Jā, pagaidām attiecībās es esmu tā, kas stumj un bīda, nedaudz jau sāku nogurt...
Viņš nekad mani tā īsti nenovērtē, novērtēja tikai pirmajos 3 attiecību mēnešos, bet tā jau ir klasika...
Viņš zin, ka es viņu mīlu, un kopš tā brīža arī sāka palaisties...
Tas bij tas brīdis, kad darbs kļuva svarīgāks par mani, dēļ viena svarīga darba projekta tagad ir atliktas jau vairākas mūsu tikšanās, kad apvainojos nedaudz, viņš lamājas uz to darbu un saka, ka stresa dēļ pagaidām tā ir, ka nav laika, bet kad projekts būs pabeigts, tad viss būs pa vecam...
Dažreiz neticās, ka tāda kā es viņam nav vēl kāda.
Bet tai pat laikā atliek man īpaši sapucēties, saņemt kādas sms vai saraksti skaipā (no draudzenēm, bet viņš jau to nezin, domā, ka man kāds kantē), kā viņš sāk mani kontrolēt un uztraukties, tad gan sāk interesēt kā jūtos, vai man silti labi, ko daru, vai paēdu, uc...
tiklīdz kā pati atslābstu, tā arī paliek tāds neapmierināts, bet esmu nogurusi :(
tagad būs jābrauc tajā komadējumā, līdz tai dienai nav iespējams satikties, ceļos un eju gulēt ar asarām acīs un viņš visu laiku mierina un saka, ka viss ir labi, ka tikai darba dēļ tagad viss tā, un tad lamājas, itkā darbs būtu pāri nodarijis...
pārāk garš penteris, bet rakstu ar asarām acīs :( :( :(