Mazuli uz ielas

Reitings 218
Reģ: 10.08.2012
Ko jus domajat par so jauno akciju? "Mazuli uz ielas"

file:///C:/Users/Lucien%20van%20der%20Rijt/Desktop/ngm_280670879.jpg
13.09.2012 14:27 |

Reitings 258
Reģ: 03.07.2012
Pievakare, Tu man jautāji, lai iesaku Tev 100% drošu kontracepcijas līdzekli.

Uz ko es Tev atbildēju -

es tomēr domāju, ka ja sieviete nevēlas bērnu - kāpēc ir jānodarbojas ar seksu bez prezervatīva? kāpēc ir jānodarbojas ar seksu tad, kad ir piemirsies iedzert OK? un kāpēc vispār ir jāriskē? Protams, protams, prezervatīvs var pārplīst, spirāle var nenostrādāt, var gadīties daudz kas, bet tie ir tikai 10% iespēja, ka paliksi stāvoklī. Neizsargājoties - iespēja ir vismaz par 80% lielāka. Ir taču atšķirība.
13.09.2012 17:04 |

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
Var tak piedzemdet un nodot adopcijai, ja berninu nevelas, nav tak uzreiz jaslepkavo!

Šitā ir pērle :D :D :D :D 9 mēnešus brīvprātīgi būt ierobežotam savās ikdienas aktivitātēs, paciest nelabumus, nevarēt strādāt darbā, tad mocīties dzemdībās, pēc kurām iespējams vēl figūra būs sabojāta, strijas pa punci un liekie kg - tikai tāpat vien - jo iegādījās sīcis, kuru vajag vienkārši uztaisīt, lai pēc atdotu? :D :D :D Gribu redzēt kaut vienu kas to darītu :D

Neuzskatu, ka jaunām meitenem būtu jāsabojā kāds posms savā dzīvē, ja kontracepcija nav nostrādājusi. Un tie komentāri ''neliecieties gultā, ja neesat gatavas dzemdēt'' - tad sanāk ka vispār nevar nevienu mīlēt un būt attiecībās, līdz tam, kamēr negrib tagad un tūlīt stāvoklī palikt? :D

Varbūt esmu skarba, bet mani tracina viedokļa uzspiešana un nosodījumi tām, kas nav ieprogrammētas uz vienu funkciju ''sieviete=dzemdētāja''. Katram ir izvēle un nevienam nav nekādas daļas vai tiesību iejaukties!
13.09.2012 17:06 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Pievakare, bet tās alkoholiķu sievas (tās, kuras pašas lielākoties ir alkoholiķes) parasti manuprāt, dzemdē bērnus ļoti apzināti. Gan jau, ka pabalsti ir viens no iemesliem, jo tad var nodzert to naudu. Bet nu ok, var jau būt, ka tur tiešām ir tāda tumsonība, ka nav dzirdēts par kontracepciju, jo man nav ne jausmas kāds iemesls vēl var būt tiem bērnu bariem, ja neskaita vēlmi saņemt pabalstus.
Bet nu diemžēl, izglītības trūkums un bērnu bari iet roku rokā. Pēc statistikas parasti visur pasaulē tajos rajonos/pilsētās, kur vairāk alkoholiķu, narkomānu, zemi ienākumi un izglītība ir arī vairāk bērnu ģimenē. Es apšaubu to, ka šie cilvēki ir tik ļoti pret abortiem, drīzāk iemesli šādām kuplām ģimenēm ir pavisam citi.
13.09.2012 17:06 |

Reitings 258
Pievakare -

it īpaši man smieklīgi liekas par to, ka līdzatkarīgs cilvēks vai cilvēks, kuram ir kāda problēma, klupšus skries uz atbalsta grupām

Diemžēl es neko tādu neminēju, es teicu, ka līdzatkarīgam cilvēkam nav tā, ka nav kur iet! Es ne reizi neteicu, ka visi skries, es teicu, ka IR CILVĒKI, kas ir gatavi palīdzēt, uz tavu apgalvojumu, ka līzatkarīga sieviete ir kābez rokām un kājām, jo viņu sit alkaholiķis vīrs.

Laikam esi uzkarsusi un ātrumā nespēj izlasīt teikumus pilnībā un saprast to pareizo domu un ķeries klāt pie visa, pie kā vien vari piekasīties.
13.09.2012 17:10 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Lou, principā man pašlaik ir vienalga, vai tā alkoholiķe sieva neizsargājas un vai viņa grib saņemt pabalstus. Runa pašlaik nav par viņu vai daudzbērnu ģimenēm, vai situāciju valstī, runa ir par to attieksmi, ka dažas kaut šai pašā diskusijā saka, ka aborts ir slepkavība, ka labāk dzemdēt utt. Tad nu es jautāju - vai tās meitenes novēl šādu dzīvi bērnam? Vai šāda dzīve ir labāka nekā aborts?
13.09.2012 17:11 |

Reitings 4258
Laila, manuprāt, tieši tu nespēj saprast vārdiem jēgas. Es tev prasīju, lai tu nosauc 100% drošu kontracepcijas veidu (jo sākumā tu pateici, ka (citēju tevi) "jā, sievietei patiešām ir izvēle - izsargāties vai nē."), nevis, lai spried par to, kāpēc cilvēki nodarbojas ar seksu bez prezervatīva. To es tev jautāju, lai parādītu, ka arī izsargājoties var palikt stāvoklī, tāpēc tavs sākotnējais teikums par izvēli nav pareizs.
13.09.2012 17:13 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Pievakare, nu, nedzimušajam bērnam tiešām ir, rupji sakot, pie kājas vai viņš ir dzimis vai nē. Tā ir lieka dramatizēšana, kas tiek izmantota lai iežēlinātu sievietes, taču pamatojuma tam nav nekāda. Varbūt vienīgi pašas stāvoklī esošās sievietes veselības saudzēšana, bet nu arī par to vairs nezinu, godīgi sakot, gana bieži dzirdēts par tādām, kas pirmo reizi paliekot stāvoklī iztaisa abortu, bet pēc tam dzemdē sveikas un veselas.
13.09.2012 17:14 |

Reitings 4258
Diemžēl es neko tādu neminēju, es teicu, ka līdzatkarīgam cilvēkam nav tā, ka nav kur iet! Es ne reizi neteicu, ka visi skries, es teicu, ka IR CILVĒKI, kas ir gatavi palīdzēt, uz tavu apgalvojumu, ka līzatkarīga sieviete ir kābez rokām un kājām, jo viņu sit alkaholiķis vīrs.

Laikam esi uzkarsusi un ātrumā nespēj izlasīt teikumus pilnībā un saprast to pareizo domu un ķeries klāt pie visa, pie kā vien vari piekasīties.

Protams, ka viņa ir kā bez rokām un kājām, jo informācijas par šādām grupām ir ļoti maz, kā arī, ja tāda informācija pastāv, tad cilvēks ar problēmām nevar saņemties aiziet pie tām. Bet es jau atkārtojos. Šķiet, ka cilvēki bez jebkādām psiholoģiskām problēmām, atkarībām, līdzatkarībām utt. nesapratīs tos, kuriem tādi ir. Viņi var tikai gudri runāt, ka - "nu kā, ir taču cilvēki, kas gatavi palīdzēt, paši vainīgi tie atkarīgie, ka neiet, nav jau bez rokām un kājām".
13.09.2012 17:15 |

Reitings 258
Pievakare, ļauj man pabeigt savu teikumu - jā, sievietei patiešām ir izvēle - izsargāties vai nē, JO LIETOJOT DAŽĀDUS KONTRACEPCIJAS LĪDZEKĻUS IESPĒJA PALIKT STĀVOKLĪ IR PAR 80% MAZĀKA, NEKĀNELIETOJOT TOS.

Vai tagad Tev skaidrs? Vispārējā meitene :D
13.09.2012 17:18 |

Reitings 258
Šķiet, ka cilvēki bez jebkādām psiholoģiskām problēmām, atkarībām, līdzatkarībām utt. nesapratīs tos, kuriem tādi ir. Viņi var tikai gudri runāt, ka - "nu kā, ir taču cilvēki, kas gatavi palīdzēt, paši vainīgi tie atkarīgie, ka neiet, nav jau bez rokām un kājām".

Ļoti nepareizi. Es esmu ļoti cieši saistīta ar atkarīgajiem, esmu līdzatkarīgā, es domāju, ka Tev jau nu vajadzētu pietaisīt muti, ja nezini, pietiek gudri dirst, ja par šo tēmu Tev ir 0 saprašanas.
13.09.2012 17:21 |

Reitings 4258
Tad varbūt iemācies izteikties un pabeidz savu domu tajā brīdī, kad to teikumu uzraksti? Jo konkrēti 2. lapaspusē šāda turpinājuma nav un mēs te neesam gaišreģu forumā.
13.09.2012 17:22 |

Reitings 258
Tagad nevajag izlikties, par lielo lietpratēju, pāris lpp atpakaļ pati minēji, ka pirms mana komentāra izlasīšanas nekad nebiji dzirdējusi par līdzatkarīgo atbalsta grupām.
13.09.2012 17:23 |

Reitings 4258
Ļoti nepareizi. Es esmu ļoti cieši saistīta ar atkarīgajiem, esmu līdzatkarīgā, es domāju, ka Tev jau nu vajadzētu pietaisīt muti, ja nezini, pietiek gudri dirst, ja par šo tēmu Tev ir 0 saprašanas.

Nu, nu - nepietiek argumentu un tādēļ sāc rupji runāt? :D
13.09.2012 17:23 |

Reitings 258
Pievakare, vai Tu esi mazs bērns, vai zināji, ka neviena kontracepcija nav 100% droša? Es ievēroju tikai tevi sūdzamies, par to, ka nespēj saprast manu domu, citas meitenes par to klusēja, tātad, ja Tev ir problēmas ar saprašanu, nākošreiz lūdzu uzraksti man PM, es Tev visu izskaidrošu.
13.09.2012 17:25 |

Reitings 4258
Tagad nevajag izlikties, par lielo lietpratēju, pāris lpp atpakaļ pati minēji, ka pirms mana komentāra izlasīšanas nekad nebiji dzirdējusi par līdzatkarīgo atbalsta grupām.

Dievs pasarg - vai tiešām jāmaļ visu laiku viss uz riņķi? Protams, ka es nezināju par tām grupām, jo par to informācijas, kura ir ātri sameklējama, ieraugama, ir ļoti maz un cilvēki, kuriem patiešām ir problēmas, neies meklēt šādas grupas, jo viņiem ir grūti saņemties runāt par savām problēmām un tās atzīt.

Bet labi - turpini dzīvot savā rozā burbulī, kur viss ir skaists, nejaukšu vairs tev šo priekšstatu. Bērniņi visi, kuri dzemdēti negribēti, ir laimīgi, cilvēki ar psiholoģiskām problēmām sēž aplītī un runā par savām problēmām utt.
13.09.2012 17:27 |

Reitings 218
Reģ: 10.08.2012
Kas te notiek ? :D atliek tik paris h te neienakt un jau 11lpp
13.09.2012 17:29 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
Cilvēki bieži vienas baudas un aklas uzticības dēl cenšas ķert un grābt nepadomājot par sekām!
Nedomāju,ka dabā tā bija domāts,ka kāds var iejaukties un atņemt auglim dzīvību tas viss ir cilvēku roku darbs...un tagad paši cenšas to apstādināt
Vai tiešām pirms meties gultā nav jāpadomā par izsargāšanos...ja tev tas ir tikai seks un tu negribi neko vairāk ir jāpadomā 3 soļi uz priekšu par to,ka tomēr vari palikt stāvoklī..nevis gūt baudu un pēc tam domāt,ko darīt.....
13.09.2012 17:30 |

Reitings 258
Pievakare, man argumentu ir vēl pilns, mans darbs ir saistīts ar atkarīgiem cilvēkiem, kā jau minēju - esmu līdzatkarīgā, es saskaros diendienā ar šiem cilvēkiem, bet pēkšņi parādies tu un sāc apšaubīt manas darba spējas, sakot, ka man nav nekādas saprašanas un es nespēju just līdzi šiem cilvēkiem, kas slimo ar atkarības slimību. Es domāju, ka tas liecina, ka argumentu pietrūkst Tev.
Vai, piedod, gudri dirst, tavuprāt ir mētāties ar rupjībām? Gudri dirst ir gudri dirst, to nemaz savādāk nevar pateikt, tas ir tas ko Tu dari. Ja vēlies, vari aizvietot ar kādu citu vārdu. Mans nolūks nebija Tevi aizvainot, vai tmldz. Viss ko Tu dari - dramatizē manis teikto.
13.09.2012 17:30 |

Reitings 258
BesS, uzmanies, tulīt Pievakare tevi sāks terorizēt, ka nav nevienas drošas kontracepcijas.
13.09.2012 17:33 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
Laila...nu tad viņai ir ļoti bagātā pieredze acīmredzot ..:)
13.09.2012 17:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)