Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Negribu tik biezi!!!!

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Es shodien pachiiksteeshu :)
Man vienmeer ir bijusi problema ar to,ka negribas miileties, nu vnk... Es vareetu reizi meenesii un viss. Un te saakas kjibeles. Draugs to nesaprot. Kaut sekss mums ir KATRU DIENU! Ja ir no rita un vakara negribu, tad saskaishas, dusmojas. Un dusmas vel izspljauj,ka man esot cits utt.
Esmu runajusi ar ginekologji, vinja ta iisti neko neiteica. Pati zinu,ka man ir daudz testerona, tapec dzeru atbilstosas kontracepcijas tabl. Bet mani saapina viiriesha nesapratne!!! Man jadara kaut negribu, bet vins nevar saprast, ka man negribas dotaja bridi :( Dazbrid uznak domas, ka tikai sekss ir vieniga attiecibu sastavdalja:@
10.08.2012 09:20 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Piekrītu uzskatam, ka sekss ir, ja ne pati svarīgākā, tad viena no pašām svarīgākajām attiecību sastāvdaļām. Tur paliek tikai partneru ķermeņa valodas, kaisle un iekāre. Ja ar vārdiem un pieslīpēšanos ikdienā nesaskaņas varam noslāpēt un viss liekas forši un saskanīgi, tad seksa laikā paliek tikai minētās lietas, te tik viegli nesamelosi ne sev, ne otram. Pirmkārt jau sev.

Būs īstais cilvēks, būs fantastisks sekss.

Autores attiecības ir murgs un sevis mocīšana. Es savu jaunību negribētu tā pavadīt.
11.08.2012 14:15 |

Reitings 1668
Cthy-vinjam atkal patik to darit,bet man arii-nekaa no taa... Domaaju,ka ta ir sava veida prasme,tapat kad to dara virietim.
Siren, tiesi tapec sveros uz skirsanas pusi, jo mans cilveks nemaz man nejuata,kapec nevelos,ko daru nepareizi,ka negribi,bet tikai blauj,ka es njemos ar citiem,kas man,ne prata nenak,no domas vien slikti,ka ar citu to jadara butu.
11.08.2012 14:26 |

Reitings 276
Reģ: 29.01.2009
Parasti tāda bļaušana un man žēl to teikt, viss biežākk nozīmē, ka spriež pēc sevis. Tātad, pats laiž pa kreisi. Cik nav bijuši zināmi tādi gadījumi.
11.08.2012 14:29 |

Reitings 1668
Nee, nelaizh to zinu...Vinsh strada kopa ar manu radinieku,ljoti tuvu, darbs ir ar virieshiem. Kad ir maajaas, kur brauc,njem mani liidzi. Socialajos portalos ir bildes ar mani, kur rakstits,ka miil mani utt. Ja nu vienigi caur sms,jo telefonu njem visur lidzi, pat aiztikt nevaru. Ko izskaidro taa, ka ta ir vinja privata dzive un man nav tiesibu tur liist. Sviests.
11.08.2012 14:34 |

Reitings 52
Mardzita,
Padod ziņu, kā tev tur viss beidzās...
12.08.2012 12:40 |

Reitings 8968
es domaaju, ka tev vnk jasaak vinam vairaak sukaat in miers :D nopieyni, tak pietiks vinam un tev ar miers, kas tev gruuti dienaa 10 min pasukaat? :D
12.08.2012 16:09 |

10 gadi
Reitings 5929
Mardzita Sheep, viņš Tev mellais ir, ka tik bieži gribas? :D es ar nobeigtos, ja man katru dienu 2x dienā PRASĪTU un vēl tādu attieksmi saņemtu pie noraidījuma.
12.08.2012 17:08 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Nu, ja mans draugs pazinjotu, ka vinjam pietiek ar vienu reizi meenesii, es arii buutu dusmiiga un neapmierinaata.
12.08.2012 18:32 |

Reitings 1668
Demoiselle- Nav ta,ka vinjam ari tikai tiek taa reize meenesi! Es nevaru SAVAI otrai pusei pateikt kaa juutos?
Cathy- Runaajaam par to. Siikumos neiesliigshu, bet sapratu,ka visi kaskji ir deelj vinja darba, tur probleemu juura,jo vinsh ir atbildiga amata, naak maajas, tad es vel prasu to un to, vinsh esot noguris no taa. Saprotot, ka neesmu vainiiga pie taa, bet gribaas vismaz maajas mieru un atpuutu.
Par seksu biezumu runaajot, vinsh teica, ka vinjam atliek iedomaaties par mani un jau nevar sagaidiit kad buus maajas,kur vel man blakus guljot. Un pie atklatas sarunas izraadiijas,ka bijuso vins pameta,jo si pasviida cita gultaa,kameer sis darba un teica ikreiz,kad tikas,ka MR,tad saap galva un taapeec vinjam tagad man gruuti uzticeeties. Nu ko,paldies taadaam,delj kuram sachakare cilveeku tik taal,ka ciesh naakamais. Un beigas pateica,ka es esot tikai vinja sieviete un nevienu citu vinsh tuvumaa sev negribeetu... Nezinu vairak ko domaat! Jo zinu,ka tiesham vinjam darbs smags, bet cik parunaju ar sev zinamu psihologji, viriesi ir tie,kam gruti majas nenest darbu un sekss ir dalja no izlaadeeshanaas...
13.08.2012 15:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits