Trakumi.

Reitings 29
Reģ: 18.07.2012
Čau :)
Man ir puisis, diezgan pretēji viens otram, bet tajā paša laikā līdzīgi. Man patīk iet izklaidēties uz klubiem, bet viņam nē. Man katru nedēļu piedāvā iet izklaidēties, bet viņam tas nepatīk. Ir pat bijis gadījums, kad viņš sadusmojies un licis man izvēlēties vai nu viņš vai klubi.
Es nezinu ko darīt. Šķirties klubu dēl, man liekas, ir stulbi (atvainojos), piekāpties viņam...? Nezinu. Palīdziet. ;)
06.03.2013 22:55 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
meklē tiešām citus veidus, kā pavadīt brīvo laiku. kaut padari arī kko mājās, un tu redzēsi (varbūt), ka ir daudz svarīgāku lietu. katras brīvdienas iet uz klubu, ja otrs to nevēlas, ir tomēr par traku. es gluži nedzīvoju galīgā mazpilsētā, bet aizejot uz klubu var redzēt tikai nodzērušos purnus, kas cenšas uzmākties. agrāk man uz tādām vietām patika iet, lai izdejotos un lai vnk patusētu ar draudzenēm. jūtu, ka man tas posms ir beidzies un labāk to naudu iztērēju kvalitatīvākai atpūtai vai citiem mērķiem.
07.03.2013 09:15 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Hmmm es agrāk gāju uz klubiem bieži ar draudzenēm izdejoties... man ar bijušo draugu bija tādas mistiskas attiecības... reti vispār kur kopā gājām un citreiz sanāca netīšām satikties... gāju ar draudzenēm ,jo nebija jau drauga kurš būtu mājās un ar kuru pavadīt laiku...

Tagad, kad man ir draugs kuram klubi nevelk, vai arī ja ejam tad ejam kopā, man nemaz negribas uz tiem iet... man tur nav ko darīt... labi mazliet padejot ar draudzenēm un tā var aiziet, bet nu katru nedēļas nogali... nav vairs interesanti nu galīgi ( vai arī tas periods izdzīvots). Pēdējo reizi, kad biju Justā, biju skaidrā un biju totāli nelaimīga, tur pārbāsts, gribēju iiet uzpīpēt, pa ceļam kādi 4 piši mēģina apturēt, sākt sarunu un kaut ko nāk virsū.. nafig man kā aizņemtai meitenei tādas mocības.. vislaik atšūt un pārliecināt viņus, ka nav varianti.. tas aizņem laiku un nervus...

Kopsavilkums... ja būtu īstais puisis blakus, tad tev uz tiem klubiem vispār nevilktu.... domā parti, ko ar šo pasākt, bet mana intuīcija saka, ka ja jau tagad negribas laiku pavadīt kopā tad nu nebūs nākotnes :)
07.03.2013 09:18 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Roxy ++
07.03.2013 09:20 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Katru nedēļas nogali? tiešām, ko tur katru nedeļas nogali darīt? Es tā darīju, ka man bija 15-16 gadi (kad populāras bija tā saucamās"pirtis" :D )
Bet nu tagad, aizeju pa kādiem diviem nenešiem reizi izdejoties ar draudzenēm un pietiek :D Lai katru nedeļas nogali ietu uz klubiem, fu nē...laikam esmu veca :D
Bet vispār..ieteiku iet uz kompromisu.
07.03.2013 09:25 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Katru nedēļas nogali? tiešām, ko tur katru nedeļas nogali darīt? Es tā darīju, ka man bija 15-16 gadi

Aamm .. dejot? Un man ir 29 ..

Jāpiebilst, ka parasti arī esmu klubā skaidrā vai maksimums 2 kokčiki (kas principā ir būt skaidrā) tīri izbaudīšanai, ļoti reti kad vairāk. Ir vairāki klubi, parasti tematiskie, kur cilvēki iet dejot un reti kurš apmeklētājs (vai pat neviens) ir tā salietojies, ka tas ir redzams.

Pavisam cits stāsts ir standarta tuc-tuc klubi, kur reti kurš nav ar glāžainām acīm un vieglu smīnu ..
07.03.2013 09:39 |

Reitings 472
Reģ: 09.08.2012
Manējais nedzer,negrib lai dzeru,bet kad gribu vienalga iedzeru un tas tagad sanāk ļoti reti. Esmu ļoti pateicīga viņam par to, jo agrāk lietoju diezgan daudz un bieži. Mož jānomaina vīrietis,lai var biežāk iedzert?:D
07.03.2013 09:45 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
kibermeitene- nu , ja tev vajag vīrieti - alkoliķi - uz priekšu! tikai pēc tam nesūdzies, ka tev dzīves nav un naudas ne tik
07.03.2013 09:53 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
es klubos jau gadi neesmu bijusi, pirms attiecíbám bija periods, kad biju klubos gan 5dien, gan 6dien :D ká satiku vírinju - viss, gribu katru nakti pavadít ar vinju, labák aizejam uz pabu pasédét, uz restoránu, nu reizém uz tádu báru-diseni lídz kádiem 24.00 :D man vnk vairs negribaas
07.03.2013 10:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits