Inky - es uztraucos, jo sellerim reitings ir tikai 97.8%. Pie tam es nesaprotu, kā es varu nosūtīt viņam tos papildus 2 eiro par kastīti, jo automātiski jau noņemas tikai tā summa, kas norādīta precei. Vai tā kastīte vispār ir svarīga?
Maya, pievērs uzmanību valūtai - 19.96$ = 14.90€. Ja vajag kasti, noteikti raksti atsevišķi sellerim. Visloģiskāk būtu uztaisīt pasūtījumu "place order" un nesamaksāt, bet pierakstīt, ka vajag kasti, lai "adjust price" un tad samaksāt palielināto cenu.
un ir arī saņēmusi? es jau sāku šaubīties vai tie atnāks.. pasūtīju aprīļa sākumā, pēc 2 mēnešu gaidīšanas prasīju selerim, kur ir prece? Viņš teica, ka paciņa laikam ir nozudusi pa ceļam un, ja es aiztaisīšu case, viņš man nosūtīs svārkus vēlreiz. Aiztaisīju, pagāja tieši mēnesis, joprojām nav. Nez vai man vēl cerēt, ka tomēr tos saņemšu.. varbūt nevajadzēja taisīt ciet to case. ar ebay pirmo reizi problēma :(
Sanemu sos svarkus
Nu, it ka jau ir tadi ka bilde, bet tomer nepatik. Un vini ir loti caurspidigi. Neiesaku. Kvalitate ari nav nekada laba. Ja nu vienigi uz karnevalu :D