Nazi, tu labāk atbildi uz savu jautājumu, nevis trakoti stulbā veidā centies pievērst sev uzmanību. Es ne no viena neslēpju, ka mans vārds ir Liene, kā Tu to zini, man ir ir pilnīgi vienalga, bet ja Tu mani pazīsti personīgi, tad arī Tev vajadzētu ar savu neizdevušos sarkasmu piebremzēt, jo es esmu vegāne.
Lancaster, manuprāt šobrīd tehnoloģijas ir attīstījušās tik tālu, ka mākslīgā kažokāda nav ne ar ko sliktāka par dabīgo. Mākslīgā ir daudz vieglāka par dabīgo, mūsdienās ir iespējams iegādāties ļoti kvalitatīvas mākslīgās kažokādas, pat tik kvalitatīvas, ka ir grūti atšķirt no dabīgajām un tas visam + ir tas, ka neviens netiek nogalināts.
Ja mēs liekam plusus un mīnusus, manuprāt, plusu mākslīgajai kažokādai sanāks krietni vairāk.
Un ja mēs runājam par dabas aizsardzību, tad Tev būtu jāzina, ka vietas, kur dzīvnieki tiek apstrādāti, lai no tiem iegūtu kažoku, un kažoka apstrādāšana kā tāda bieži vien ir dabai ļoti kaitīga – tiek izmantotas dažādas ķīmiskas vielas, lai panāktu vēlamo efektu.
Kad modē savu uzvaras gājienu svin kažokādas, tiek nogalināti daudz vairāk dzīvnieku, tostarp arī retas sugas.
Kažokādu pieprasījuma dēļ dzīvnieki tiek speciāli audzēti nogalināšanai. Viņu nāve kādam cilvēkam sagādā materiālu prieku, nevis izglābj dzīvību.
Vienam kažokādas mētelim vidēji ir nepieciešamas 15 bebru, 10 lūšu, 15 lapsu, 10 jenotsuņu, 25 ūdeļu, 60 vāveru, 200 šinšilu, 40 kaķu, 20 suņu, 240 nercu un 40 trušu ādas. Ir nepieciešams tikai viens cilvēks, kurš nenopērk kažoku, lai dzīvnieki paliktu dzīvi.
Tā kā kažokādu ražošana nav humāna, šobrīd pasaulē no kažokādu valkāšanas ne tikai atsakās slavenības, ne tikai zaļie protestē pret šādu necilvēcību, bet pat tāds itāļu modes nams kā ‹‹Prada›› atsakās no jebkādas kažokādu izmantošanas, kas savukārt nozīmē kažokādu modes norietu.