Neesat aizdomājušās ar to,ka veči tā neupurējas sieviešu dēļ?cik jums pašām bieži ir bijis tā,ka, ja jūs gribat,bet džeks nē, un viņš piekāpjas un tomēr ir sekss?parasti jau ir tā,ka viņš ir noguris, tad sievietei tas ir jāsaprot un sākas atkal pārmetumi,kā Tu vari nesaprast es taču strādāju,bet, ja sieviete negrib,tad atkal, kā Tu vari nesaprast,esmu tak vecis,man vajag. Tā šitas kretinē,tāpēc nepiekāpjos!!! Jo neesmu redzējusi veci,kurš sievietes dēļ atteiksies iet uz hokeju ar džekiem, kurš sievietes dēļ upurēs karjeru,bet cik daudz ir šādu sieviešu!!! Vai tad reāli ir tā,ka sieviete saka gribu seksu,džeks saka,es negribu,bet apmierināšu Tevi orāli. Bet no sievietes gan prasa,ja negribi,tad vismaz minetu uztaisi,ne?nu nav te vienlīdzības.un džeka vēlmes nav svarīgākas par mūsu,tā jau viņiem no dabas dots,ka ātrāk var beigt un gandrīz katru reizi,a te vēl nevar pacensties sievietes dēl-drīzāk otrādi būtu jābūt,ka džeks maksimāli censtos apmierināt sievieti,jo viņam jau beigās vienalga orgasms būs. Un vīrietim ar savu prasmi būtu jāmēģina noturēt sievieti,a te tāds paradokss,ka mainītas lomas,ka tik džeks neaizmūk,pzc!!!