Savulaik es diezgan daudz ballējos, man bija daudz draugi, tostarp arī pāris alkohola pārlieku cienītāji. uzskatu, ka katram cilvēkam ir sava atklarība- vai tas būtu alkohols, narkotikas(tostarp, cigaretes) vai azartspēles(3 populārākās) un citas.
Tomēr alkohols, cik mana pieredze liecina, ir tāda lieta, kas parāda to, kāds cilvēks ir patiesībā. Viņš pazaudē mēra izjūtu.
Ir itin daudz džeku, kas aiziet uz Vecrīgu, sadzerās un tad iet kauties. Nez.. it kā uz Vecrīgu būtu jāiet kauties.. Nea- uzskatu, ka šādi viņš izlādē savu testosteronu. Citi, piemēram, to izlādē trenažieros vai basketbolā.
Ir atkal daudz cilvēku, kas pēc trakas ballītes pamostas ne pie savas otras pusītes. Un šo "kļūdu' noraksta uz alkoholu. Nez.. Es uzskatu, ka alkohols atkal jau ir tikai katalizators. īstās problēmas meklējamas dziļāk jau paša pāra attiecībās vai to uztverē.
Un Tavs gadījums man arī nav svešs. Es vienmēr esmu uzskatījis, ka ,mīlestība sastāv no 3 lietām - uzticības, cieņas un iekāres. Ja kāda trūkst, tad par pilnvērtīgu mīlestību arī vairs nevar runāt.
Un, ja cilvēks apdzerās un sāk lamāt "MĪĻOTO" trīsstāvīgiem vārdiem, tad dziļi iekšā viņam kaut kas nav kārtībā ar cieņu pret Tevi.
Es, piemēram, esmu redzējis arī pārus, kur sieva/draudzene ar vienu skatienu spēj nolikt savu iedzērušo mužiku pie vietas. Lai cik viņš būtu liels un spēcīgs, vai varens. Un, tas nenozīmē, ka viņš ir lupata. (lasīt- lupata, alkohola reibumā) Tas nozīmē, ka viņš ciena viņu, un zina, ka viņa mīļotajai ir tiesības dusmoties.
Un tam nav nekāda sakara ar to, kāds Jums sekss, vai cik Tu seksīga, jo iekāre- tā jau ir cita tēma.
Cieņa ir problēma..