Tu nestrādā?
Manuprāt, viņi uzskata-viņa nestrādā, sēž mājās, auklē bērnu,tātad papildus viņai ir pienākums ēst taisīt, aizvākt aiz mazgāt traukus tīrīt mājas,jo naudu nepelna.
ir daļa vīrieši,kuri nespēj ,nevar aiz sevis aizvākt. var būt viņi neiedomājas,ka Tevi tas aizskar. var būt pasaki viņiem- sarunājam tā,kad pats nomazgā savu šķīvi.
man nav grūti ielikt cita drēbes veļasmašīnā, plīti arī varu nomazgāt. šķīvjus gan riebjas aiz katra mazgāt.
Tev jāapdomā vai Tev vispār nepatīk mājasdarbi ,vai arī nepatīk ,kad jātīra aiz cilvēkiem, kuri nav Tavi paši tuvākie ģimenes locekļi. ja pirmais variants,tad reāli padomā- jebkurš vīrietis gribēs,lai sieviete mazgā traukus, tīra māju. ir jau mums vīrieši ,kuri palīdz visā šajā jomā , bet ir arī tādi ,kuri nepakustinās ne pirkstiņu,jo uzskatīs- es strādāju, nodrošinu ģimeni, bet viņa sēž mājās ar bērnu, tāpēc viņai ir jāpieskata bērns un jātīra māja. viņi jau nesaprot,kad maza bērna pieskatīšana arī daudz laika, spēka atņem.
Tev ir jātīra arī vīra tēva istaba, vai arī Jūs dzīvojat visi vienā istabā.manuprāt,vīratēvam būtu ,tā kā pašam jātīra sava istaba. es nemaz nelīst vīratēva istabā iekšā, jo man tas šķiet kā iekāpšana cita cilvēka privātajā zonā. ja dzīvojat vienā istabā,tad vēl tā, jo ja otrs nemāk aiz sevis savākt, tad bardaku jau kādām jaaizvāc:D
ja Tu pateiksi visu ,ko domā,tad vai viss uzlabosies, vai arī Tev iebāzīs acīs- Tu sēdi mājās ar bērnu, nepelni un Tev ir pienākums to visu darīt. nebūs Tev slinkot un netaisīt ēst utt.:D skarbi , taču tā var gadīties.