sveiikas.
kā jums ir ar sex pēc dzemdībām..
nebij jūtīgi pēc šuvēm,mīlēties.
man jau tāda sajūta kā pirmajā randiņa ar miļoto,skraiida apkart un ludzas .nevar vien draugs sagaidit kad vares mīletiies.
itkā varetu bet bailes pec šuvēm kad sapess,man.
par to uzļukāšanos nezinu, bet esmu dzirdējusi, ka reizēm dzemdības var izstaipīt lielās kaunuma lūpas un viņas paliek tādas nokarenas un skats jua nesmuks.
hellish, man arī par zobiem un matiem bail. Esmu pieradusi, ka man ar tām abām lietām viss forši, nezinu, ko iesāktu, ja mati čupām kristu laukā u.tml., bvēēē :D
Tapēc gr. laikā ir jāuzņem vitamīni, lai nebojātos zobi, it īpaši kalcijs. Man ar zobiem viss ok, mati kādu pus gadu pastiprināti krita laukā, bet lisa nepaliku. ;)
Nazi, man ir tik 27 gadi, nevis ap 80 :D bet nu baac, ko, lai dara, lai nebojaajas? Kalcijs jadzer un jasmeree pa naktimutee :D a mati, nu bus parukas jaiepeerk :D
Mani arī iegrieza. Sāpēja vnk nežēlīgi. Es vn tā sāku kliegt no šoka. Paša bērniņa nākšana pat nav tik sāpīga ;D
Atsakam tieši 6 nedēļas pēc dzemdibam. Sakuma bik nepatīkami,bet nesapeja. Sex ir daudz labaks neka pirms grutniecibas. Un tur lejā,nekas lielaks nepalika. Manejais saka,ka pat mazaks liekas;D