paldies Dievam es NEKAD neesmu dabūjusi nekādus ''žagarus'' vai ''pērienu'', man pat sirdī dūrās tās dažas reizes, kad tēvs aiz rokas stiprāk parāva, kad kādas blēņas darīju, nezinu, kas būtu un kā es justos, ja man iezvetētu :D Nezinu, es neaudzināšu savus bērnus ar fizisku spēku, es uzskatu, ka ar jaunu cilveku un persona jāauzdina runājot un stāstot un mācot, nevis perot kā kkādu pelavu maisu! Pa citiem - nu bieži redzu, ka uz ielas sīčus ieper, mani tas nerausta... rausta mani tas, ja redzu ka dzīvienikus (suņus) uz ielas per tā, ka bez maz jāsaka ''asinis šķīst'' vai visu laiku rausta... fuj, tad man ir tāds niknums pret to cilvēku, ka gribas pieiet un pašu tā pat nopērt! :o man te pie darba bieži staigā tāds bomžveidīgs kretīns, kam pie siksniņas maziņš kucēns un, ja jūs redzētu kā viņš to nabaga radību nepārtraukti rausta un per un baksta, šausmas!!! kucēns kā kucēns, protams, grib ieiet paostīt kko šis uzreiz kā parauj to siksnu tā, ka suns augšpēdus nokrīt un ka zvetē ar sisnu nabags astīti ierāvis ausis nolaidis.... gribēju nopietni vienreiz iet klāt un pateikt viņam kko, bet viņš bija patālu! nakamreiz, ja ieraudzīšu, tiešām pieiešu... Tāds kretīns pašam dzīvē noteikti neiet kāds ''kāpj uz galvas'' un tad izsit pret vājāku PRETĪGI.