Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

bez-tēmas

Reitings 182
Reģ: 07.08.2011
nekad nedomāju, ka rakstīšu šeit to. nav tā, ka es baigi gribu sūdzēties, mani vienkārši māc šīs domas dažreiz.

mums nebija viegli saiet kopā, jo bija dažādi šķēršļi un vispār, mums abiem nebija pat doma veidot attiecības, bet ļoti iemīlējām viens otru. šī tiešām ir traka mīlestība. ziniet, kad taureņi ir vēderā vienkārši katru dienu un reizēm asaras sariešas acīs, kad viņš naktīs apskauj un sakļauj rokas kopā. labi, es aizveros, ideja bija - ļoti mīlam un sargam viens otru.
ir pagājis gads jau. un nekas nav mainījies. man vajag kaut kādu kustību attiecībās, savādāk es jūtu ledus laikmetu. mēs neesam sākuši kopā dzīvot, viņš joprojām nav nomainījis darbu un izskatās, ka nemaz netaisās to darīt. mani vienkārši tas tracina. mēs dzīvojam blakus pilsētās, strādājam vienā darba-vietā, es pa dienu, viņš pa nakti. mani derdz šis nakts darbs. ok, tikai 4 naktis nedēļā, bet tomēr. mums vienmēr ir nedēļas nogale brīva, blāblāblā, bet es esmu sieviete un man vajag vīrieti blakus katru nakti. viņš saņem labu naudu strādājot pa naktīm, līdz ar to negrib mainīt darbu. esmu muļļājusies ar šo jautājumu tik ilgi, ka vairs vispār par darbu nerunāju ar viņu. kad gribēs - nomainīs. a ja negribēs? ko tad? un atkal te sākas jautājumi...
otra lieta - kopdzīve. viņš dzīvo ar vecākiem. (ģimene ir tiešām lieliska), bet anyway. šo jautājumu arī esmu cēlusi augšā tik daudzas reizes, ka vairs neverās pat mute vaļā. viņš nekad nav dzīvojis ne ar vienu bijušo kopā, līdz ar to nesaprot, cik jauki tas ir. sākumā viņš teica, ka grib mani labāk iepazīt. tad - pēc gada kopā būšanas. tagad šis temats atlikts pēc jaunā gada. un kas būs pēc jaunā gada? kas, pie velna, mainīsies pēc jaunā gada?
ziniet, jo vairāk rakstu, jo vairāk aizsviļos.
es nespiežu viņu neko radikāli mainīt, bet ziniet.. kaut kā sāk ļoti apnikt būt vientuļai vakaros.

lieki piebilst, ka nedzīvojam Latvijā. es - latviete, viņš - snobisks anglis.
05.10.2012 00:44 |

Reitings 475
Reģ: 03.03.2011
Nu to,ka viņam tu liec darbu mainīt,ir stulbi. Katrs pelna kā grib!

Bet tas,ka pēc gada nevēlas dzīvot kopā,dīvaini. Pie tam vēl pie senčiem dzīvo,huh O_o.
Cik viņam gadi?
05.10.2012 01:58 |

Reitings 395
Reģ: 31.08.2009
olalā, diez vai mēs kaut ko te baigi palīdzēsim, bet RAKSTI VĒL visus iemeslus, kāpēc tā varētu būt. Vienkārši izkrati mums sirdi un gan jau pēc tam pati apjautīsi, ko tieši jāmaina un kas tieši jādara un pie kā tas novedīs! Katrs pats savas laimes kalējs, bet TU izkrati mums savu sirdi tagad! :D Nu noopietni, man tas parasti palīdz - tad pati saprotu kas un kā, un ko darīt.
05.10.2012 06:49 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Meh, es jau domāju ka beztēmas topiks :D
05.10.2012 07:00 |

Reitings 244
Reģ: 18.09.2012
ērzelis
Es arī :D
05.10.2012 07:58 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Es vispār nesaprotu kā latviete var būt ar angli kopā. :(
05.10.2012 08:01 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
iespējams,kad viņš nemaz nevēlas vēl kopdzīvi. es arī neietu no darba prom,kurš patiktu,kurā labi maksātu tik tāpēc ka otrs tā vēlas. protams,ka ir savādāk,ja abi strādā pa dienu ,vai arī viens pa nakti,otrs pa dienu un neiznāk pa darba dienām satikties, taču vēl ir nedēļas nogales. viņš atliek uz vēlāku laiku,lai būtu miers pāris mēnešus.
var būt viņam patīk dzīvot ar mammu,kas apčubina, var būt Tu uztver attiecības nopietnāk, var būt viņš Tevi uzver nopietni, bet Tu pārspīlē. tas ir viņu dzīvoklis, māja ,kur dzīvo?ja tā,tad iespējams,kad viņam ir labi tā,negrib vēl papildus maksāt par citu dzīvokļa īri, ir labi dzīvot tur
05.10.2012 08:02 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Cik jums ir gadi?
05.10.2012 08:05 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
pirmkārt, tu nedrīksti likt mainīt viņam darbu. iespējams, šis ir viens no iemesliem, kādēļ viņš uz laiku ir atlicis jautājumu par jūsu kopdzīves uzsākšanu. viņš droši vien domā tā- ja man jau tagad liek mainīt darbu un krīt ar to uz nerviem, kad mēs vēl nedzīvojam kopā, tad, kas pie velna būs, kad mēs dzīvosim kopā?
nedrīkst nevienam cilvēkam neko uzspiest. ja jūsu domas sakdrīt ar laiku-ok, bet, ja nē, tad vai nu pieņem to vai šķiries. tev patiktu, ja viņš tgd teiktu, ka viņam nepatīk vnk, ka tu tur strādā un lai tu ej strādāt, nezinu, kādu darbu, bet, piem.m, kurš tev riebjas vai tu neko nezini tajā jomā. tev patiktu?šaubos..kāpēc tik daudzas uzskata, ka viņu viedoklis nu ir tas svarīgais, bet vīrietī pa neieklausās. NĒ, pat nepajautā, ko viņš par to domā, neuzklausa, nerunājot par ieklausīšanos.
par kopdzīvi, iepriekšminētais ir viens no iemesliem. otrs - vinš ir pieradis pie savas māmiņas un vēljoprojām tup pie viņas bruņčiem. neesi jautājusi, kāpēc ar citām nav sācis dzīvot kopā?cik ilgi ar tām bijušajām bija attiecības?
un jā, man ir tā, kā saka Effy, kad es uzrakstu savu bēdu, redzu, kas uzrakstīts, pārdomāju pati savu teikto, un skaidrāk redzu situāciju.
iesaku autorei nepieprasīt visu, kas ienāk prātā, bet parunāties. parunāšana neizpaužās ar iesākumu-es gribu, lai...
bet pajautā, ko viņš par to domā utt. vsp tas ir zem mana goda jautāt vīrietim, kad mēs dzīvosim kopā. pie tam vēl uzbāzties ar šo domu nepārtraukti. tas ir tāpat kā sievietei lūgt vīrieša roku. tu savādākā veidā to vari izzināt. daudz ko tu jau esi sabojājusi, jo tgd vismazākā tēma par jūsu kopā būšanu viņam atsauks atmiņā visu, ko es esi pieprasījusi, lūgusi utt.pajautā viņam iemeslus, kādēļ tika atlikta šī jautājuma risināšana, ja jau pati uzprasījies. izdabūt no viņa laukā tos iemeslus.
05.10.2012 09:35 |

Reitings 8272
vēl kas, tev ir jāpieņem tas, ka viņš dara to darbu, kas viņam patīk un punkts. tas nav apspriežams. ko tu darītu, ja viņš būtu tālbraucējs? mans draugs arī reizēm nostrādā 4 naktis pēc kārtas, bet es pa dienu darbā. dienā redzamies un kādu stundiņu vai vsp neredzamies. mēs dzīvojam kopā. un ir ok, tas ir laiks, kad mēs varam sailgoties viens pēc otra un apzināties nepārtraukti, ka esam vajadzīgi viens otram , kā arī mēs neuztveram viens otru par pašsaprotamu.nekad dzīvē neesmu iedomājusies viņam teikt, lai maina darbu vai lai nestrādā pa naktī. ne vnm ir naktis, ir arī rīta maiņas, bet tas būtību nemaina.tas būtu tāpat, kā teiksim tev aizliegtu krāsoties (ja tu krāsojies) vai sportot, vai da jebko, ko tev patīk darīt.padomā par to,kā tu justos un vai tu vsp vēlētos ar šādu cilvēku dzīvot kopā, kurš jau pašā sākumā kko aizliedz un pieprasa.
05.10.2012 09:41 |

Reitings 182
labi, tātad...
par jautājumu - man 21, viņam 24

Darbs -
1)viņam darbs pašam nepatīk, bet tā ir laba nauda, ko viņš nopelna
2) viņam patīk viņa ilgā nedēļas nogale - 5diena līdz 1dienas vakars (brīvais laiks)
3) viņš saprot, ka, strādājot kaut kur pa dienu, būtu jāstrādā 5 darbadienas pa to pašu naudu, ko viņš pelna tagad pa 4 naktīm
4) vienkārši slinkums meklēt kaut ko citu
5) pārāk ilgi vispār jau to nakts darbu dara (5 gadi). viņš ganjau ir aizmirsis, ka var arī redzēt dienas gaismu

Kopdzīve -
1) viņa mamma ir ļoti slima, varbūt viņš baidās atstāt viņu vienu (ne jau vienu, ģimene milzīga, bet jūs mani sapratāt)
2) viņš palīdz vecākiem maksāt īri par lielo māju
3) viņš nekad nav bijis ilgās attiecībās ar kādu, lieta nekad nav aizgājusi pat par kopdzīves apspriešanu, tāpēc arī nav dzīvojis ne ar vienu.
4) īrēšana ir dārgs prieks, viņam nav nekādu iekrājumu, kaut vai depozītam, varbūt pēc Ziemassvētkiem sāks krāt

un kas tas par "viņš dzīvo ar vecākiem huhh"? Anglijā ir pilnīgi normāli dzīvot ar vecākiem tik ilgi, kamēr esi stabils un vari dzīvot ar saviem ienākumiem. + vēl maksā īri par to vecākiem. tākā kuš, te nav Latvija.
05.10.2012 09:52 |

Reitings 182
ai, sapratu, koroči esmu baigā egoiste. viss skaidrs!
05.10.2012 10:11 |

Reitings 8272
tagad, kad paskaidroji visu sīkāk, daudzas lietas izskatās savādāk :)
bet tik un tā, ja viņš grib tur strādāt, lai jau strādā un beigta balle. principā nekādas garās brīvdienas viņam nav, nostrādājot 4 naktis, nākošās 2 dienas vnk tev neeksistē.
par tiem vecākiem.. ja ir liela ģimene, tad visiem ir jārūpējas par māti,. un draugam tā arī jāpasaka. protams, viņš var uzupurēties utt, bet nu jā stulbi, es nebūtu ar to mierā. galu galā tas vilties gadu gadiem un nekas nenotikt. pateikt vecākiem, ka viņam ir draudzene, ar kuru vēlas kopa'dzīvot, un, ka nemaksās par to māju. lai pārvācas vnk citur dzīvot.
kāpēc viņam ir jāmaksā par māju, kur pats nedzīvos, ja pašam nav naudas. ja jūs abi strādāsiet, vai tad dzīvošanao divatā nepietiks un īrei?meklējiet risinājumus un vēl labākus darbus. nostādi fakta priekšā, kad kā viņš visu mūžu tā dzīvos, ka maksās par māju un nauda nebūs?nē nu reāli šī situācija ir jārisina, ja viņš nevēlas dzīvot pie vecākiem visu mūžu. un atkal nonākam pie tā, ka vin''s labāk vēlas dzīvot pie vecākiem. citi ģiemens locekļi arī var maksāt par māju, ja tur dzīvo. cik dārgs prieks ir īrēšanu?nu anglijā var atrast ko piemērotu. daudz draugu man tur dzīvo. kkā visi paši dzīvo. kaut vai 2 pāri kopā, bet tāpat meklē variantus, lai atsevišķi dzīvotu. tagad laikam es izklausos pēc egoistes, BET attiecības tev reāli stāv uz vietas. kkas ir jādara, jārunā, bet ne pieprasot.
05.10.2012 10:48 |

Reitings 182
Tu laikam mani nedaudz nesaprati - vinjsh maksaa iiri, jo ir pieaudzis, straadaa un taa anglju gjimenees ir pienjemts. Kad vinjsh izvaaksies - nekas nebuus jaamaksaa vecaakiem.
Man vienkaarshi liekas, ka vinjsh ir nobijies no jebkaada veida paarmainjaam savaa dziivee. Bljach!
05.10.2012 11:10 |

Reitings 8272
āa vnk es sapratu, ka viņš par to māju turpinās maksāt.. laikam gan, ka nobijies. nu nezinu, vai angļu vīrieši ir seriālu drāmu cienītāji, ka būs gatavs atsacīties no sievietes, jo viņam ir slima māte. visā pasaulē bērniem vecāki noveco, bet tas jau nenozīmē, ka viņi visi dzīvo kopā tikai ar viņiem, un atsakās no mīļotās sievietes. nrm cilvēki meklē risinājumus šādā situācijā. protams, pēc operācijām un tādām lietām var kādu laicņu visi padzīvot kopā, bet reāli tad ir jādabon kāds kopējs, ja tas ilgstoši vai arī pa kārtrai katram radiniekam jāpavada diena pie slimās mātes. domājams, ka vienu dienu bez sava vīrieša varēsi iztikt, ja jūs kopā dzīvotu. es ieteiktu runāt ar viņu. pajautāt, kāpēc viņš grbi atlikt sarunas, un kas tad mainīsies pēc jaunā gada? māte brīnumainā kārtā kļūs jauna un vesela vai kā?un pasaki, ka nevēlies, lai tā tas viss turpinātos vēl sazin cik gadus. ka ir jādomā risinājums
05.10.2012 12:01 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits