Beta - nēģus liek krāsnī cepties. Tad tos ņem ārā, nogriež galvu un astes galiņu. Sagriež pa gabaliņiem un liek bundžiņā. Pa virsu uzlej mazliet sāls uzlējumu tā lai nosedzas nēģu gali. Liekot metāla bundžas vāku virsū, liekais šķidrums izspiežas. Tā ir labāk - lai gaiss nebūtu iekšā. Tad viņas liek sterilizēties, lai pārbaudītu vai visas ir kārtīgi ciet. Jo bundžiņa ir hermētiski noslēgta un tai nepiekļūst gaiss, tad var glabāties ilgi.
Bundžas sastāvs - nēģi, ūdens, sāls, želantīns.
Tas ir tāpat kā ar šprotēm, skumbrijām un citām bundžām. Pati esmu šprotes likusi bundžās.
Tāpēc arī kalnos kāpēji bieži ņem līdzi pārtiku bundžās un rupjmaizi, jo tā glabājas ilgi.