Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Meklēju tādu kažoku!

Reitings 378
Reģ: 29.01.2009
Varbūt nav īstā vieta, kur meklēt, bet tomēr! :)

Gribu sev šādu kažoku:

Varbūt kāda pārdod savu vai zin, kur tādu var nopirkt, ne pa kosmiskām naudiņām. :D

Meklēju tāda griezuma, garuma, krāsas.
02.12.2012 18:07 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Julenok, man nevajag, lai man pateiktu paldies. Man pietiek ar to, ka es zinu - šajā pasaulē kādam nesāp. Jā, varbūt tā lapsa vai jebkurš dzīvnieks nebūtu piedzimis. Bet viņš ir piedzimis. Viņam pukst sirds, viņš ir silts, viņš elpo un viņam sāp - tāpat kā tev, man, tavai draudzenei un kaimiņa kaķim.
Kā jau šajā tēmā iepriekš teicu - nav jēgas šādām diskusijām. To, kā cilvēkā nav, tās tāpat neradīs.
05.12.2012 11:46 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Kaut kad pasen pa TV bija video par tiem dzīvnieciņiem, ko ražo/tur kažokiem. Man joprojām ausīs skan tā dzīvnieciņa kliedzieni, jo viņus jau tur apstrādā arī tādus pusdzīvus un ne jau humāni to pasākumu veic.
05.12.2012 11:50 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Julenok
Es lasīju Tavu diskusiju.
Es nemāku ne skaisti dziedāt, ne spēlēt kādu instrumentu, ne dejot, ne trikus rādīt un arī citi šāda veida talanti man nepiemīt. Man arī nav draugi kuriem būtu kādi īpaši talanti. Es nedomāju, kad man tagad jājūtās slikti, kad es nepiedalos tevā labdarības pasākumā. Es domāju, kad šeit ir daudz tādu meiteņu kā es un tāpēc Tev arī nebija liela atsaucība. Domāju, ka Tev ir jāpriecājas ( bērniem būs prieks ) par tām dažām kuras pieteicās un nav jānosoda citas kuras nepieteicãs.
05.12.2012 12:03 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Zīle
Laikam, daudzas neuzmanīgi lasīja. Jo es teicu, ka mums bija vajadzīgas arī uzlīmes, piparkūkas utt. Tas neprasa speciālus talantus, bet nu katrs izvēlas savu. Un noteikti nav jājutas slikti par to, ka tu negribi kaut ko darīt. Tā ir cilvēku izvēle - darīt vai nedarīt.

Vnk bieži cilvēki, kuri agresīvi uzspiež savu viedokļi "par labāko pasauli un ka to padarīt" paši nedara neko - tikai daudz un skaisti runa. Tāpēc koncertiņu vnk pieminēju ka piemēru.
05.12.2012 12:45 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nav runa par negribēšanu - runa ir par nevarēšanu.

Piparkūkas un papīru tiešām palaidu garām.
05.12.2012 13:06 |

Reitings 131
Reģ: 11.10.2012
Šeit mans kliedziens drīzāk ir par atteiksmi kopumā - zvēriņus žēlo vairāk, nekā cilvēkus.
Tb, tu esi novērojusi, ka tad, kad analoģiski izrīkojas ar cilvēkiem (novelk ādu, iesprosta krātiņos, nogalina), tad cilvēki izrāda mazāku satraukumu nekā tad, kad to izdara ar lapsām? Mdā... tad jāsecina, ka dzīvojam dažādās pasaulēs...

Vai arī tomēr tu putro kopā dažādu kategoriju nodarījumus un dažādas cēloņus ciešanām? Tb, duroloģika sekojoša:
kamēr neesam visus savus resursus veltījuši tam, lai, piemēram, apturētu zemestrīces, kurās iet bojā nevainīgi cilvēkbērni, tikmēr nav adekvāti prasīt, lai cilvēki, piemēram, nedur suņiem acis izklaides pēc. Citādi taču sanāks, ka mēs suņus žēlojam vairāk par cilvēkiem...

Vnk bieži cilvēki, kuri agresīvi uzspiež savu viedokļi "par labāko pasauli un ka to padarīt" paši nedara neko - tikai daudz un skaisti runa. Tāpēc koncertiņu vnk pieminēju ka piemēru.
Un pie kuriem tu pieskaiti sevi? Šķiet, ka tu centies te padarīt pasauli padarīt labāku agresīvi uzspiežot viedokli, ka mums nevajag būt liekuļiem, bet vai tu pati esi jau apmeklējusi visus labdarības koncertus, tāpat arī ziedojusi visus savus ienākumus labdarībai, pieteikusies brīvprātīgajos vecu, slimu cilvēku aprūpē ect. ect. Ja neesi, tad pēc tavas loģikas sanāk, ka ne pret kādu liekulību tu nedrīksti cīnīties.
05.12.2012 18:31 |

Reitings 131
Reģ: 11.10.2012
Komentārs bija adresēts julenok
05.12.2012 18:31 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
jebkurā gadījumā, pasaule ir daudz briesmīgāku lietu, par bebru, lapsu un aitādas kažoku nēsāšanu (nav nekādas izmisrtošās sugas).

man vemt gribas lasot ko tādu, nu, sorry, ja Tavu bērnu nogalinās, tas nekas, jo ir taču daudz briesmīgākas lietas pasaulē, vai ne? (pie tam, cilvēks, vēl jo vairāk bērns - jau nav nekāda izmirstošā suga!) Tātad tieši tādi ir Tavi uzskati?

Anna, lai Tava mākslīgā kažokāda no Guess neizskatītos ārā metama pēc pirmās mazgāšanas reizes - tam ir domāti speciāli veļas pulveri, mākslīgajai kažokādai. Tie protams nav no lētākajiem, bet ja Tev pietiek naudas, lai pirktu kažokus - pietiks nauda arī pulverim. Un ja godīgi, man ir pilnīgi vienalga, ko Tu domā par Guess, man vienalga, ka Tu viņos vilies, es tur nestrādāju. P.S. Ja Tev ar redzi viss kārtībā, vari palasīt, ka blakus vārdiņam Guess, ir rakstīti arī citu dizaineru vārdi, tā kā neraudi.
06.12.2012 09:54 |

Reitings 1542
koncca, tass, ka es ļoti mīlu dzīvniekus un godīgi, uzskatu ka dzīvnieki ir labāki par cilvēkiem, nenozīmē, ka es tagad taisīšu koka egli! Un stāvoklī es arī netaisos palikt, jo kā jau minēju - to nevēlos, tā kā neuztraucies par maniem spontānajiem abortiem. Bērna vietā sev labāk nopirkšu sunīti, viņš NEKAD neapbižos citus, kā nežēlīgie bērni skolā (ir lasīti pietiekami daudz stāstu, kā bērnu grupiņas nogalina citus bērnus, izvaro, utt.), NEKAD nepaliks par atkarīgo, nenesīs mantas ārā no mājas, lai dabūtu kārtējo devu, tieši otrādi - sunītis Tevi gaidīs mājās un vienmēr būs priecīgs par to, ka VIENKĀRŠI paglaudīsi viņam galviņu vai atļausi iekāpt pie sevis gultā, kamēr skaties TV, savukārt bērns - raudās, trakos, psihos, ja nedabūs to, ko grib (mašīnīti, bārbiju, utt.) Nē, paldies.

Un vēl, konnca, Tu teici
Baigie Pasaules glābēji! Tak ejiet glābiet

tad es Tev atkārtošu -
Vienam kažokādas mētelim vidēji ir nepieciešamas 15 bebru, 10 lūšu, 15 lapsu, 10 jenotsuņu, 25 ūdeļu, 60 vāveru, 200 šinšilu, 40 kaķu, 20 suņu, 240 nercu un 40 trušu ādas. Ir nepieciešams tikai viens cilvēks, kurš nenopērk kažoku, lai dzīvnieki paliktu dzīvi.

Tātad pasaule jau tiek glābta, ne tā?
06.12.2012 10:17 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Un atkal sākās tas pats, kas tajā Veģetāriešu topikā pfff
06.12.2012 13:19 |

Reitings 1542
khkh, vienu smaidiņu iemācījies likt un tagad liec viņu visās diskusijās, pēc katra sava komentāra? :D
06.12.2012 13:20 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Kaitiņa, jā!
06.12.2012 13:24 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits