Meitenes, vēlos vienā konsultatīvā jautājumā palūgt Jūsu padomu:)
Ar draugu jau divus gadus dzīvojam brīnišķīgā dzīvoklī Rīgā. Kad ievācāmies, bija tikko pabeigts eiro remonts. Cena par īri ir salīdzinoši zema, jo parasti par šādiem dzīvokļiem īres maksa ir daudz augstāka. Ir veidots dizains dzīvoklī, lieliska infrastruktūra- sūdzēties nebūtu iemesla.. BET, saimniece ir kundze gados, kura katru mēnesi nāk pakaļ naudai pati. Protams, neesmu vienīgā noteikti, kurai saimnieki paši brauc pakaļ. Ir jau saprotams, ka saimnieks vēlas pārliecināties par to, kā tiek izmantots dzīvoklis, vai nav bojājumu, bet mūsu saimniece nāk katru mēnesi, nerēķinoties ar to, vai būsim mājās, vai nē. Visbiežāk gadās, ka kāds ir mājās, bet ne vienmēr. Nepārspīlēju-viņa pārlūko katru putekli, katru stūrīti dzīvoklī.
Pati saka, ka ir ļoti apmierināta ar mums, ka esam jauks pāris, viņai paveicies ar īrniekiem, bet mēs ar draugu vakar pamatīgi sadusmojāmies par šo jautājumu, jo tā tomēr ir mūsu PRIVĀTĀ telpa, kamēr īrējam un man nav komfortabli, ka kāds nāk, kamēr neesam mājās.
Turklāt nesen atkal bijām atstājuši naudu dzīvoklī, zinot, ka viņa ieradīsies, kad nebūsim un bija pietrūkuši 50 santm jo, gluži vienkārši, nekad precīzi nevaram aprēķināt elektrību, gāzi.. To viņa vēlas darīt pati. Pēc tam telefonsarunā viņa man atļāvās norādīt, ka viņai parādnieki ļoti nepatīkot:D Mēs ar savējo šokā.
Ar komunikāciju man nekad problēmas nav bijušas, tāpēc plānoju viņai norādīt, ka vēlamies, lai viņa ierastos, kad esam mājās, bet labprāt uzklausītu Jūs-vai es "taisu no mušas ziloni" un tas ir normāli vai arī būtu normāli tomēr ieteikt apmeklēt mūs, kad esam mājās?
Esam kārtīgs pāris, uzskatu, ka esam ļoti labi īrnieki. Viss tiek maksāts regulāri, esam kārtīgi, bet tāpat viņa vienmēr atradīs, kur norādīt, ka, piemēram, uz gāzes plīts ir palicis traipiņš:D