Sirds pilna

Reitings 74
Reģ: 10.09.2012
Sveikas Meitenes! Stāsts ir baigi likločiem pilns , bet es centīšos tā samērā īsi izstāstīt savu bēdu un varbūt kāda no Jums spēs man kādu labu padomu dot. Esam ar draugu jau krietnu laiciņu kopā, sākums bija vnk ideāls (nu kā jau sākums) domaju ,ka patiešām man ir ''ideālais vīrietis'' mīļš, gādīgs, nodrošināts,rūpīgs,humora izjūta, nu katrā ziņā tāds kā es iztēlojos savu ideālo vīrieti. Visi radi,draugi,paziņas tikai un vienīgi par viņu spēja labus vārdus teikt, viņš visiem bija kā lācītis. Gāja laiks un tad sākās nopietnas problēmas ar alkoholu (protams pats viņš to neatzīst) domaju ,ka gan jau pāries jo tad bija mums tāds saspringts laiks, nēēē palika arvien ļaunāk ,alkohols,ballītes,vazāšanās apkārt,visādu sūdu vārīšana..nu no Ideālā vīrieša viņš pārvērtās par staigājošu murgu! Piedzēries ir ļoti agresīvs lamā mani viss necenzētākos vārdos kādos vien var un nākamā rītā lūdzas piedošanu un taisnojas ,ka nesaprot kas ar viņu notiek, ka mīlot uttt...blaa blaa. Pagaišnedēļ gandriz jau no viņa aizgaju jo dzirdejau tadus vardus no viņa tikai par to ,ka es pa tel. teicu vinam ,ka pec darba aizbrauksu viņam pakaļ uz turieni kur vins kartejo reizi dzer kamer stradaju un brauksim mājās (to visu cenšos mīļi teikt un prātīgi jo zinu ,ka viņš ātri aizsvilstas) un tad sākās bļe Tu pī pī pīīīīī pī pīīīīīīī..... nomirsti! Nezinu kur man bij prāts ,bet piedevu un nu ir nākamā nedēļa..Un vakar bija pilnīgi tas pats. Es esmu izmisumāā, es viņu no sirds mīlu , bet neesmu laimīga, viņš mani morāli grauj kopā, apvaino,nerespektē,nav mājās,dzer un ir vel visādas briesmīgas izdarības ,bet tās nevēlos pat atcerēties un uzskaitīt. Kā tāvar mainīties cilvēks , pilnīgi pārtapt par briesmoni :( Visi saka, ka man jaiet prom , bet man ir tik grūti aiziet..
25.11.2012 11:45 |

Reitings 74
Pa tiem Anonīmiem alkaholiķiem esmu paris reizes izteikusi viņam ,bet viņs to ir uztvēris kā joku man liekas, kaut es domāju ja viņam būtu skaidrs tas ,ka viņam patiešām ir problēma, MILZīGA PROBLēMA, tad viņam tur spētu palīdzēt, bet viņš neietu tur ne par kādu naudu, viņam nav problēmas pēc viņa vārdiem.. viņš tikai izbauda brivdienas!! un esmu centusies viņam likt saprast ,ka ir, ka ir ir ir lielā alkahola virpulī viņš iekritis, viņš mani neredz un nedzird! Bet sabijos pa tiem AL-ANON ...brrr...
25.11.2012 15:20 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
pie tam tu savu draugu nedabūsi uz anonīmajiem, jo viņam taču "nav problēmas". padomā vai tiešām gribi savus bērnus no dzērāja.
25.11.2012 15:23 |

Reitings 9
Reģ: 25.11.2012
Es piekrītu odyssey!
Esmu pārliecināta, ka tu esi jauna un simpatiska meitene, kas pelnijusi būt kopā ar vīrieti, kas to visu novērtē un liek tev justies labāk nevis gremdē.

Ja jums būtu kopīgi bērni.. tad varētu diskutēt, cik liela jēga ir cīnīties ar šīm vējdzirnavām.
25.11.2012 15:27 |

Reitings 74
Es nekad sev nepiedotu ja dzemdētu bērnus no viņa un liktu tādējādi bērniem iet cauri tam kam es eju visu šo laiku cauri.. Tā būtu drausmīga neapdomība no manas puses.. Kādreiz domāju un cerēju ,ka būs mums skaista māja un mazi bērniņi kas skraida pa pagalmu, gribēju bērnus tieši no viņa, visu nākotni biju iztēlojusies tikai ar viņu, bet viņš to visu sagrāva,saplosija, nodzēra... re kā viss mainās.. skumji ,ka tā..
25.11.2012 15:39 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Neviens viņam nepalīdzēs - ne ampulas, ne anonīmie, ne dziednieki un citi pūšļotāji, ja viņš pats to negribēs. Ja negrib tagad - vai nu gaidi, kad viņš sagribēs kaut ko savā dzīvē mainīt, kas ir procentuāli mazāka iespēja, vai arī pārtrauc attiecības. Pirmajā variantā tu 10 gadus varēsi gaidīt, kamēr viņš kaut ko sapratīs, otrajā - tu dosi sev iespēju būt laimīgai bez viņa. :) Izvēlies, kas tu labāk gribi būt - ar dzīvi apmierināts cilvēks vai māte Terēze ar ciešanu izteiksmi sejā.
25.11.2012 15:44 |

10 gadi
Reitings 631
Reģ: 29.01.2009
Meitenes te visu pateikušas kā naglai uz galvas.

Jāiet prom, tur nav divu domu.

Paty, saņemies :)
25.11.2012 15:49 |

Reitings 340
Dīvains paradokss dzīvē - vīrieši sāk pastiprināti dzert, kad atrod savu sievieti. Tātad vīrietis kā vīrietis bija pirms satika tevi. Aizdomājies vai tikai viņa vaina ir dzeršanā - viena pagale nekad nedeg.....
25.11.2012 16:09 |

10 gadi
Reitings 631
jā, sieviete noteikti ir vainīga pie tā, ka vīrietis dzer :D :D
25.11.2012 16:42 |

Reitings 88
Reģ: 22.05.2012
miss_grape-- A kas tur tik neparasts?Varbūt sieviete ir izdarījusi kaut ko tādu sāpīgu,vai šausmīgu priekš vīrieša un tāpēc viņš arī sāka iedzert,un pēc tam aizgājā tālāk ar vien trakāk..
Es nesaku tieši par Paty,bet dzīvē arī gadās tā,ka sievietes izdara kaut ko nelabu un sāpina vīrieti tik ļoti,ka viņš vnk nodzerās..pati zinu tādus gadījumus.
25.11.2012 16:53 |

Reitings 9
Ja cilvēkam ir tādas problēmas un viņš ir vājš.. nav svarigi, kas ir tieši tas palaidējmehānisms. Tikpat labi sieviete, problēmas darbā.. vnk veseli un stipri cilvēki nenodzeras . tāda ir tā atšķirība!
25.11.2012 16:57 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vai tu veletos so pleguru par savu viru, bernu tevu?
25.11.2012 17:02 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
p.s ja atbilde ir ne. tad netere savu laiku, bimbajot spilvena.
25.11.2012 17:02 |

Reitings 88
Reģ: 22.05.2012
Man ir paziņa vīrietis.Kurš dzīvē vnm sasniedza visu ko vēlas,viņš bija ļoti labs cilvēks un viņam bija liels gribasspēks,bet notika viens gadījums,kad sieviete izdarīja viņam ļoti pat sāpīgi, un viņš sāka dzert,kādu laiku arī nodzērās,līdz nesatika citu sievieti,kura viņam palīdzēja tikt galā ar to visu un tagad viss ir labi.Cilvēks nav nekāds robots un bezjūtīgs,katram ir savs iemesls kāpēc viņš sabrūk,protams alkohols nav attaisnojums un necienu tādus cilvēkus,bet pat labi,un izpalīdzīgi cilvēki reizēm sabrūk un mainās,tikai deļ lielām sāpēm un nepatikšanām.
25.11.2012 17:06 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Ja negrib - tad neko nevar darīt. Bet ko es vēlējos teikt par Al-anon, kāpēc tas būtu vēlams - jo tur Tev iemācīs nepakļauties sava vīrieša manipulācijām, respektīvi - neļaut nekam, kas notiek ar viņu sadragāt Tevi! Jo atkarīgie ir manipulāciju eksperti, tici man!

Odyssey, Tavs komentārs -
Ja klausīsi Kaitiņai sagandēsi tikai sev dzīvi!
ir galīgi garām! Mans draugs ir anonīmais narkomāns, nu, piedod, bet man dzīve nav sabojāta. Mana dzīve un attiecības ar manu vīreti ir daudz labāka, nekā dažiem labiem.

Starp citu - esmu redzējusi un runājusi ar daudziem atkarīgajiem. Viņi paši par sevi nav sliktāki, tā ir atkarības slimība, ļoti smaga, kurai ir grūti pretoties. Tas ir jāsaprot! Bet ja cilvēks atzīst problēmu, tad tas jau ir pirmais solis uz atveseļošanos. Un jebkurš narkomāns, jebkurš alkoholiķis vienmēr paliks tāds, pat ja viņam būs jau 30 gadu skaidrība. Es uzskatu, ka šīs sadarbības - AN un AA ir kkas vienreizējs.
25.11.2012 17:38 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Un tas, ka esi atkarīgais, pat ja Tu nelieto - netraucē nekam. S.c. lielākā daļa no šiem cilvēkiem ir izveidojuši savu biznesu, brauc ar tādām mašīnām, kādas nevar atļauties cilvēki ar 700ls lielu algu, ir precējušies un audzina savus mazos ķekarus. :)
25.11.2012 17:41 |

10 gadi
Reitings 631
Luize, jā, pieļauju, ka arī tādi gadījumi var būt. bet neticu, ka tādi ir visi LV dzērāji - viņu visu dzeršanā vainīgas sievietes.. nu pardon.
Kaitiņa, tādā gadījumā vismaz mans ex šos pirmos soļus ir spēris neskaitāmas reizes. atzīt ta atzīst - tad, kad pēc kārtējās dzeršanas ir nāvīgi slikti, BET.. tāpat nekas nemainās.

un atkarīgie, jāatzīst, parasti ir tiešām labi cilvēki. bet vienkārši ar vāju raksturu un gribasspēku.
tāpēc jau vien man žēl skatīties un reāli arī veidojas riebums pret atkarīgajiem, jo - ko dod viņu lādzīgums skaidrā, ja, tajā pašā laikā, skaidrā esot, nepietiek sajēgas, lai neņemtu to glāzīti rokā?

ar dzeršanu ir tāpat kā ar lasīšanu - vienreiz esi iemācījies, nekad vairs neaizmirsīsi. jā, ok, ir superpozitīvi piemēri, kuri dzīvē tiešām tikuši uz augšu, un tomēr.. vienmēr kaut kur dziļi jau tā atkarība sēž.
25.11.2012 18:11 |

Reitings 9
Piemērs par anonīmu alkoholiķi.
Puisis jaunībā sāka dzerstīties, pakāpeniski izklaide kļuva par problēmu. Ar gadiem viņš nolēma saņemties, pārtrauca dzeršanu.
Viņam bija panākumi karjerā, ļoti uzmanīgs, atbildīgs darbinieks. Ar laiku izveidojās ģimene.
Tā viņš skaisti nodzīvoja līdz ja nemaldos 41 gadam.
Un vienu dienu.. viņam paslīd kāja... iedzēra.. un nevarēja apstāties. Protams, darba dēļ viņš nedaudz saņēma sevi rokās. Bet daudz dzēra, klīda pa ielu, meklēja ar cilvēkiem kašķi.. līdz viņu atrada nosistu.

Un, protams, viņam bija apkārt tuvinieki, kas palīdzēja cīnīties, tikt tam pāri...

Šis diemžēl ir reāls stāsts.

Dzīve ar tādiem cilvēkiem ir kā uz ''pulvera mucas''
25.11.2012 18:40 |

10 gadi
Reitings 631
Prima, tur jau tā lieta, NEKAD nav garantijas, ka atkal nesāks dzert..
25.11.2012 19:00 |

Reitings 164
Tu neesi pelnījusi tādu izturēšanos! Ej prom no viņa un tad jau redzēsi - vai nu viņš pats mainīsies, vai arī vismaz Tew ar laiku paliks vieglāk. Vai viņš ir kā izskaidrojis kāpēc sācis tā rīkoties?
25.11.2012 19:11 |

Reitings 164
Klau, uzraksti viņam vēstuli (tā kā to darīja vecajos labajos laikos- uz papīra) un izklāsti kas Tew nepatīk, kas traucē, uzraksti par savām jūtām pret viņu un to, kā viņa dzeršana Tevi iespaido un tad ej prom.... vārdi ir un paliek vārdi, bet uzrakstītais ir arī vizuāli redzams, vairāk iespaido cilvēku- vēlāk viņš to vēstuli vairākkārtīgi pārlasīs un tad varbūt vairāk apdomāsies par to, ko Tew nodarījis....
25.11.2012 19:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits