Un Jums kā?

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Esmu dzirdējusi tādu frāzi - vīrieši nāk un iet, bet draudzenes paliek!(šoreiz runa neiet par mīlas trīsstūri)
Savā dzīvē man ir bijis otrādi. Tieši vīrietis ir tas, kas paliek, bet draudzenes(sievietes) ir tās, kuras nāk un iet. Nezinu vai tas ir tāpēc, ka draudzenes nebūtu īstās vai problēma būtu manī...bet parasti ir tā, ka ar meitenēm es labi pavadu laiku, un tad ja es neesmu tā, kas 1. dod ziņu, tad nereti arī tiekamies nākamreiz pēc n-to mēnešu pārtraukuma, interneta vidē nekontaktējamies vai arī vienkārši ir tā, ka cilvēkam nav laika un kontakts dabīgā ceļā kā tāds mamuts izmirst. Mans vīrietis ir tas ar kuru es varu vienmēr par visu parunāt, tā teikt ir tāda stabilitāte. Reizēm gribētos arī tā kā filmās rāda(un gan jau arī reālajā dzīvē kādai), ka ir draudzenes, kas tiešām ir draudzenes gadiem, un viņas tā teikt nešķir nekas.

Kā ir ar Jums? Jums ir uzticamas draudzenes?
21.09.2012 13:02 |

Reitings 704
Reģ: 13.06.2011
Piekrītu Emmanuellei. Vēl nesen domāju, vai cik skaisti būtu, ja man būtu tādas draudzenes un tāda draudzība kā "Sex and the city". :D Pirms kāda laika sapratu, ka man tas galīgi nav vajadzīgs, mana prioritāte ir mans vīrietis. Nav man ne laika, ne vēlēšanās, piemēram, katru dienu pēc darba braukt šopingot vai krāsot viena otrai kāju nagus. Tas visdrīzāk ir saistīts ar manu dzīves ritmu, jo brīva laika man ir ļoti maz, un, kad tāds uzrodas, es to izvēlos pavadīt kopā ar savu vīrieti.
22.09.2012 20:37 |

Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Man draudzenes, manuprāt, nav (no manas puses skatoties), bet vīrietis ir un paliek gadiem viens un tas pats. Kur vaina? Noteikti pārsvarā manī un manā attieksmē, jo es uzskatu, ka nepastāv īsta sieviešu draudzība. Man nepatīk, ka manā dzīvē kāds jaucas ar padomiem kā un ko man labāk darīt vai nedarīt, cenšas palīdzēt kaut ko pa savam kaut vai citreiz ar vislabākajiem nodomiem no tīras sirds. Sauc uz aktivitātēm, kas protams, ir pareizi būtībā, ka draudzībā grib ko dot, ne tikai ņemt. Bet man tas pārsvarā traucē, apgrūtina un citreiz man ir pavisam citi plāni un neērti atteikt utt. Man nepatīk stundu pļāpāt pa telefonu ne par kādu tēmu vai pusdienu pavadīt veikalos ne ar draudzenēm, ne vienai, pat ne ar draugu. Es labāk papļāpāju neregulāri ar paziņām domubiedrenēm atsevišķos jautājumos, piemēram, ar kādu kolēģi par darbiem, karjeru, jaunām izaugsmes iespējām, pārmaiņām darbā; ar kādu līdzīgi domājošu rokdarbnieci vai recepšu izmēģinātāju tieši par tām tēmām; ar kādu kas izplata kosmētiku par modēm un kosmētiku. Pārspriežam tieši tos jautājumus un privātais paliek katras pašas ziņā. Ja kādreiz gadās, ka man ko lūdz vai vēlas kāda izkratīt sirdi, jā, vienmēr man laiks arī tam man atrodas un tas paliek starp mums, cenšos izprast, iedziļināties, neskaužu, nepasūtu, nedomāju kā iezāģēt vai atkratīties, tomēr uzskatu, ka neesmu un nebūšu draudzene. Bet pati necenšos kādu uzmeklēt kā atbalstu. Un nesūdzos, nevēlos neko mainīt.
22.09.2012 21:14 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Kopš man ir attiecības, draudzenes pavirzījās aizvien tālāk un tālāk. Pirms pāris dienām tieši abi ar vīrieti par to runājām, nesen tikos ar vienu no draudzenēm, ar kuru it kā jau 6 gadu stāžs, gribējām laiku pavadīt kopā, un tajā vakarā man bija jāklausās visi "A ja nu viņš tevi krāpj..?", "Kā tu zini, ko viņš tagad dara?". Tas nebija tāds garāmejošs jautājums, bet precīzi iedurts man sāpīgā vietā.
Tieši tajā momentā es sapratu, kāpēc es no sava draudzeņu loka esmu novērsusies. Man patiesībā kaitina šī sieviešu netaktiskā rīcība.
Un jā, man ir vieglāk saprasties ar vīriešiem. Tā varētu būt arī sieviete, ar tendenci nerakņāties citiem dvēselē un neuzprasīties uz nepatikšanām ar savu interesi par cita pāra attiecībām. Vai arī man ar joni nāk virsū vecums. (:D)
22.09.2012 21:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits