Sveikas meitenes, es tikko atgriezos no gada pavadita Austrajijaa stradajot un celojot, pedejos menesos pirms brauksanas prom uzzsaku attiecibas ar vietejo dzeku, sakumaa neko nopietnu nedomajaam bet beigas iemilejaamies viens otra, bet pienaca laiks braukt prom.. sarunajam uztureet kontaktus un kas zin varbut sanaks velaak vel satikties :) es atbraucu atpakal jo joprojaam macos vel 2 gadi palikusi lidz universitaates pabeigsanai.. un tagad es uzzinaju ka esmu stavokli!! nezinu ka justies un ko tagad dariit..
berna tevs zin par to ka esmu stavokli, ta ka bernu neplanojaam vins nav ipasi priecigs par to bet sakot ka jebkura gadijuma mani atbalstisot, bet es nezinu ka rikoties.. ja paturetu berninu tad naktos parvakties tik talu prom no visiem jo vins uz sejieni jau nu noteikti nebrauks, darba ari man nav ta ka tas nozime ka nekadu pecdzemdibu pabalstu es nesanemsu, dzekam ar nav nekads ipasi labi apmaksats darbs.. tiesam esmu tik apmulsusi, itka gribas mazo paturet bet negribas but vietulajai mamminai.. :(