es tomēr domāju, ka ja sieviete nevēlas bērnu - kāpēc ir jānodarbojas ar seksu bez prezervatīva? kāpēc ir jānodarbojas ar seksu tad, kad ir piemirsies iedzert OK? un kāpēc vispār ir jāriskē? Protams, protams, prezervatīvs var pārplīst, spirāle var nenostrādāt, var gadīties daudz kas, bet tie ir tikai 10% iespēja, ka paliksi stāvoklī. Neizsargājoties - iespēja ir vismaz par 80% lielāka. Ir taču atšķirība.
it īpaši man smieklīgi liekas par to, ka līdzatkarīgs cilvēks vai cilvēks, kuram ir kāda problēma, klupšus skries uz atbalsta grupām
Diemžēl es neko tādu neminēju, es teicu, ka līdzatkarīgam cilvēkam nav tā, ka nav kur iet! Es ne reizi neteicu, ka visi skries, es teicu, ka IR CILVĒKI, kas ir gatavi palīdzēt, uz tavu apgalvojumu, ka līzatkarīga sieviete ir kābez rokām un kājām, jo viņu sit alkaholiķis vīrs.
Laikam esi uzkarsusi un ātrumā nespēj izlasīt teikumus pilnībā un saprast to pareizo domu un ķeries klāt pie visa, pie kā vien vari piekasīties.
Šķiet, ka cilvēki bez jebkādām psiholoģiskām problēmām, atkarībām, līdzatkarībām utt. nesapratīs tos, kuriem tādi ir. Viņi var tikai gudri runāt, ka - "nu kā, ir taču cilvēki, kas gatavi palīdzēt, paši vainīgi tie atkarīgie, ka neiet, nav jau bez rokām un kājām".
Ļoti nepareizi. Es esmu ļoti cieši saistīta ar atkarīgajiem, esmu līdzatkarīgā, es domāju, ka Tev jau nu vajadzētu pietaisīt muti, ja nezini, pietiek gudri dirst, ja par šo tēmu Tev ir 0 saprašanas.
Tagad nevajag izlikties, par lielo lietpratēju, pāris lpp atpakaļ pati minēji, ka pirms mana komentāra izlasīšanas nekad nebiji dzirdējusi par līdzatkarīgo atbalsta grupām.