Krievu puiši ir ļoti tempramentīgi. Viens tips ir ''mužiki'',kuri atklājas tikai pēc ilgas kopdzīves,nav labs variants, iekarst un šauj pār strīpu. Otri ir super cilvēki,super rūpējas par sievieti vienmēr. Patīk man slāvi ļooti. Nelabs mums tas uzskats, ka krievi ir krievi,es ar viņiem nerunāšu. Runājot gan par sievietēm, gan vīriešiem, manupāt, Latvijā joprojām iesakņojies,ka viņi mūs nospieduši. Šodien kā reiz darbā divi puiši,kuri runā krieviski teica meitenei ''es esmu tīrs latvieties (ar akcentu) un prasija otram- Tu taču arī esi latvietis?'' bet ar tādu patriotismu!! Super! atkapīte. Bet zinu skandināvus- šķiet ļoti brīvi,nepiespiesti un atvērti jaunumiem. Kā arī esmu runājusi ar vairākām meitenēm,kuriem puiši ir spāņi, viņas ir ļoti laimīgas, jo viss tiek izrunāts, līdz pēdējai detaļai- lai meitenei labāk. Igauņi ir daudz kūtrāki un noslēgtāki par latviešiem. Bet nekad 100% neko nevar iedalīt,tas nav godīgi pret indivīdiem, jo nnesam mēs visi vienādi, nevajag uzstādīt noteiktus stereotipus kā nācījai. :)