Palīdzība!!

Reitings 122
Reģ: 17.12.2011
Sveikas, meitenes!
Situācija sekojoša -
Gadu atpakaļ rakstiju vides projektu, sarunājām ar skolotāju, ka šo pašu darbu varēšu pārveidot par ZPD, bet šodien skolotāja uzrakstija ziņu, ka darbs nav pasniedzams kā ZPD.
Tā kā darbs ir jānodod pēc trim dienām, neko jēdzīgu uzrakstīt nevarēšu. Tāpēc meitenes, es būtu ar mieru atpirkt no kādas no Jums ZPD vidusskolas līmenī.
Protams, tādu, kurš nav likts atlantā utt.
06.01.2013 21:28 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Diez cik kvalitatīvi ir tie darbi, kas cepti nakts vai 3 dienu laikā. Ko tad tam ZPD paspēt var izpētīt pa vienu nakti? Protams, ja vien tas nav copy paste no kāda cita darba un grāmatām.

Zinu divus puišus, kas ar nakts laikā 'uzceptu' ZPD dabūja 2. vietu rajonā un savu darbu vēl valsts līmenī aizstāvēja. Taisnības labad gan jāsaka, ka tie abi ir izcili daiļdirsēji.
07.01.2013 00:03 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Lanelle, interesanti vispār, man kaut kad stāstīja par to (diez vai vēl kāda skola Jelgavā ir tāda) un es biju sapratusi, ka veidots tiek tikai trīs gadus, ti, visu vidusskolas laiku un tikai viens darbs, ka vienkārši katru gadu kaut ko pilnveido, atrāda vai tml. :D Bet tā kā pati tur nemācījos, tad laikam vienkārši nepareizi man stāstīja. :D

Manā skolā katru gadu bija projekti - bet nu tādi parastie, vienkāršie, 10. klasē bija ievads ZPD, kas bija vienkārši pētniecisks darbs un 11. klasē pats ZPD.
07.01.2013 00:06 |

Reitings 4258
Taisnības labad gan jāsaka, ka tie abi ir izcili daiļdirsēji.

No tādiem daiļdirsējiem es laikam vienmēr atcerēšos puišus, kas taisīja ZPD par narkotikām vai kaut ko tamlīdzīgu. Pētnieciskajā daļā viņi pārbaudīja, cik pieejamas ir narkotikas. Stāstīja, ka nopirka, viss pieejams, viss skaidrs. Tā kā ne narkotikas, ne kādi citi pierādījumi nebija pievienoti, tad žūrija viņiem jautāja, kur tad šī prece palika. Atceros, cik ļoti gribēju smieties, kad viņi pēc pauzes atbildēja, ka noskaloja tualetes podā. :D
07.01.2013 00:10 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Pievakare, nu bija arī jātaisa savs biznesa plāns 11.kl. (citi taisīja 2 gadus), pārējos gados atceros, ka taisīju divus projektus (viens bija klases ekskursija :D ) un pārējie bija pētnieciskie darbi. Bija, bija mums pavisam citādi, kā visiem citiem, ar nepatiku to darījām, bet vispār jau nāca par labu :)
07.01.2013 00:11 |

Reitings 4258
Skaidrs. :) Skolu vismaz pareizi sapratu. :D
07.01.2013 00:12 |

Reitings 197
Reģ: 06.03.2009
"trūkst speciālistu -ihtiologu viedokļi(intervijas,), nav akvāriju īpašnieku domas, veterināro darbinieku viedoklis. Visā visumā darba ir ļoti daudz." tā lūk.

Man ir akvārijs :D Ja vajag, varu palīdzēt :)
07.01.2013 01:24 |

Reitings 126
Reģ: 17.03.2009
"trūkst speciālistu -ihtiologu viedokļi(intervijas,), nav akvāriju īpašnieku domas, veterināro darbinieku viedoklis. Visā visumā darba ir ļoti daudz." tā lūk.

3 dienas varētu būt par mazu, bet ja tu vēlies speciālistu viedokli, droši vari nosūtīt kādam augstskolas pasniedzējam interesējošos jautājumus un paprasīt viņa viedokli. Maz ticams, ka viņi tev atbildēs 3 dienu laikā (parasti atbild nedēļas laikā) un varēs palīdzēt, jo es savam ZPD piesaistīju pasniedzēju vienkārši uzrakstot e-pastu un tas tiešām bija daudz vērtīgāk kā vidusskolas bioloģijas skolotāja varēja dot.

Šis ieteikums noteikti tagad nederēs, bet nākotnē, ja vēlēsies darbu prezentēt reģionā vai valsts līmenī, tad tiešām iesaku savam darbam piesaistīt augstskolas pasniedzējus.
07.01.2013 03:15 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
Es tev arī varu ieteikt akvārija īpašnieku. :D
Viņu interesējot akvāristika. Nezinu, cik nopietni. Bet ja vajag galu galā kontaktus - uzbliez pz.
07.01.2013 03:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits