Negribu tik biezi!!!!

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Es shodien pachiiksteeshu :)
Man vienmeer ir bijusi problema ar to,ka negribas miileties, nu vnk... Es vareetu reizi meenesii un viss. Un te saakas kjibeles. Draugs to nesaprot. Kaut sekss mums ir KATRU DIENU! Ja ir no rita un vakara negribu, tad saskaishas, dusmojas. Un dusmas vel izspljauj,ka man esot cits utt.
Esmu runajusi ar ginekologji, vinja ta iisti neko neiteica. Pati zinu,ka man ir daudz testerona, tapec dzeru atbilstosas kontracepcijas tabl. Bet mani saapina viiriesha nesapratne!!! Man jadara kaut negribu, bet vins nevar saprast, ka man negribas dotaja bridi :( Dazbrid uznak domas, ka tikai sekss ir vieniga attiecibu sastavdalja:@
10.08.2012 09:20 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Padomā, kāpēc tu pievelc un pati pievelcies pie tādiem puišiem, kas tevi neciena

Liels +.
Te, pieņemu, vēl svaigā atmiņā daudzām Tava žēlošanās par iepriekšējo riebekli.
Nevajag stādīt, ka esi laba, neviens nav pilnībā labs un taipatlaikā visas mēs esam labas. Tev tāda upura psiholoģija, kas galīgi neder arī Tavā profesijā, manuprāt. Domāju, ka mīlēšanās attiecībās galīgi nav lieta, ko nevar attīstīt, pieslīpēt, Tev viņam jāsaka, lai ir iejūtīgs, lai sajūt Tevi, nevis apmierina savu vēlmi, tur arī kā meitenes minēja, manuprāt, ir tā sakne. Šams moš pat neaizdomājas, tikai dusmojas - nu, kāpēc viņa negrib!
10.08.2012 13:55 |

Reitings 133
Reģ: 04.03.2009
Man ar pašreizējo arī negribās- tieši ar viņu ne, jo savādāk gan pilnīgi liekas, ka hormoni trako. Es gan esmu ieskaidrojusi viņam, ka man vajag retāk :D + citi attaisnojumi. Bet tam visam ir iemesls- viņš to dara tik mehāniski un neinteresanti, kā.... pat nezinu...zeel, ka nevar zurnalu lasiit tajaa laikaa...:D vai sarakstīt planotāju, jo vismaz kaut kas lietderīgs tiktu izdarīts :D
10.08.2012 13:56 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
:D
10.08.2012 13:58 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Varbūt viņš sūdīgs gultā, ka negribi. Sekss jau parasti ir ļoti patīkams :)
10.08.2012 14:17 |

Reitings 38
Reģ: 13.07.2009
Mardzita Sheep, man ir tieshi taada pati situācija...un es cieshu!!!
Esmu sevu piekeerusi pie domas, ka man vinju negribaas, jo es nejuutu miiljumu no vinja puses, komplimentus un uzmaniibu...tas man nosit visu kaari peec seksa...labi ja 1x nedeeljaa man gribaas!!!
:D
10.08.2012 14:19 |

Reitings 218
Reģ: 10.08.2012
Man ari ta ir, kad negribas! Bet mans puisis to saprot un pienem :) Protams es redzu, kad vinam ari mazliet sadusmojas, vai paliek neapmierinaats!

Bet es esmu dariijusi, ta, ir reizes, kad man gribaaas loooti, mes to izdaram, bet man ar to nepietiek un seku kad gribu veeel, bet vinam petika! Tad esam kviti! :)
10.08.2012 15:33 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Kaut vai tas, ko minēji, ka pietrūkst mīļuma. Vai vispār nesaskaņas. Sievietei priekšspēle sākas jau pašās attiecībās. Ja viņa nejūtas mīlēta vai gribēta, smadzenes dod signālu uzmanīties un var rasties dzimumtieksmes trūkums.

Pilniigi piekriitu Maybe rakstiitajam.
Tev pietruukst miiljuma,apskaavieni un vnk ruupes un Tu domaa,ka vins tikai grib seksu un viss,bet es nemaz nebriinos,ka tev negribaas tik biezhi- ja man buutu taads draugs ,kursh taa pret mani iztureetos,es vispaar nekad negribeetu ,lai vins man pieskaras!!
10.08.2012 15:44 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Vispār traki, ka tā. Ja tu nodarbojies ar seksu piespiedu kārtā, tas taču rada vēl lielāku riebu mu pret to. Izskatās, ka tevi viņš laikam neciena, domā tikai par sevi. Tad, kam tev tāds? Es tavā vietā viņu izmantotu tikai tajās dienās, kad man gribētos, bet laikam jau pat tad nē, jo arī seksā ir vajadzīga otra vēlmju respektēšana, kā arī cieņa. Esmu tevi pamanījusi šajā forumā, un spēju tikai nobrīnīties, kur sieviete var tā sevi necienīt, ka sasienās ar tādiem džekiem, kas viņu izmanto gandrīz vai par kājslauķi! Tev pirmām kārtām ir jāsāk cienīt pašai sevi, tad arī citi tevi cienīs un līdz ar to arī pievilksi vīrieti, kas tevi mīlēs un cienīs. Lūdzu, nemoki sevi vairs! Domāju, ka esi feina sieviete, kas sevi pienācīgi nenovērtē! Tu esi pielnījusi ko labāku.
10.08.2012 15:47 |

10 gadi
Reitings 563
Reģ: 29.01.2009
Neesat aizdomājušās ar to,ka veči tā neupurējas sieviešu dēļ?cik jums pašām bieži ir bijis tā,ka, ja jūs gribat,bet džeks nē, un viņš piekāpjas un tomēr ir sekss?parasti jau ir tā,ka viņš ir noguris, tad sievietei tas ir jāsaprot un sākas atkal pārmetumi,kā Tu vari nesaprast es taču strādāju,bet, ja sieviete negrib,tad atkal, kā Tu vari nesaprast,esmu tak vecis,man vajag. Tā šitas kretinē,tāpēc nepiekāpjos!!! Jo neesmu redzējusi veci,kurš sievietes dēļ atteiksies iet uz hokeju ar džekiem, kurš sievietes dēļ upurēs karjeru,bet cik daudz ir šādu sieviešu!!! Vai tad reāli ir tā,ka sieviete saka gribu seksu,džeks saka,es negribu,bet apmierināšu Tevi orāli. Bet no sievietes gan prasa,ja negribi,tad vismaz minetu uztaisi,ne?nu nav te vienlīdzības.un džeka vēlmes nav svarīgākas par mūsu,tā jau viņiem no dabas dots,ka ātrāk var beigt un gandrīz katru reizi,a te vēl nevar pacensties sievietes dēl-drīzāk otrādi būtu jābūt,ka džeks maksimāli censtos apmierināt sievieti,jo viņam jau beigās vienalga orgasms būs. Un vīrietim ar savu prasmi būtu jāmēģina noturēt sievieti,a te tāds paradokss,ka mainītas lomas,ka tik džeks neaizmūk,pzc!!!
10.08.2012 15:48 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
man ar sexsu negribas....citreiz paiet 3 dienas un 5 dienas.....Man ir darbs ,un vinjam ari -pa dienu vismaz neuzbāžas....sākumā kad satikamies bija pat 3 reizes pa nakti a tagad pat vinja pieskaršanās pie bikšeļēm liekas pretīga-atkal tas jadara.....Vinjš šo nezin .....
10.08.2012 15:49 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Bet ja tā padomā, sievietes vispār prot uzstādīt prasības gultā un parasīt tieši to, ko viņas vēlās? Reti kad, bet vīrieši gan to dara, ja ne vārdiski, tad kaut kā līdz tam nonāk. Es pieļauju, ka šis vīrišķis vienkārši nav tik labs gultā un nedod Mardzita Sheep nekādu lielo baudu, tad par kādu seksa vēlmi var runāt?!
Mana devīze: jebkura sieviete būs atvērta seksam, ja vīrietis pratīs viņu novest līdz septītajām debesīm! Ja viņš nezin kā tev sniegt baudu, tad parādi viņam to, lai mācās!
10.08.2012 15:58 |

Reitings 1668
Karinjo-es neteeloju upuri. Es gribu elemntaru cienju. Un sava profesija esmu iistaja vieta, ta man ir cita pasaule. Un ja alsiji,es jau rakstiju,ka esmu vinjam teikusi,lai smailjo,ka gribu vairaak sapratnes! Es teelojot upuri,jaa,shaja gadijuma ta jutos! Velja vnm tiira, eest gatavs, es sagaidu majas sapucejusies,man paldies nepasaka un man gribesies pieslipet kko? Kumelinš raksta patiesibu, laikam sakne tajaa, ka vinsh vnk to neprot, nezinu kadas vinjam bijusa lidz tam,jo mani vinsh sauc par dievieti gulta.
Lasiiju par skuupstiem, ka biezi domajam-o,shis enmaak skuupstiities,bet istenibaa skuupsti signalizee vai ir istais cilveks un man...nepatika.
Kaapeec cieshu,ja to taa sauc,taapeec, ka jebkuraas attiecibas ir problemas,man ssi ir nopietnaas 2 attiecibas, sliecos uz to,ka problemas ir visur un nekur nav teikts,ka tresais un ceturtais man neparmetiis to pashu...
10.08.2012 16:47 |

Reitings 1668
Nellija-Tu uzrakstiji avardus kadus vinsh man saka,kopija :D Par darbu un gribesanu.
10.08.2012 16:49 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
Skūsti man gan tagadējā patīk ,,un citreiz pat nejuaši skatos pēc skuptīšanās -atkal stāv -čortojos pie sevis ,vai tad nevar vienkārši skupstities ka pēc sexsa uznāk velme......
10.08.2012 18:00 |

Reitings 3350
Pirmkart - OK ir riktigs velmes nositejs. Kad es zzeru OK, man negribejas, a kad partraucu, tad vispar aizmirsu, ka to jarada! :D

Bet, tad pienaca magiskie 25ci gadi, nu nezinu, no gribesanas jau var traks palikt, gribas visu laiku! Nez, vecums vai kas, bet man liekas, ka pec 25 sietievei atveras kaut kadas seksualas chakras!
10.08.2012 18:35 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Dominika, man ar tā liekas par to vecumu... :)
10.08.2012 18:36 |

Reitings 1668
Tad man drusku vel japacieshas :D Peec OK ar viss saakas,bet vechiem to nesaprast.
10.08.2012 18:42 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Es teelojot upuri,jaa,shaja gadijuma ta jutos! Velja vnm tiira, eest gatavs, es sagaidu majas sapucejusies,man paldies nepasaka un man gribesies pieslipet kko?

Ar šo Tu pati arī atbildēji, upuri netēlo, saki? Nonāc pretrunās ar sevi. A Tu nedari, kāpēc Tu dari to visu? Nu, ok, Tu parādi, ka esi tik laba, tik laba, pati sev visdrīzāk, un? Pai pai. Tad vilies un turpini gaidīt atkal un atkal... tāds apbižotā stāvoklis visulaiku. Šis pat neuzskata par vajadzīgu Tevī ieklausīties. Varbūt Tu no malas to nemani, bet krietni daudz esi par sevi te stāstījusi, skaties, ka atkal nekāp tajā pašā bedrē, veidojot līdzīgu attiecību modeli. Atvaino.

Re kur pirmajā lapā viena meitene uz to pusi arī izteicās.

Tava vaina ir tajā, ka dari to, ko negribi.
Pamatā vīrieši sievietēm var nodarīt tikai to, ko viņas pašas pieļauj.
10.08.2012 18:44 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Karinjo++
10.08.2012 18:52 |

Reitings 3350
MIRY - haha, vot ta ir problema, ka nevar pamilinaties un paskupstities bez seksa. Ka saskumstas - salatetis gaisa un nav variantu :D
10.08.2012 19:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits