Tāā... Esmu dillemas priekšā - pirkt clutch bag vai nē.. Pēc idejas man patīk drausmīgi lielas somas,tādas kur var rezerves apģērbu iebāzt iekšā, bet,ejot ārā ar pusi,man loģiski,tas viss nav nepieciešams,tad nu domāju moš iegādāties rokā,padusē nēsājamu somu.
Padalieties,kādas jums ir/ja ir?
O, es ari fanoju par lielām somām, kad ņemu līdzi clutch, tad nezinu, kur lai liekas, nekas nelien iekšā, tīrās šausas! Par pirkšanu runājot, kāpēc gan nēc, citreiz jau tieši gribās paņemt līdzi kaut ko mazu un smalku, nevis visu laiku ar lielformāta somām staigāt, kur i piena paka ielien i mazs arbūzs!
Manuprāt, ērtai un skaistai clatch somiņai jābūt katras sievietes garderobē. Ejot uz teātri, ciemos, uz kādiem svinīgiem pasākumiem. Nejau ikdienā. Ikdienā man ir gan lielās somas, gan maziņās pār plecu. Clatch somiņas man ir tikai divas - melna un zelta.
Vienkārši ejot ārā pastaigāties, neņemu somu vai arī citreiz tādu pāri pleciem pārliekamo. Man ir viena no nike sportiskākiem pasākumiem un otra tāda glaunāka Bet ja tu domā to cluch bez ķēdītes, tad man ļoooti patīk, tik daudz smukas redzētas kaut vai tajā pašā ebayā, arī apsveru par tādas iegādi, bet no otras puses - man atkal šķistu dikti neparocīgi tā rokās nēsāt līdzi
Man noteikti negribās un nevajag šausmīgi elegantu..Kaut kāda tāda tipa,bez tās ļeckas. Kaut vai ar puisi uz vakariņām iziet sestdienas vakarā,lai nav visa konteinera izmēra soma javelk līdzi.
manuprāt,šī somiņa vajadzīga tika ejot uz kādu pasākumu,lai ērtāk.
ejot uz kāzām vai balli ,taču var iztikt bez plānotāja,kosmētikas maciņa un vēl 10 lietiņām
ieliek tikai pašu nepieciešamāko un viss
es atradu smuku ikdienas clutch somiņu -- nedaudz lielāku nekā ballīšu/saviesīgo pasākumu clutchus, un ar diezgan ikdienišķu melnbaltu rakstu. varu tur dabūt iekšā visas ikdienai nepieciešamās lietas, un tā neērtības sajūta ir tikai pirmo dienu
Savu pirmo clutch arī pasūtīju no ebay pāris gadus atpakaļ. Manuprāt, tas ir ideāls variants teātrim, kādam saviesīgam pasākumam, kad neko daudz nevajag ņemt līdzi
Ikdienā noteikti nevarētu ar clutch nevarētu visu savu iedzīvi salikt iekšā
man nepatiik taas somas, man skiet, ka ja nav soma, tad nav - taa pat kaa papežkurpes - riebjas tie nipļu papēzi kuri ir apmēram 1cm augsti
ja vajag kko, tad iedodu draugam ielikt kabataa - luupene, tel. (ja tiesām lielas kabatas ) un vsjo.
man vsp maks ir tik liels kaa taa soma
Man ļoti patīk clutch somas, patīk tādas stingras, kantainas, bez liekām detaļām. Pašai ir tikai melnas, bet tagad meklēju nude krāsā ar zelta detaļām.
Lietoju pārsvarā uz ballītēm ejot, nereti arī ikdienā, jo man nepatīk tādas krusteniski liekamās mazās somas. Clutch, manuprāt, izskatās daudz elegantāk.
a kur jūs liekat to somiņu, kad, piemēram, dejojiet klubā? man liekas kaut kā baigi neērti pasākumos kādos ar tādu, tā jau somiņas tādas foršas, bet ne kur nolikt, ne turēt..