Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Tām, kas ēd !

 
Reitings 12
Reģ: 13.11.2012
Varbūt ir kāds/kāda, kam interesē cepti nēģi želejā. Ir metāla bundžiņās pa 300 gr.- 2.20 Ls un plastmasas kārbās pa 1,250 kg - 9 Ls. Ir pvd atļauja. Vedam uz Rīgu 2 reizes nedēļā.

Nēģis nav zivs, tas pieder apaļmutnieku klasei.
Kalorijas tik pat cik baltajā saldajā vīnā.
13.11.2012 17:53 |
 
Reitings 12
Reģ: 13.11.2012


AITA :D
16.11.2012 12:40 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Gribi - pērc, negribi - nepērc.
16.11.2012 12:39 |
 
Reitings 12
Reģ: 13.11.2012
http://content8-foto.inbox.lv/albums/k/kristaps.55/16-11-2012/DSCN1899.jpg

Arī nemāku pievienot bildi.
16.11.2012 12:39 |
 
Reitings 12
Reģ: 13.11.2012
16.11.2012 12:38 |
 
Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
ak dievs pat te kā vistu kūtī būs?

katrs tirgojas kā grib un jūsu izvēle ir pirkt/nepirkt...vsjo!
16.11.2012 12:31 |
 
Reitings 12
Reģ: 13.11.2012
Beta - nēģus liek krāsnī cepties. Tad tos ņem ārā, nogriež galvu un astes galiņu. Sagriež pa gabaliņiem un liek bundžiņā. Pa virsu uzlej mazliet sāls uzlējumu tā lai nosedzas nēģu gali. Liekot metāla bundžas vāku virsū, liekais šķidrums izspiežas. Tā ir labāk - lai gaiss nebūtu iekšā. Tad viņas liek sterilizēties, lai pārbaudītu vai visas ir kārtīgi ciet. Jo bundžiņa ir hermētiski noslēgta un tai nepiekļūst gaiss, tad var glabāties ilgi.

Bundžas sastāvs - nēģi, ūdens, sāls, želantīns.

Tas ir tāpat kā ar šprotēm, skumbrijām un citām bundžām. Pati esmu šprotes likusi bundžās.
Tāpēc arī kalnos kāpēji bieži ņem līdzi pārtiku bundžās un rupjmaizi, jo tā glabājas ilgi.
16.11.2012 12:24 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Pat, ja būtu nosaukums - konkurentu "norakšana" ir daļa no mārketinga, te gan pareizās salasījušās :D
16.11.2012 12:20 |
 
Reitings 12
Reģ: 13.11.2012
Puuce - tieši to pašu gribēju rakstīt! Cilvēki ir smieklīgi!
Demoiselle - arī tu vēl sāc. Pagaršo pati un salīdzini. Carnikavas nēģi nav firmas nosaukums! Kas ar jums ir? Rudens depresija?
16.11.2012 12:16 |
 
Reitings 44
Reģ: 24.09.2012
Jammī, es labprāt. Atceros, ka mums bērnībā, laukos šad tad "vietējie zvejnieki" atnesa nēģus, sacepām cepeškrāsnī, riktīgi labi.
Diemžēl esmu ieprecējusies zivju neēdāju ģimenē un arī bērni mantojuši šo (pēc manām domām) trūkumu. Tā kā vairāk kā ar mazo bundžiņu netikšu galā ;)
16.11.2012 10:58 |
 
Reitings 25
Reģ: 03.09.2012
Un es runaju konkreti par negiem,nevis voblam,tejaam utt kam termins ir gadiem!mulke kas mulke-puuce
16.11.2012 10:57 |
 
Reitings 25
Reģ: 03.09.2012
Puuce-man ari smiekligi,kā tu sevi par mulki pataisi,jo kaa autore teica,negus liek zelejaa,kuram termins jau nu toch nav gads!!! Tapec teicu,ka mistiska marinade!taa kaa bevajag te ne pa temu par gurkiem !:D
16.11.2012 10:49 |
 
10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Carnikavas nēģi ir smilšaini līdz pusei.

nevienu konkrētu firmu nenosaucu. Parasti savā darbā saku klientiem taisnību. Nemēdzu vienkārši ''tā pa tukšo'' kaut ko stāstīt
ok, varbūt ne konkrētu firmu, bet Carnikavas nēģus gan. fui tev
16.11.2012 00:27 |
 
Reitings 431
Reģ: 29.01.2009
Man jau vēmiens nāk, paskatoties uz to bildi, kur nu vēl ieēst...
Es arī nezinu, kā viņš garšo. Un arī samu neesmu ēdusi. Kas tur tik dīvains? Kur lai vidējam latvietim ir tāda iespēja ēst šādas tādas delikatešu zivis, ja ģimenē neviens nezvejo un nedzīvo pie jūras utt.?
16.11.2012 00:14 |
 
Reitings 328
Reģ: 14.10.2012
Beta Gan jau, ka omītes gurķus arī liek mistiskā marinādē, un siļķi arī sāla ar mistisku sāli, ka VESALU GADU glabājas. Un voblas, voblas mīļā vispār ir viena vienīga Mendeļejeva tabula, jo tās man pat divus gadus skapī nostāvēja, nesabojājās!!!

Vnk ņirdzīgi paskatīties, kā cilvēki sevi par pilnīgiem muļķiem taisa :)
16.11.2012 00:08 |
 
Reitings 25
Reģ: 03.09.2012
Uzglabat kaut gadu??oho interesanti:D tada gadijuma cik kjimiju gazat klat?vai taisat kkada mistiskaa marinaadee??:D netala bundzas atgadina samaronetas sprotes,viss skaidrs:D gadu:D:D ko pvd par to saka?:D :D :D
15.11.2012 23:59 |
 
Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Esmu patērētāja, neesmu tava konkurente. Ja cilvēks nejautā, tad tāpat bāzies virsū ar informāciju, ka tiem un tiem ir sliktāk? Labi, tā nav mana darīšana, tik izsaku savas domas. Veiksmi biznesā.
Veikalos nēģi ir ar galvām.
15.11.2012 20:58 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man ļoti ilgu laiku ļoooti garšoja un ēdu diezgan bieži (mamma gatavoja želejā), bet pēdējo gadu jau iedomājoties vien, man paliek slikti. Un starp citu, vienas cosmo diskusijas iespaidā, kurā dažas meitenes visos sīkumos izstāstīja visu par šiem apaļmutniekiem un papildināja savu stāstu ar bildēm. vljeh
15.11.2012 20:52 |
 
Reitings 12
Reģ: 13.11.2012
Lakšmi - piedod, ja tevi kā konkurentu apvainoju, bet nevienu konkrētu firmu nenosaucu. Parasti savā darbā saku klientiem taisnību. Nemēdzu vienkārši ''tā pa tukšo'' kaut ko stāstīt, Katram ir dota iespēja izvēlēties. Es piedāvāju, bet drīkst atteikt.

Hayden - Veikalā ir kubliņos ar galvām (tā vismaz parasti ir). Mēs (UN ARĪ CITI.... lai Lakšmi neapvainojas) metāla bundžās liekam bez galvām un astes galiņiem, sagrieztus vienādos gabaliņos, kas ir smuki sakārtoti :)
15.11.2012 20:43 |
 
Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Nēģus veikalā pārdod ar galvām? Neesmu nekad pirkusi veikalā, bet parasti, kad tētis uztaisa nogriež visiem galvas, bez galvas man viņš neliekas tik briesmīgs :D
15.11.2012 19:41 |
 
Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Lai nu kas, bet tas, ka noliec konkurentus jau vien atbaida pirkt nēģus pie tevis. Tad labāk pērku rimii vai maximā. Loģiski, lai paceltu savus nēģus augstāk , noliksi konkurentus, bet manās acīs tas ir neforši un ļoti liels faktors, lai nepirktu pie jums. Sorry, ja aizvainoju, bet labāk par savu uznēmumu atstāt labu iespaidu, nevis šādu, kādu radīji man.
15.11.2012 19:32 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits