velreiz savu tekstu!tas izklausas tik izmisuma pilns!!! pilnigi nozelojami!

Perversā
Izlasīju. Man liekas, ka tas ir ļoti atklāts un es brīvi izsaku savas sajūtus, neko nepaturot sevī, izmantojot šī foruma priekšrocību uz anonimitāti.

Tu pat nespēj loģiski pretargumentēt! :D 20 gados putni sakāpj galvā, bet kad paliec vecāks, tad arī kaut kāda dzīves gudrība sāk līst ārā, un nekāds The Secret savārstījums nebūs jālasa un pa dienu murgodamai jāstaigā apkārt! :D
10.04.2013 19:02 |

Reitings 865
Paldies, man arī patīk pavasaris.
10.04.2013 19:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!