Sveikas!
zinu ka pa sito ir jau 100 reizu runats, un ja kada velas kko parmest tad es jau to esmu parklausijusies.
Tatad es velos atri notievet ,ta rezultata es needu, visu dienu bet parnakot majas saku est ka cuka. Meitenes es nezinu vai ir kas tads bet ja ir iesakiet ar ko aizstat partiku? Un es zinu par sekam tpc ludzu neko neparmetiet.
Katastrofa notiks drīz, kad gulēsi slimnīcā un tiksi barota no sistēmas, jo tev no bada būs atteikušies visi orgāni.
Un resnās klasesbiedrenes tev nesīs puķes uz slimnīcu.
Katastrofa notiks drīz, kad gulēsi slimnīcā un tiksi barota no sistēmas, jo tev no bada būs atteikušies visi orgāni.
Un resnās klasesbiedrenes tev nesīs puķes uz slimnīcu.
Tev vajag psihologu, draudziņ. Meitēn, tā nekas nebūs. Tu uz vecumu tiešām būsi tik resna, ka nevarēsi iziet caur durvīm, jo TU SABEIGSI VIELMAIŅU UN GREMOŠANAS SISTĒMU. Kā var to nesaprast? Vecāki tevi nevis "kontrolē", bet gan rūpējas par tevi. Tāpēc pamēģini pati pierādīt, ka vari parūpēties par sevi, nevis bendēt nost, tad arī attieksme mainīsies.
Bet patiesībā tā ir daudzu kosmiešu problēma, ja palasa tēmu par notievēšanu - iedomātais ideālais svars, kas bieži būtiski atšķiras no katra objektīvā optimālā svara.
Zinu, ka maratoniste Jeļena Prokopčuka ir 168 cm gara un sver apmēram 51 kg, tāpēc, piemēram, Noslēpumainās ideālā garuma un svara attiecība - 175 cm, 50 kg, šķiet absolūts pārspīlējums, kas var novest pie līdzīga rezultāta kā Amandai.
Kada rupesanas, ka jums patiktu ja katru edienreizi jums sedetu un elpotu pakausi un skatitos ka tu ed? tas nav patikami . es tiesam nezinu ko izdarit ar vecakiem,jo vini man piedraudeja ka ja vini uzzinas ka es needu skola pustdienas man bus lielas ziepes. Ceru ka vini nedaris to ko teica,jo es vispar neesmu edusi visu so macibu gadu pustdienas..
Ta sieviete, kas ir otraja attela ir daudz dzive sasniegusi, ir gudra un skaista, ir berni un ir acimredzami apmierinata ar dzivi un laimiga. Pirmajai ir tikai kauli un ada. Ir jaatrod vel kaut kas bez svara ipasibas no ka iedvesmoties no cilvekiem.
Vismaz 6as reizes dienā pa normālām porcijām un jau pēc 2ām nedēļām jutīsi atšķirību :D
ja tu neēd visu dienu, tad kad tu paēd tavs organisms domā, ka uzņemtā pārtika ir tauki!
Tā ka jāpadomā, ko ēst un cik daudz to darīt.
Tava vecuma reti kura grib viru un bernus un pat ja negribesi vispar, ta nav tava lielaka problema. Es gan negribetu, ka vecumdienas esmu tik vientula, ka sunji manus kaulus grauztu.