Trenere sporta zālē.

Reitings 1078
Reģ: 24.10.2009
Sveikas :)

Varbūt, kāda var ieteikt patiešām labu treneri, kura taisa treniņu programmas? Jo saprotu, ka tāpat nav jēga iet un darīt kaut ko uz savu galvu.

Un kādas ir atsauksmes par sporta zāli "Atlētika" pie Barona centra? Izpētot mājaslapu neatradu vispār nevienu trenneri, kas tur būtu pieminēta... ?

Jauku dienas noslēgumu :)
04.08.2012 17:58 |

Reitings 1078
Reģ: 24.10.2009
*Hanna* - Tu pie viņas trenējies ja?
Ja jā tad tu trenējies patstāvīgi vai arī esi apguvusi un sastādijusi ar viņu treniņu programu un pēctam trenējies pati?
04.08.2012 20:26 |

Reitings 704
Reģ: 13.06.2011
Katru treniņu ņemt treneri ir dārgi un, manuprāt, nevajadzīgi. Viņa man sastādīja programmu, vienu reizi izgājām kopā katras dienas vingrinājumus un viss. Ikdienā viņa mani pavēro zālē, dažreiz pienāk klāt un palabo kaut ko, nu tā.
Atklāti runājot, jēga no tās programmas tik un tā nav liela, jo ķermenis pierod pie vingrinājumiem. Ar to, ka palielina slodzi (respektīvi, kilogramus hantelēm utt.) ir par maz. Ķermenis ir jāšokē, vingrinājumi ir jāmaina, lai, piemēram, nodarbinot rokas, trieciens būtu gan priekšpusei, gan sāniem, gan vidusdaļai. Es programmu izmantoju apmēram 3 nedēļas, pēc tam uz savu galvu sāku citus vingrojumus. Visu var atrast internetā. Viena no manām favorītēm ir Ava Cowan, man patīk viņas treniņu filozofija un vispār pieeja treniņiem. Viņai ir sava mājaslapa, kur ir video ar vingrinājumiem visām muskuļu grupām. Es paskatos, pierakstu un daru to pašu. Visiem jau gribas atnākt uz zāli un nepiepūlēt smadzeni, bet tā nekas nesanāks - regulāri jāmaina intensitāte, biežums utt.
04.08.2012 20:42 |

Reitings 129
Reģ: 08.12.2011
Varbūt varat ieteikt kādu treneri no Panatta Fitness pie Mūkusalas apļa?
Tā jau neņemtu treneri(nezinu kāda jēga no viņa), bet ir labs piedāvājums.. un vispār ja pērk parasto abonementu bez tiem treneriem, tad tur vismaz parādīs kā pie katra trenažiera jādarbojas un kur kādas podziņas jāspiež? :D
05.08.2012 00:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits