Katru treniņu ņemt treneri ir dārgi un, manuprāt, nevajadzīgi. Viņa man sastādīja programmu, vienu reizi izgājām kopā katras dienas vingrinājumus un viss. Ikdienā viņa mani pavēro zālē, dažreiz pienāk klāt un palabo kaut ko, nu tā.
Atklāti runājot, jēga no tās programmas tik un tā nav liela, jo ķermenis pierod pie vingrinājumiem. Ar to, ka palielina slodzi (respektīvi, kilogramus hantelēm utt.) ir par maz. Ķermenis ir jāšokē, vingrinājumi ir jāmaina, lai, piemēram, nodarbinot rokas, trieciens būtu gan priekšpusei, gan sāniem, gan vidusdaļai. Es programmu izmantoju apmēram 3 nedēļas, pēc tam uz savu galvu sāku citus vingrojumus. Visu var atrast internetā. Viena no manām favorītēm ir Ava Cowan, man patīk viņas treniņu filozofija un vispār pieeja treniņiem. Viņai ir sava mājaslapa, kur ir video ar vingrinājumiem visām muskuļu grupām. Es paskatos, pierakstu un daru to pašu. Visiem jau gribas atnākt uz zāli un nepiepūlēt smadzeni, bet tā nekas nesanāks - regulāri jāmaina intensitāte, biežums utt.