vīrietis lauva

Reitings 195
Reģ: 29.08.2012
nu tad, meitenes, būtu forši, ja pastāstāstītu kāds tad ir vīrietis pēc horoskopa lauva :)) un kā jums ar viņu sader, kas jūs pēc horoskopa :)
02.11.2012 12:58 |

Reitings 146
Reģ: 28.06.2012
Gļēvums izpaudās tajā, ka viņš tikai rakstīja dzeju, nevis meklēja iespēju ko nopelnīt.. Nu, nevēlos es uzturēt vīrieti, cik var.. Vienmēr kkādi attaisnojumi, bailes ko uzsākt..Nu, var jau būt, ka visi lauvas nav vienādi un tikai man tāds eksemplārs pagadījās..
02.11.2012 14:31 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Piekrītu arī trallallaa,ka nemācās no kļūdām un reti,kad atzīst savu vainu!Kā kaut ko tādu varēju piemirst!
02.11.2012 14:36 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
tucy- lauvu par gļēvu smieklīgi saukt, bet nav nav iemesla protams tam neticēt. viņu noteikti iespaido arī gads, kurā ir dzimis. kas tad ir par dzīvnieku. un vēl es skatos raidījumu-precamies-un man ļoti patīk astroloģes skaidrojumi. un, jā katram cilvēkam ir vairāku hoskopu zīmju iezīmes. un kāda cita viņam to ir iespaidojusi. man arī brālis ir lauva un nevarētu teikt, ka viens vai otrs rakstītu DZEJU?! :D manuprāt, lauvas ir un grib būt neatkarīgi. varbūt sūdīgs gada dzīvnieks viņam pagadījies :D
02.11.2012 15:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits