mani kaitina...

Reitings 7
Reģ: 08.08.2012
Kas jūs kaitina cilvēkos?
Ar nepacietību gaidu skolas sākšanos, bet visu prieku sabojā doma, ka atkal nāksies sastapties ar klasesbiedriem, kuri daži ir TĀDI eksemplāri, kuri nepārspīlējot vienkārši var novest līdz nervu sabrukumam. Ignorēt ir viens, bet ne visiem pielec, ka tu nevēlies ar viņiem sazināties - ir puisis, kurš spers ārā savus stulbos jokus, kaitinās skolotājas un izrādīs bērnišķību šķiet visu mūžu. Var protams necepties un neņemt galvā, bet tiešām ļoti nepatīk katru dienu vietā, kur centies iegūt izglītību, sastapt mūžīgos tusētājus un dzērājus, kas lamājas, neciena meitenes utt. Mani tas iespaido tā, ka bieži nākas pamest skolu ļoti sliktā garastāvoklī! Kā lai es morāli sagatavojos šim pēdējam gadam ? :)
Tēma - vienkārši papļāpāšanai ;)
08.08.2012 22:27 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
kāda aizstāve, es diskusijā iesaistos, nemeklē to kā tur nav ;)

pie diskusijas, mani kaitina , ka bieži cilvēki cenšas izcelties ar visiem iespējamiem veidiem, kaut šeit forumā, paliekot jau smieklīgi. ne uz vienu neattiecināts. skats no malas :)
04.09.2012 15:36 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Es saprotu autori un piekrītu, ka ir kaitinošas tādas personas, kas uzskata, ka stundas laikā var skaļi sarunāties, spiegt un zviegt (atvainojos par žargonu, bet ir tādi smiekli, kurus par smiekliem nosaukt nevar). Mums klasē bija arī tādi puiši, kas atļāvās nākt uz nodarbību alkohola reibumā vai ar paģirām. Un tad no viņiem smirdēja viss kabinets.
Bet tā kā mums ir tāda sabiedrība, kurā ir tikai tiesības, nevis pienākumi, skolotājs nedrīkstēja izraidīt viņus no klases, jo tas ir pretrunā nez kādiem noteikumiem.
Rezumē - tie, kas gribēja, mācījās, pabeidza vidusskolu un arī universitāti, bet tie ne-nūģi (vismaz lielākā daļa) ir nodzērušies un neko dzīvē nav sasnieguši. Viņus uztur vecāki vai labākajā gadījumā kaut ko jau dara, lai būtu par ko nopirkt dzeramo.
04.09.2012 15:36 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Mums klasē bija arī tādi puiši, kas atļāvās nākt uz nodarbību alkohola reibumā vai ar paģirām. Un tad no viņiem smirdēja viss kabinets.

Man sāk palikt interesanti.Kurās skolās jūs mācaties? :D
04.09.2012 15:38 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
nav jau tā, ka vienmēr tie, kas zviedz un kliedz, nodzerās. man klasē ar tādi bija, bet pieaugot jau saprot kko, strādā viss. un neteiktu, ka kkādi neveiksminieki. vairāk attiecināts un to, ka skolas laikā tiešām pienākumu nav nekādu, ir tikai tiesības.
04.09.2012 15:40 |

10 gadi
Reitings 13809
Kubiete, es nāku no laukiem. Rīgā dzīvoju tikai pēdējos 7 gadus.
Jā, es skolā biju klusā meitene, bet neuzskatu, ka tagad tāpēc esmu neveiksminiece. Man ir gan bakalaura, gan maģistra grāds, gan pietiekami labs darbs atbilstoši kvalifikācijai.
Ak, un arī vecmeita neesmu. Esmu laimīgi precējusies jau 2 gadus.
:D :D

Avene, es stāstīju no savas pieredzes. Protams, nesaku, ka tā notiek vienmēr un ar visiem.
04.09.2012 15:44 |

10 gadi
Reitings 219
Reģ: 20.08.2012
čika, normāliem cilvēkiem nav jāpiecieš visādi sabiedrības atkritumi. ir dažādi sabiedrības slāņi un katram slānim attiecīgi ir domāta sava vide. sava pasaule. skolas vide ir domāta tiem, kas vēlas mācīties, attiecīgi tie, kas grib dzerstīties un tusēties, lai iet uz attiecīgajām iestādēm, kas šos pakalpojumus piedāvā.
ja mani tagad iemestu dzīvot vienā istabā ar kaut kādu bomzi un dzērāju no ielas, man būtu jājūtas baigi apmierinātai ar situāciju un, ja nejustos, būtu princese uz zirņa? es nesaprotu viņa dzīvesveidu, viņš nesaprot manējo. mēs abi viens otram traucējam un mums nav jāsadzīvo. kamēr viņš atrodas tur, kur viņam jābūt, mani tas nekādā veidā neietekmē un netraucē, bet, ja viņš mēģinātu ienākt manā pasaulē, tad ar kāju tiktu padzīts. katram ir sava vieta.
04.09.2012 15:49 |

Reitings 27552
Kubiete, es nāku no laukiem.

Tātad lasot jūs visas secinu ka lauku skolās 90% dzer. :D
04.09.2012 15:52 |

10 gadi
Reitings 13809
Neredzu tur neko smieklīgu. Jā, tā ir LV skumjā realitāte, ka laukos ļoti daudz der gan pieaugušie, gan pusaudži. Un jau uz tā mazā cilvēku daudzuma fona, statistika ir ļoti bēdīga.
04.09.2012 15:54 |

Reitings 27552
Nu man cita pieredze. Rīga nav skolā Straupes filiāļu. Zinu pat jauniešus kas tagad mācās Rīgas 1. ģimnāzija no laukiem.Dzīvo pie radiem Rīgā.Tikai lai iegūtu labu izglītību. Taču reti kurais tiek tajā skolā, tas gan. Ta ka labākie atrod sev līdzīgos.:D
04.09.2012 15:59 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Nu pamatskolā mums vklasē bija viens klauns.... protams brīžiem uzkrita uz nerviem.. piem, kontroldarba laikā, bet tā jauu bija smieklīgi... gan viņš gan pārējie klases biedri izauguši normāli.. neviens nav nodzēries vai bomzis....

Visusskolā bijām meiteņu klase... bija tikai 2 puiši un tiepaši nūģi.... nu mēs arī bieži bastojām... bija reizes kad arī iedzērām ( nu labi tikai kādu vinčiku ) un nācām uz skolu... bija reizes kad mūs lika no kabineta laukā par runāšanu un skolotāas ignorēšanu... bet nu mēs baudījām jaunību... neko nejūtos paliadusi garām... stundās kur bija kas jēdžigs neviens tā neuzvedās... stundās kur skolotāja pilnīga 0 un priekšmets nevienam nevajadzīgs.. tā arī bija vienalga...

Tagad visas esam totāli normālas.. visām ir normāli darbi, izmācījušās, dažas apprecējušās utt. Nezinu varbūt kur laukos ir savādāk... neviens nekad nav pārdzēris jēgu bujānijis klasē... Nuu.. varbūt tad gan es arī būtu nikna.. ka smird pa visu kabinetu un bujānī... bet tik tālu lai formuā sūdžetos... nu wtf...
04.09.2012 15:59 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
neko es tev nevaru ieteikt, jo tur neko ari nevar izdarit, lai nebutu sadu cilveku. tev atliek pieciest, un mierinat sevi ar domu,ka sis ir pedejais gads un augstskola ta tiesam nebus!
04.09.2012 16:09 |

Reitings 44
Reģ: 25.02.2012
Es nemācos lauku skolā, mācos ļoti labā pilsētas skolā, bet robežas dažiem bieži iet pāri visam! Jaunības baudīšana ne visiem ir zālītes pīpēšana, alkohols, rupjiba pret pieaugušajiem, Roxy. Es cienu skolotājas, vecākus cilvēkus, es nekad nevarētu pateikt skolotājai "ej dirst" vai uzrunāt uz TU!
neesmu arī atstumtā, kubietīt, jūtos pati par sevi ļoti pārliecināta un laba. Paldies par padomiem un dalīšanos ar pieredzi - pozitīvo, negatīvo ;) Ja viss tā turpināsies, droši vien došos pie skolas vadības. Čīkstule vai pīkstule, bet ja neviens neko neaizrādīs un necīnīsies, droši vien tāda problēma Latvijā un sazin kur vēl vispār paies garām nepamanīta. Vismaz es tā domāju ;)
04.09.2012 16:27 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Tieši tā, pēdējais gads - ja esi pacietusi citus gadus, tad pacietīsi arī šo un tiksi no tiem tusētājim un dzērājiem, kā pati saki, projām.
Es saprotu, par ko tu runā, jo arī manās klasēs gan pamatskolā, gan vidusskolā bija vairāki tādi cilvēki, kas ļoti traucēja stundās, skaļi smējās, nepārtraukti runāja utt. Gan puiši, gan meitenes. Tomēr es nesūdzējos, nepievērsu viņiem uzmanību, citreiz arī es pasmējos līdzi, dažreiz pašai sanāca patraucēt kādu stundu runāšanas vai pasmiešanās dēļ. Ja vēl skaļš raksturs, tad nebrīnies, ka kāds nokaitina ar savu runāšanu.
Kad es mācījos, parasti tie, kas cītīgāk gribēja mācīties sēdēja priekšējos solos un pārējie pa aizmuguri. :D
04.09.2012 16:36 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
July_Sun

Neesmu nekad neko rupju teiksuis skolotājām, vai necienīgi uzrunājusi... vien ignorējusi... ja man šī persona šķitusi neatbilstoša savam amatam :)
04.09.2012 16:39 |

10 gadi
Reitings 191
Reģ: 23.02.2011
Nu pa tiem klases idiotiem.
Mumsarī bija daži eksemplāri tādi
Bet viens no tiem tizleņiem tagad bankā strādā :)
Tā kā nespriežat par cilvēku pēc tā kāds viņš ir skolā
04.09.2012 16:54 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Jā, protams, vienmēr būs visādi tizleņi, kas kaitinās, bet ja nevari mainīt cilvēkus, maini attieksmi pret viņiem! Un pozitīvais ir tas, ka Tev jāiztur tikai vairs viens gads, augstskolā jau būs nopietnāki cilvēki.
04.09.2012 17:03 |

Reitings 27552
lkohols, rupjiba pret pieaugušajiem, Roxy. Es cienu skolotājas, vecākus cilvēkus, es nekad nevarētu pateikt skolotājai "ej dirst" vai uzrunāt uz TU!

Kurā Rīgas skolā? Neticu ka labā skolā sūta skolotājus kakāt. Parsati skolotāji tur spēj labi nostādīt klasi.
04.09.2012 17:05 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
kubiete Tavs komentārs bija debīls. Infantili tieši nav sakarīgā vecumā saprast vārdu skola un skolotājs kā cieņas izrādīšanu ,mācīšanos un normālu uzvedību! Stundā sēdi, mācies, cieni pasniedzeju, strpbridi ej ārā lēkā pa kokiem utt. Infantili ir sēdēt skolas solā rupji un lecīgi atcirst pasniedzējam, lēkāt apkārt un traucēt. Ir atšķirība starp dzīves prieku un optimismu un debilitāti. Un vsp izskatās, ka Tev kkādi konkrēti kompleksi vecuma jautājumā,ka tik pati nesēdi ar visiem saviem 40 pūrā un tikai nenoliec visus, kas izsaka kko par to,ka sakarīgi jāuzveda un jāmāk dzīvo, pluss diskusija pa ideālo randiņu, kur katrs Tavs komentārs bija šausmināšanās pa sievietēm kas izskatās uz 50!!! Un neatbildi man ar saviem copy paste izgriezumiem no manas sarunas, izlasi un ej tālāk.
04.09.2012 19:21 |

Reitings 37
Reģ: 25.07.2012
Kaitina, protasm, ir viens, bet man ir gadījušies klasesbiedri, kas tiešām izrāda vnk pretīgu attieksmi pret meitenēm. Sķiet vienīgasi, kas bija svarīgs bija caurumi kājstarpēs un izklaide tusiņos. Atļāvās atklāti par maukām saukt utt. citas tru fīrējoties sita utt. Bet es personīgi neko tādu paciest nevarēju, vnk man radās pretīgums pret tām personām. Par laimi, vairs ar tādiem nav jāmācās vienā klasē, jo tie gadi jau ir garām.
Dzērāji un tusētāji vēl ir ok skolas gados, tas vel nav tik traki. Ja ir dzērājs un tusetājs, uzreiz nenozīmē, ka slikts cilvēks, pēc savas pieredzes. Vnk pēc skolas dauzdiem viss mainās.
Un par studnu traucēšanu, tur vnk skolotāji un visa tā skolēnu tiesību sistēma visu salaidusi dēlī ir. Nekāda respekta. Vnk koncentrē visu savu uzmanību uz mācībām un tev jau tik būs labāk.
05.09.2012 00:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits