.....no 8.marta? Paļaujaties uz vīrieša gaumi, fantāziju un spēju jūs pārsteigt?
Vai ir kas tāds ko gribētu saņemt?
Es padomāju, protams ir jauki ja apsveic ar ziedu pušķi, bet nekas pretī nebūtu ja vīrietis būtu piedomājis pie izklaides (kino, teātris, izstāde vai vnk kkas romantisks) piedomājis pie tā lai tā nebūtu plika ziedu iegrūšana rokās. :)
Es gaidu to,lai manam draugam 5dien būtu alga. citādāk es pat puķes nedabūšu :D
Bet vispār - gaidu tulpes vai narcises. mans ir kritis uz rozēm un šķiet, nevienu citu puķi nepazīst, bet man kārojas ko pavasarīgu.
es neko baigi nefantazēju, jo tie nav nekādi baigie mega svētki. vīriešu dienu mēs arī baigi nesvinējām, bet uzdāvināju simbolisku dāvanu.
man drīzāk jautājums, ko cer saņemt tās meitenes, kuras vīriešu dienā savus vīriešus neapsveica? (es šeit nedomāju tās, kuru vīrieši šos svētkus paši nevēlas svinēt).
turklāt mums nekādas iešanas uz pasākumiem tāpat nespīd, jo viņš būs ļoti vēlu mājās pēc darba :) un var jau skaisti ziedus pasniegt, nevis iegrūst rokās :D
man šodien ieslēdzies dreamer režīms :D iedomājos no paša rīta jau kurjers varētu piegādāt ziedus ar zīmīti, ka man jābūt tajā vietā, tajā laikā.Kad ierodos sagaida kaut vai ar kādu mūļu mantiņu...tālāk kāds dzēriens, vai pastaiga vai kaut kas romantisks....
Meitenes kuras uztraucās par rozēm,šajā dienā visur priekšplānā būs narcises un tulpes, gan jau garām nenošaus
100% būs rozes. viņš vēl pameklēs :D nē, nu skaistas jau ir. ļoti. un patīk arī.
Skaidrā tekstā esmu izsteikusi,ka arī manam mamma labprāt saņemtu tulpes, bet viņš neņem par pilnu. pat ieteicu,ka Maximā būs atlaides :D
Kad tuvojās valentīndiena izteicu mājienu, ka ļoti patīk violetas tulpes. Valentīndienā saņēmu rozes, tāpēc tagad loti ceru uz tulpēm, gribas to pavasara sajūtu. :D Un pilnai laimei ceru, ka būs parūpējies par vīnu vai šampanieti, ko kopā vakarā iemalkot. :D