Kaut kas ar mani nav kaartiibaa..

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Man jau loti ilgu laiku ir taa ka man negribaas iziet sabiedriibaa. Vislielaakaa probleema man ir no riitiem. Vakaraa salieku gatavas dreebes lai no riita var ilgaak paguleet bet tad kad noskan modinaataajs es vnk sev galvaa iestaastu ka shodien nekur neieshu un palieku guleet liidz kaadiem 1 dienaa. Liidz ar to es kaveeju skolu. Tad kad bij jaaiet uz darbu tad nu nekas cits neatlik kaa celties un iet bet paareejaas dienaas man vnk neko negribaas. Es ja no laika gala esmu bijusi taada loti nesabiedriska , gribaas ieliist stuurii vienai pashai un neliist laukaa. Es vareetu dienaam palikt viena istabaa un guleet . Visu laiku man ir taada noguruma sajuta.
Man loti gribaas mainiities bet nesaprotu ar ko lai saaak. Shitaa var noseedeet maajaas visu laiku. Man loti biezhi ir taa ka vakaraa sarunaaju kaadu tikshanos ar draudzeni vai kaadu citu personu un pati veelos loti satikt, kaut tuuliit bet Naakoshaa dienaa piecelos un vnk aizsuutu sms ka tikshanos atcelju, aizbildinos ar kaut ko citu, ka esmu aiznjemta bet patiesiibaa palieku maajaas.
17.01.2013 19:26 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Man arī tā bija, tieši tāpat. ļoti labi saprotu.
17.01.2013 20:19 |

Reitings 243
Reģ: 29.01.2009
Monro
Tu saki, ka tev tā bija. Padalies ar informāciju kā tas izbija.
17.01.2013 20:22 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
man šķiet, "nolīst stūrī" un "negribas celties" nav gluži sakara ar pašpietiekamību
katrā ziņā autorei pašai ir jāvelk sevi no šī stāvokļa, jāiemīl sevi un dzīve!
17.01.2013 20:23 |

Reitings 615
Reģ: 20.10.2009
Jā, man arī tā bija.
Bet dzīvē notika tādas lietas, kas izsita no sliedēm un bija jācēļās un jādara, arī tad, ja negribējas.. ;)
17.01.2013 21:49 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
agnese, man tas aizgāja ļoti smagā depresijas formā, ar nervu sabrukumu, kaudzi zālēm, atkarībām utt utt. Likās,ka nu gals klāt, vismaz tā gribējās ,lai ir .
Ko es dariju? Es aizlaidos uz ārzemēm, prom no visa un uzsāku dzīvi no jauna.
18.01.2013 14:07 |

Reitings 176
Reģ: 16.01.2013
nu man bija arī tāds periods- bet jo vairāk sēdēsi mājas, jo vairāk nolaidīsies un jutīsies nogurusi visu laiku.
Es pēc darba parasti mīlu paēst un tad uzreiz apguļos pie tv, bet tagad eju uz zāli pēc darba, un atnākot mājās izdaru visus mājas darbus,pagatavoju nākamajai dienai pusdienas. Enerģija tā teikt rada enerģiju :) vairāk svaiga gaisa, laba pārtika, fiziskas aktivitātes un viss būs atkal kārtība :))
18.01.2013 14:13 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Arī esmu pūce.
Es varētu naktis negulēt, bet nogulēt visu dienu un no mājas izlīst tikai ap pieciem. Nu nevaru es sevi pāraudzināt. Man vakarā ( lai cik es būtu bijusi nogurusi visu dienu ) parādās lielā enerģija.
Man galva normāli sāk strādāt no 14.00 līdz tam es informāciju uztveru saraustīti, nepilnīgi un nespēju normāli spriest.
Man nav neviena agra/laba rīta :)
18.01.2013 14:18 |

Reitings 318
Agrāk nevarēju nosēdēt mājās,visu laiku kaut kur gāju,darbs,draugi,tusiņi...kad piedzima mazais sēdēju gadu mājās,piėradu,negribējās nekur,neko...bija grūti atkal atgriezties sabiedrība,kaut kā savādāk...galvenais darīt kaut ko,ja gulšņāsi no tā nogurums vēl vairāk radīsies.
18.01.2013 14:21 |

Reitings 137
Piekrītu Kitt
Sāc sportot

Ar man bija tāds periods, ka neko negribējās - tik kā palikt mājās, un lasīt grāmatas, nekas nepatika, biju ar daudz ko neapmierināta. Tad sāņemos uz sporta zāli - un tā tur pavadīju gandrīz katru dienu! Garastāvoklis uzlabojās par 100%, kļuvu atsaucīgāka, sāka intresēt vairāk lietas, gribējās piedalīties visur!
Tagad gan atkal nīkulīgs periods - saslimšanas/veseļošanās periods, bet nevaru vien sagaidīt, lai dotos uz sporta zāli!!
18.01.2013 20:11 |

Reitings 137
18.01.2013 20:17 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
tiinuss

ar sporta zāli vien nepietiks.
Te ir psiholoģiska problēma, kura jārisina pie speciālista.

sammia_

iesaku aiziet pie psihoterapeita. Latvijā ir kaut kādi dīvaini uzskati par galvas ārstiem, jo īpaši psihiatriem, bet tas ir pagātnes dēļ iespējams, kad PSRS laikā izdalīja nepamatoti "baltās lapas". Un cilvēki baidās iet pie tādiem, jo "es taču neesmu tik traks/a".

Ar to Es gribu teikt, ja Tu jūties ļoti slikti, tad zāles var palīdzēt atjaunot smadzenēs nepieciešamo serotonīna daudzumu, kas nodrošina labu pašsajūtu. Citi piedzimst ar mazāku daudzumu tā. Un uzskatu, ka tas ir lielākā daļa no noteicošā faktora zemai vai augstai pašapziņai. Protams ārsts izskatīs Tavu stāvokli jau pirmajā vizītē un zāles "tāpat vien" neizrakstīs. Protams, ja Tev ir smaga pašsajūta. Ja nav tik traki, ka ar piespiešanos piecelies, tad vēlams pavingrot - būs labi iegūt dabisko endorfīnu.
26.02.2013 20:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits