Es gadu atpakal iepazinos ar pusis, kurš tiešam izradijas tads kadu esmu meklejusi.. Viss vina tiesam bija tads ka gribeju. Varbut ne gluzi princis, bet man bija labi.. Menesi sa un ta un tad ari viss palik nopietni vismaz man.. Sakam biezak satikties, bet ne randini virnkarsi pavadit kopa laiku.. Vins dzivoja kopa ar savu masas gimeni, es atkal ar savu.. Pecak pec pec paris menesu draudzibas vinam bija dz.d. un vins loti velejas motociklu (bqiku) ta ka pati stradaju laba darba un pelnu neslikti.. Tadu davanu vins sanema vienigi negluzi istais bija un vins atdeva vinu atpakal. Bet pari visam es nedusmojos varbut kludijos izvele.. Pecak turpinajam satikties un es piedavaju vinam apdomat sakt dzivot kopa ta pa istam nopietni, uz ko sanemu atbildi - ka vel ne -velak.. Velak, velak un turpinajam satiktis.. Dazadi mirkli un sarunas un vins man izsaka velesanos, gribetu masinu.. Kadu laiku viss ta ari paliek.. Kad sanak citreiz satiekamies pie vina vai manis un ta laiks iet. Vasara kad man bija atvalinajums katru dienu vedu vinam pusdienas uz darbu. Viss forsi un nospriedu kad caretu uzdavinat to masinu. Bet tas jau ir pagajusa gada beigas. Nopirku noliku domaju ista bridi uzdavinasu.. Bet vins iekseji vel drusku bija mainijies.. Piedavaju vinam velreiz likt kaulinus kopa, jo masaa vinam bija parcelusies uz laukiem, bet tik un ta atbilde vel jo projam nē.. Tas man nebija skerslis lai vinam masinu uzdavinatu..
Tagad sezu rakstu un domaju ka tikt tam pari, jo saprotu, ka man tas ta pavisam nopietni ar vinu, bet vinam izradas ka ne..
..jo uzzinaju ka masa izradas draudzene ar kuru dzivo kopa, pagajusa gada nogale viniem piedzima mazulis un pavidu visam esmu palidzejusi maksat reknus un kreditus..
Un pari visam es pat to vinam esmu piedevusi un tagad varu priecaties par vina jauko gimeni..
Ta laikam ir ka milestiba dara visu - pat pari..
Un ka Jums liekas - ko?