ā ok, piedod bet tajā bildē uz pirmo skatienu izskatās briesmīgi :D laikam jau tāpēc, ka tās kājas tādas nesimpātiskas un pievilkti neveiksmīgi un vēl tā krāsa :D
bet ja iedomājas glītākas formas, veiksmīgāku apģērbu salikumu un krāsu tad varētu būt smuki :)
pēdiņa, nu jā, es jau nedomāju identiskus :D bet gan tāda veida, jo skatījos filmu, ieraudzīju svārkus un atcerējos, ka jau sen gribēju sev līdzīgus :)
Bet es te arī sāku pētīt kleitas,tā kā tuvojas pavasaris (pavisam lēni,bet tomēr :D) gribētos arī sev, ko jaunu.
Kāda ir sūtījusi šo?? Kāds materiāls?
http://www.ebay.com/itm/Hot-Fashion-Women-Korea-Layered-Color-Blendent-Block-Elastic-Skirt-Waist-Dress-/221111040869?pt=US_CSA_WC_Dresses&hash=item337b3ebb65
diicii parasti man ir M, šortiņiem un blūzītei ņēmu XL.
Laikam sapratu, kas man tajā blūzē ne līdz galam patīk: - apkaklīte (tur aizmugurē poga ir, kas jāaistaisa, es kad aiztaisu man viņa stāv pilnīgi pie paša kakla. Nu, blūzēm parasti dažas pogas atsāju vaļā, a, tagad tāda nebormāli pareizā jūtos. :D)
priori - tam nagulakas tīrāmajam var atskrūvēt vienu galu vaļā - to kuram ir virsū uzgalītis ar rezerves tiem uzgalīšiem - paķimerējies, noteikti atnāks vaļā :) un tad ielej iekšā tīrāmo - tikai ne ļoti daudz - man pirmajā reizē sanāca īsts fontāns kurš pēc tam vēl tecēja un suloja :D