Sveikas?
Kā jums liekas, kuram būtu pirmajam jāizrāda simpātijas, jāsper 1. solis- sievietei vai vīrietim?
Dalāmies pieredzē- Kā katrs no jums to ir darījis (tā lai neizskatītos uzbāzīgi un lēti)? Vai ir bijuši kādi feili?
Man patīk, ja 1. solis sper vīrietis. Bet mūsdienu puiši ir tik kautrīgi un bailīgi, kad tiks atraidīti, ka reti mēdz izrādīt simpātijas. Vismaz man tādi bija pagadījušies, tāpēc pati divreiz spēru pirmo soli un abas reizes sekoja daudzi randiņi. :)
Nezinu, dārgi vai lēti. Es ar savējo iepazinos Vecrīgā. Viņš man piemiedza ar aci, bet es ar viņu sāku runāt repojot, skaitīju pantiņus ar atskaņām. Tālāk viņš mani paaicināja malā un sāka runāties. ;) Var arī tā.
Vienā pētījumā tika pierādīts ,ka neapzināti "pirmo soli" veic sieviete: viņa pasmaida, veido acu kontaktu, aiztiek savus matus, atklāj savu kaklu - un tad šis vīrietis uztver signālus un darbojas, sāk sarunu. Sliktākajā gadījumā šī informācija nonāk pie blakussēdētāja :P .
Ella- ir jau arī tādi "vēsie džeki" kuri sēž un gaida, ka meitene bez maz vai viņu kā mamma aptekalēs! Tur laikam ar viņiem tikai kādi skatieni vien neies cauri.
Nu taadi jau nav manaa gaumee. Patiik viirieshi kas ir drosmiigi un pietiekoshi pashpaarliecinaati, lai nebaidiitos uzdroshinasties. Uzskatu, ka manis deelj vajag sanjemties ;D
Jā, tagad laikam viss mainās, ja agrām meitenes vairāk bija kautrīgas un puiši gāja uz uzsāka sarunu, aicināja dejot, uz randiņu utt, bet tad tagad izskatās, ka viss notiek otrādāk.
krista- drosmīgajām ir vairāk iespēju! Un Tavā gadījumā tas ļoti labi parādās! :)
Es līdz šim esmu vienmēr bijusi tā, kas neko pati neuzsāk, gaidu, kad mani pamanīs un ko iesāks, lai iepazītos. Laikam jāmaina stratēģija- sliktāk jau no tā nebūs, vai ne! ;)