Hmmm es agrāk gāju uz klubiem bieži ar draudzenēm izdejoties... man ar bijušo draugu bija tādas mistiskas attiecības... reti vispār kur kopā gājām un citreiz sanāca netīšām satikties... gāju ar draudzenēm ,jo nebija jau drauga kurš būtu mājās un ar kuru pavadīt laiku...
Tagad, kad man ir draugs kuram klubi nevelk, vai arī ja ejam tad ejam kopā, man nemaz negribas uz tiem iet... man tur nav ko darīt... labi mazliet padejot ar draudzenēm un tā var aiziet, bet nu katru nedēļas nogali... nav vairs interesanti nu galīgi ( vai arī tas periods izdzīvots). Pēdējo reizi, kad biju Justā, biju skaidrā un biju totāli nelaimīga, tur pārbāsts, gribēju iiet uzpīpēt, pa ceļam kādi 4 piši mēģina apturēt, sākt sarunu un kaut ko nāk virsū.. nafig man kā aizņemtai meitenei tādas mocības.. vislaik atšūt un pārliecināt viņus, ka nav varianti.. tas aizņem laiku un nervus...
Kopsavilkums... ja būtu īstais puisis blakus, tad tev uz tiem klubiem vispār nevilktu.... domā parti, ko ar šo pasākt, bet mana intuīcija saka, ka ja jau tagad negribas laiku pavadīt kopā tad nu nebūs nākotnes :)