Negaršo un neēdu sarkano gaļu, nēģus, seleriju, šķeltos zirņus, grūbas, un citus līdzīgus putraimus, žāvētas aprikozes, olīves, baltmaizi, majonēzi, sviestu, speķi, lakricu. Nekādus treknus, eļļainus, taukainus ēdienus. Ļoti būtisks man ir ēdiena vizuālais izskats - nevaru ieēst kaut ko samačkātu, vai nenosakāmas konsistences masu, kur nevar noteikt sākotnējās sastāvdaļas. Patīk tīri produkti, kas pēc iespējas mazāk apstrādāti. Man patīk izbaudīt produkta īsto garšu. Noteikti neēdu tādu klasiku kā kartupeļus ar miltu mērcēm, karbonādēm, kotletēm, u.c. līdzīgus ēdienus. Fast food un pusfabrikātus, piemēram, pelmeņus, desas, cīsiņus, frī u.c. vispār par ēdienu neuzskatu. Nekādi saldināti, gāzētie dzērieni, treknas tortes, čipši, sāļas uzkodas, cepumi ar pildījumiem, jā, arī minētās Gotiņas konfektes šķebina. Par rīsiem arī neesmu īpašā sajūsmā, tie garšo vienīgi suši. Hmm, iespējams vēl ir ēdieni, ko šobrīd neatceros, jo ikdienā nav nekādas saskares ar tiem produktiem, ko neēdu.