Mans šīsdienas jautājums: vai varat ieteikt kādu labu lapu, kur būtu smuki foto, attēli utml. (gan dabas skati, gan abstrakti), ko pēc tam varētu pārvērst par kādu kanvu/foto/glezniņu pie sienas?
Čau! :)
Viss notiek un iet uz priekšu! Vakardien saņēmu apliecību par pirmā kursa pabeigšanu, ceturtdien sāksies nākošie kursi.
Ja paveiksies no pirmdienas sāksies arī vēl citi kursi, kas jau daudz lielākas iespējas dos dabūt kārtīgu,pieklājīgu darbu. Ja ne no pirmdienas, tad janvārī točna tikšu tajos iekšā :)
Esmu priecīga :)
Man šodien nežēlīgi nāk miegs, tik ļoti, ka pat brokastīm nebija laika, bet nu jau drīz iešu pusdienās. Traka šī nedēļa - visi vakari jau pārpildīti ar plāniem. Nav pat kad mājās atpūsties.
ņam ņam, man tie kaķi nepatīk. Baisi būtu tādu turēt.
čau,
Jau biju lekcijās un aizskrēju līdz veikalam nopirku krustmeitiņai dāvanu. Protams, tagad man atkal nāk miegs, bet jāraksta darbi skolai un nevaru saņemties, gribas iesist sev :D
Vakar izlasīju ziņu par Robija Viljamsa koncertu un tajā pašā brīdī mūsu mājās tika nolemts - brauksim. 3. decembrī pirms darba skriešu pēc biļetēm :) Tāds prieks! Vēl nedēļu atpakaļ skatījos Angels live izpildījumu un domāju - jā, es gribētu pabūt viņa koncertā.
Šodien man radušās pirmās idejas Ziemassvētku dāvanām :) Ceru, ka tuvāko 2 nedēļu laikā iegādāšos visas dāvanas, lai pirms svētkiem varētu tikai atpūsties, nevis skriet pa veikaliem.