Samaara-nav jau saistīts gluži ar tetovējumiem, bet ar sāpēm gan.Man uz muguras (lāpstiņas) bija izveidojies tāds tauku kunkulis, kuru vaidzēja griezt ārā.Bāc, man 4.g.v kāja ir bijusi lauzta, neskaitāmi galvas satricinājumi, nerunājot par zobārstiem,pīrsingiem, auskariem, bet tas bija tik briesmīgi, ka nu tiešām.Ja vēlreiz, kas tāds uzpeldēs uz ķermeņa,pie velna.Lai stāv.Tādas sāpes izjust es vairs savu mūžu nevēlos.Īsumā.Taisīja turpat poliklīnikā, anestēzija,protams, bija,jā.Ha.
Dūra to anestēziju kādās sešās vietās, un sajūta bija tāda, ka no tās kušetes nepiecelšos.Es jau varu te aprakstīt entajos epitetos, bet nekādi vārdi tās sajūtas neaprakstīs.Tā špricēšana ilga visilgāk.Tad kādu laiku bija ciešami, kad viņš tur ''tīrija'' un es jutu cauri visai anestēzijai, arī,kad šuva diegus, tie ''gāja'' caur kauliem.Visas asiņainās vates pikas bija man visapkārt.Mugura asiņaina, to tur centās pietīrīt.Krekls (balts, ha) asiņains.Streipuļojot norāpos no kušetes, un tā steberēju visu ceļu mājās, kā es raudāju no no pirmajām minūtēm, tā vēl mājās noraudājusies biju.Un jā, otrais posms bija, kad zāles sāka iet ārā, kad muguru nevarēja atspiest ne pret ko.Sanāca, gari, jā.