Demoiselle- Nav ta,ka vinjam ari tikai tiek taa reize meenesi! Es nevaru SAVAI otrai pusei pateikt kaa juutos?
Cathy- Runaajaam par to. Siikumos neiesliigshu, bet sapratu,ka visi kaskji ir deelj vinja darba, tur probleemu juura,jo vinsh ir atbildiga amata, naak maajas, tad es vel prasu to un to, vinsh esot noguris no taa. Saprotot, ka neesmu vainiiga pie taa, bet gribaas vismaz maajas mieru un atpuutu.
Par seksu biezumu runaajot, vinsh teica, ka vinjam atliek iedomaaties par mani un jau nevar sagaidiit kad buus maajas,kur vel man blakus guljot. Un pie atklatas sarunas izraadiijas,ka bijuso vins pameta,jo si pasviida cita gultaa,kameer sis darba un teica ikreiz,kad tikas,ka MR,tad saap galva un taapeec vinjam tagad man gruuti uzticeeties. Nu ko,paldies taadaam,delj kuram sachakare cilveeku tik taal,ka ciesh naakamais. Un beigas pateica,ka es esot tikai vinja sieviete un nevienu citu vinsh tuvumaa sev negribeetu... Nezinu vairak ko domaat! Jo zinu,ka tiesham vinjam darbs smags, bet cik parunaju ar sev zinamu psihologji, viriesi ir tie,kam gruti majas nenest darbu un sekss ir dalja no izlaadeeshanaas...