lika justies nožēlojami

Reitings 57
Reģ: 28.01.2011
Sveikas!:)

Tēma ir par mana puiša izteikto komentāru pirms divām dienām, kurš neliek man mieru!
Varbūt lieta vēl ir tajā, ka slima esmu+ citas problēmas, bet jūtos emocionāli sagrauta :(

Kaut ko tādu no puiša gan šajās attiecības, gan iepriekš, kuras ir bijušas, dzirdu pirmo reizi, gan vispār no apkārtējiem cilvēkiem neesmu neko tādu dzirdējusi.

Viss sākās, kad vinš atnāca no darba (strādā fiziski) iegāja dušā, atnāca vakariņās. Viņš piekopj tādu lietu, kā pats nomazgājas, bet matus dažreiz neizmazgā pēc darba. Bet tā kā vide viņa darbavietā nav no labākajām-putekļi utt, pajautāju, vai matus mazgāja, un pasmaržoju, izrādījās, ka nav, un es pateicu, ka mati smird..(ok, varbūt man pašai nevajadzēja tā izteikties, bet tas bija bez jebkāda pārmetuma, tad arī viņa komentārs nesekotu).

Tātad, ziniet, ko viņš man pateica?? Viņš man pateica, ka man smird mute, pīz**,ka man ir spalvainas paduses un kaulains dibens. Neizdariet priekšlaicīgus secinājumus, bet es higiēnu piekopju, mazgājos 2x dienā. Ir bijušas reizes, kad pārnāku mājās pēc garas dienas un viņš man uzmācas ar seksu pirms es vēl bju dušā. Vienmēr ari nomazgājos, bet ir gadījies, ka negribu pārtraukt mirkli. Varbut tad viņš ir sajutis kādus nepatīkamus aromātus. Aa, un par padusēm, man te bja gripa, loģiski man ar augstu temperatūru bija ne līdz skūšanai, bet nu tas bija varbut kadi 1mm, 1.5mm.
Lai vai kā, ja arī tā būtu bijis, tad, man šķiet, tas nav veids, kā to pasniegt. Nu es viennozīmīgi neko tādu nepateiktu.

Pēc tam, kad viņš to visu izteica, pateica, ka jokojot, ko es pūšos..Nākamajā dienā uzvedās tā itkā nekas nebūtu bijis.. Vakarā pajautājas, kas man ir,es teicu, ka vēl dusmojos, par viņa teikto.atkal teica, ka jokojis, ka mīlot utt.
Bet man viņa atvainošanās īsti nelīdz. Jūtos vispār nepievilcīga, viņa vārdi visu laiku galvā. Ir izveidojies, tāds kā fizisks boks pret viņu, nepatīk, ka pieskaras. Divas naktis jau raudu :(

Stulbi, jautāt, vai kādai ir tā bijis, jo viennozīmīgi nē. Tāpēc, kā jūs to uztvertu, kā jums tas liktu justies, ja jums tā pateiktu?
Es jau arī nesaprotu, varbūt to visu sadramatizēju savā prātiņā.

Paldies, ka šo murgu izlasījāt! :)

Novērtēšu, ja nebūs komentāru no "sāc mazgāties" un taml. scenārijiem, jo kā jau teicu, viss ir normas robežās.
30.01.2013 19:05 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
par ko izrunātos maybe? par to, kas viņai tieši smird un kā ?:D
es afigeju no tām piezīmēm par to, ka viņam esot bijusi grūta diena. Tad jau cilvēks vienkārši ir nelīdzsvarots, ja var pateikt ko tādu, ja ir vienkārši noguris.

Nebrīnos tagad, kāpēc daudzi puiši tik necienīgi izturās pret meitenēm. tāpēc, ka ir meiteņu vairums, kas to atļauj.
30.01.2013 20:25 |

Reitings 622
Reģ: 16.12.2012
enija - to sauc par intelektu, ne katram LV iedzīvotājam tas ir robežās starp 110-120
30.01.2013 20:27 |

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
paies nedēlja, divas, skatīsies uz to visu jau vieglāk. Puisis pāršāva pār strīpu, bet tu vinju tomeer ari chut aizvainoji.
par to smirdēšanu, bik oftopic.. nesen gribeeju druskai atrast kkaadu prikolu, par to ka istas vecenes smird :D, ierakstiju google, un izmeta tonnām diskusiju, pamatā chalju komentētu, kur vinji suudzaas ka sievietes smird, īpaši lejasdaljaa! psc un reti kuram tur ienaca praataa, ka sievietēm ir savs dabiskais aromāts, specifisks..
http://www.tvnet.lv/sievietem/discussion/207/120425/page/1
te viena no diskusijaam, jautru lasiisanu :D

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
manejais jau ir sagraavis visas manas juutas pret vinu,esmu uz robezas-paciesties,vai beegt.Mums jau saakumaa bija liidziiga situaacija... :)

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Nu par ko tad tu brīnies, saulīt?
Ja vīrietis lieto tādus vārdus idienā, tad agrāk vai vēlāk tas izspruks tad,kad tev to negribēsies.
Jau sākumā ir jāizrunā lietasgan par attieksmi, gan par valodiņu. Man, personīgi, riebtos tāds rupjš tēvainis.
30.01.2013 20:28 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
lil_mama
Smieklīga diskusija :) Varētu tie čaļi vēl dibenus un paduses laizīt un tad čīkstēt, ka smird :D :D
30.01.2013 20:30 |

Reitings 57
Summer
Par dibenu viņš vēlāk vēl teica "ja pateiktu, ka tev apaļš debens, arī apvainotos? " Kaut kāds idiotisms
Tomēr apšaubu, ka iet pa kreisi. Bet varbūt pat vairāk neizbrīnītu
30.01.2013 20:30 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Radās jautājums: vai daudzām no jums, meitenes, jūsu vīrieši ikdienā lieto vārdu "pīzda"?
Es 6 gadu laikā no sava vīrieša ne reizi neesmu dzirdējuši šādu vārdu, ne dusmās, nekad citad.
30.01.2013 20:33 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
voodoo

Par dibenu viņš vēlāk vēl teica "ja pateiktu, ka tev apaļš debens, arī apvainotos? " Kaut kāds idiotisms

Ja pateici, ka viņam smird mati, tad dusmās normāls cilvēks varētu izmest kaut ko pretī- skaties pati uz saviem matiem, vai tamlīdzīgi. Dibens un paduses ir ārpus temata un tas rada aizdomas.
Ieteiktu pārbaudīt vai nekrāpj. Un savam sirdsmieram kādā strīdā izmest, ka viņam mazs krāns. Un pēc tam izlikties, ka nekas nav noticis. Pateikt, ka pajokojies tikai :D
30.01.2013 20:38 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
voodoo Kur tu izrāvi
?? :D Tapēc, ka pati viņu aizskāri un tagad šausminies, ka viņš atcirrta pretī? Nu bija pa asu, bet nejau tāpēc uzreiz jāpamet. :D Pasaki kādu bargu vārdu (noteikti ne rupeklības vai aizvainojumus viņa virzienā tēmētus) un pēc nedēļas jau atkal abi čivināsiet. :D
30.01.2013 20:39 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Par apaļu dibenu jau kā kompliments jāuztver, ne? :)
Ar izrunāšanos domāju to, ka es gribētu noskaidrot, vai tiešām viņš tā domā, un tad secinātu šo to par viņa uztveri. Ja viņš tiešām tā domā, tik daudz kas viņam nepatīk, tad tur kaut kas nav tīrs (šoreiz pārnestā nozīmē :D).
30.01.2013 20:39 |

Reitings 70
Reģ: 10.10.2012
es pateicu, ka mati smird..

Īsti nesaprotu, kāpēc tu viņam drīksti teikt, ka kaut kas viņam smird, bet viņš nē ???
Es, godīgi sakot, nevarētu savam draugam pateikt, ka viņam kaut kas smird. Var to pateikt 100 dažādis veidos savādāk. Kaut vai aicināt izmēģināt jauno šampūnu (muļķīgs piemērs)
Bet vārds "smird".... nu nav tas labākais, kas acīmredzot Tavu puisi aizvainoja.
30.01.2013 20:41 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Radās jautājums: vai daudzām no jums, meitenes, jūsu vīrieši ikdienā lieto vārdu "pīzda"?
Es 6 gadu laikā no sava vīrieša ne reizi neesmu dzirdējuši šādu vārdu, ne dusmās, nekad citad.

Manējais nelamājas praktiski vispār. Vienīgi reizēs, kad dators bremzē vai kkas tamlīdzīgs notiek.
Un to vārdu es arī neemu dzirdējusi 5 gadu laikā.
30.01.2013 20:45 |

Reitings 57
cloo, tas, ka vairāk neizbrīnītu ir attiecināms uz ex. Biju pārliecināta, ka nekrāpā, kad izšķirāmies,šādas tādas runas apkārt gāja, ka esot krāpis, bet vairāk tas nebija aktuāli
30.01.2013 20:46 |

Reitings 70
Vīrieši nav tik bezjūtīgi radījumi, ka var visu pa tiešo teikt sejā.
Manuprāt, strīdoties ir tādas "aizliegtās" tēmas, kuras, lai kā negribētos, nedrīkst strīda karstumā izspļaut...
piem., jau par klasiku kļuvušais "Tev ir mazs krāniņš" Ja tā pasaka, tad, viss čau - vīrietis ir zaudēts.
Un ne tik sāpīgi, bet arī frāze "smird" aizvaino.
Tevi aizvainoja taču, kad viņš tā teica. Lai arī Tev liekas - viņš taču vecis, viņam viss vienalga, gan jau viņš joprojām par to matu smirdēšanu domā un atcerās.
30.01.2013 20:50 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Es, godīgi sakot, nevarētu savam draugam pateikt, ka viņam kaut kas smird.

Protams, ar večiem jau kā ar jēlām olām jāapietas, bet meitenes nedrīkst viņu klātbūtnē ne bezdēt, ne atraugāties, ne čurāt, jo jāuztur "vīzija", ka "princeses" nekakā. Pateikt vīrietim, ka viņš nav nomazgājies pēc darba, tāpēc viņam smird mati ir pasaules pārkāpums, bet vecim pateikt (bez pamata), ka meitenei smird pīzda ir absolūti normāli? Viņa jau neteica savam draugam, ka viņam smird galvas kūsa, bet gan mati. A šis uzreiz - pīzda. Ok, ja es sasvīstu mans draugs saka aizej nomazgājies vai tu eso baigi sasbīdusi protams, nav nekas patīkams. Tāpat ir reizes, kad paslinkoju ar bikini vaksāciju, par cik ir bērns un ne vienmēr pietiek tam spēka un laika, bet, ja šis man pateiktu, ka man ir spalvaina pīzda, es man liekas mēnešiem nefrizētu lejasstāvu, lai patiesi parādītu viņam, kas ir neskūta pīzda.

Atvainojos par rupjumu, bet šī tēma mani uzvelk un vienmēr ir uzvilkusi.
30.01.2013 20:50 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Cilvēki mēdz visu nenormāli sarežģīt un pēc tam paši cieš.
Manās attiecībās pastāv atklātība. Ja vīrietis vai man kaut kas nav kārtībā, tad tā arī pasakām. Bez jebkādiem uzbraucieniem vai apvainošanās.
30.01.2013 20:58 |

Reitings 57
Es arī domāju, ka mūsu teikto pat tuvu nevar salīdzināt. Un vispār daudziem ir priekštats, ka mēs neesam organiskas būtnes, tagad vēl sāk par to apvainot!
30.01.2013 20:58 |

Reitings 70
bet vecim pateikt (bez pamata), ka meitenei smird pīzda ir absolūti normāli?

viņa pati rakstīja, ka dažreiz pēc darba nav paspējusi nomazgāties, iespējams, ka ne bez pamata.
Joprojām nesaprotu kāpēc sievietes vīriešiem var teikt, ka viņi smird u.t.t, bet vīrieši sievietēm nē (īpaši vēl aiz aizvainojuma, kad draudzene pasaka, ka viņam kaut kas smird)
30.01.2013 21:00 |

Reitings 57
Daniela, laikam Tev grūti iejusties manā lomā. Un arī nevajag. Bet, ja viņš man pateiktu, ka man mati smird, es neapvainotos
30.01.2013 21:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits