man pūderē smadzenes vai kas notiek?

Reitings 482
Reģ: 02.02.2010
Sveikas Saulītes! :)
Tātad es mazliet netieku skaidrībā..tāpēc apakšā uzrakstīšu situāciju, bet no jums labrāt dzirdētu KO DOMĀTU UN DARĪTU JŪS MANĀ SITUĀCIJĀ?

Facebookā man uzrakstīja viens jauns vīrietis(27 gadi) :D Viņš ir ārzemnieks, dosies uz Lv un vēlējās pakonsultēties ar vietējiem kādas drēbes labāk ņemt utt, vienkārši cilvēks nāk no siltajām zemēm un pie mumjs viņš varētu sasalt :D nu labi tas tā...bet mēs jau sarakstamies no septembra..un tas jau sāk ievirzīties tākā utji putji sarunās..protams viņš man patīk nenormāli...ļoti sexīgs un skaists vīrietis..nu tāds kuru laist garām nevar :D bet es neko ..bet viņš man vienu nakti, 6dienas naktī ja nemaldos, tākā atklāja jūtas savas...sakot, ka viņam ir jūtas pret mani un domā katru brīdi par mani un to kā atbrauks uz Lv un mēs laiku kopā varētu pavadīt, ļoti vēlas mani satikt utt.....tas viss ir jauki un protams es varētu izkust no visiem jaukajiem vārdiem ko viņš man saka....BET NU bļāviens, kādas nafig jūtas var būt, ja esam pazīstami tikai pēc bildēm-ne kādas sarunas dzīvajā skype call utt...un vinjam tas protams bija nepatīkami, jo kā vēl šodien minēja, ka tonakt tomēr pateicis ko jūt, bet tas laikam bijis par daudz un atvainojas ka liek man justies neerti utt....karoče..es nesaprotu vai viņš ir kāds seet talkers vai tiešām cilvēks saka kā jūtās...un lieki piebilst, ka gadu atpakaļ viņš pazaudēja draudzeni autoavārijā un tās bija vairāku gadu atiecības un saka, ka esot tam pāri ticis bet nu man tas viss neiet kopā bāc ..es nezinu ko darīt :)
17.01.2013 18:49 |

Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Man zināma meitene (jauna sieviete), satikās ar amerikāni, kad bija vien dažus mēnešus rakstījušies, sūtījuši bildes. Viņš nolēma apciemot viņu un atlidoja uz LV. Viņiem gan bija diezgan milzīga gadu starpība, bet.. cik jauki tomēr šķita tajā brīdī, kad viņa man pateica, ka pirms lidošanas prom (3šajā apciemošanas reizē) viņš viņu bildināja. :)
28.01.2013 20:44 |

Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Ar to es gribēju pateikt, ka viss ir iespējams! Lai izdodās! :)
28.01.2013 20:45 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Olga jau arī sākumā bija iecietīga un jauka....
28.01.2013 20:45 |

Reitings 482
Bandita-tu par ko? :D
28.01.2013 20:47 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Es jau nu nebūšu tā ,kura pārmet ,kā te dažas labas regulāri izturās šādās situācijās.
Bet diezgan naivi tomēr, ne jau nereāli... Bet arī tas viss līdz galam nav reāli- neredzams ,nesadzirdams ,netaustāms.

Ja jau dikti patīk un liela interese un liekas ,ja kā teici ,palaidīsi garām -nožēlosi. Tad riskē , bet pirms riskē satikties un plānojat un runājat kas un kā- mēģini cik vien var tuvāk netieši viņu iepazīt- vai tajā pašā skaipā vai pa telefonu parunāt.

Vienkārši ir tik daudz lietas caur internetu paliek noslēpumā.Es piemēram gandrīz gadu sarakstījos ar puisi (ar pārtraukumiem gan ,bet tik un tā liels laiks !) no Latvijas ,ne ārzemēm, bet tikai pēc vairākiem mēnešiem sapratu ka viņš ļoti bieži zāli pīpē un sākumā domāju ,ka cilvēks pēc rakstura vienkārši īpatnējs ,bet kad parunājām pa telefonu dažas reizes bija skaidrs ka cilvēks nokurījies un galva daudz nestrādā un kaut viņš bija ļooti izskatīgs, bet ko es viņam skaidroju viņš nekad nesaprata un + man vēl pārmest sāka viskaut ko un apvainoties kaut pat dzīvē nebijām tikušies! Tā ka pat interese pazuda.
28.01.2013 21:12 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Atvainojos, ne gadu bet gan aptuveni pusgadu sarakstījos... :D
28.01.2013 21:21 |

Reitings 35
Reģ: 16.06.2009
Pajautā, no kādas tautības viņa ģimene nākusi un vai ir reliģiozs. Tas, ka austrālietis, tas nozīmē diez gan maz, jo viņš visticamāk nav vietējais aborigēns, bet viņa ģimene tur iebraukusi. Austrālijā ir daudzu kultūru pārstāvji un ģimenēs viņu pašu tradīcijas gan jau ievēro.
28.01.2013 21:22 |

Reitings 482
jā viņam ir indiešu gēni, bet māte ir parasta baltā
28.01.2013 21:23 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vispirms satiec dzive, tad mekle problemas!
28.01.2013 22:08 |

Reitings 439
Reģ: 02.10.2011
man dr.lv viens jau pirmajā dienā atzinās jūtās un teica lai nosaucu konta nr, atsūtīs man naudu i fonam vai kam tur lai varētu ar vinu sazvanīties :D es pārsmējos.. ko tik tie dumiķi neizgudro lai dabūtu ES pases vai vnk tavus kype caur kuru talak izzondet tavu bankas kontu un citas paroles...
visus ārzemniekus pirms vins nav speris kaju LV un paradijis aids negatīvu testu, ka ari iepazistinajis vismaz telefoniski ar savu mammu es iesaku nevienai nerunat :D :D
29.01.2013 02:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits