kaadai ir gadiijies, ka sellers tiek nobanots no ebay, kameer gaidi pasuutiijumu? vieniigaa opcija ir caur paypal meeginaat dabuut naudu atpakalj. kaada ir gaajusi cauri tai proceduurai? cik gadus lietojot ebay pirmo reiz kaut kas taads ir gadiijies. un kaa var ieskaidrot kjiinietim, ka bluuzes piedurknes nemeera no apkakles videejaa punkta ?
eh, karoju ar savu kjiinieti, neieskaidroju kaa rocinjas meera, dabuuju pabalstu puscenas apmeeraa. pati bluuziite tieshaam smuka sviniigiem pasaakumiem un tamliidziigiem briiziem, kvalitaate ir ok, tik piedurknes ir 61cm garas. visaas vietaas, kur taa tiek tirgota tiek kljuudaini noraadiiti 73 cm. ja veel buutu atnaakusi soliitajaa laikaa - 6 biznesa dienas, nevis 44 dienas, buutu pavisam labi, veel tiktu bluuzee iekshaa un buutu aizgaajusi sapuceejusies uz draugu kaazaam. seit ir links uz to nelaimiigo piedurkni un pusi no bluuzes, ja kaadai interesee un ir ar iisaakaam rokaam. XL izmeers der aptuveni uz regulaaro M. http://postimage.org/image/7k8npr3z3/
kiky-man ir tāda rokassprādze.It kā ir smuka, viss kārtībā, bet pamatīgu noņemšanos rada uzvilkšana.Tur tāds bleķītis jāiebaksta iekšā metāla aplītī.Nu ērtāk ir,ja kāds cits aiztaisa, kaut gan man mamma tāpat nevarēja aiztaisīt, tagad jau esmu iepraktizējusies :D