Kā Jūs domājiet vai ir iespējams savaldīt vīrieti,kuram ir draudzene un vē pāris mīļākās un ja tāds viņš ir bijis vienmēr ? kādai jābūt meitenei,lai viņš viņu nekrāptu un vairs nemeklētu mīļākās?
Dāmas,ļoti šaubos, vai, kāds no Jūsu draugiem varētu pus tik atklāti izrunāties kā es!
Es, ļoti ceru, ka Jūsu draugi ir Jums uzticami par 100%, un ,lai tā arī būtu!
Laikam jau man ir cita pasules kārtības uztvere jo uzskatu, ka, simpatijas un aizraušanās var būt pret daudzām, bet, mīlēt var tikai vienu, ko arī es daru!
Man Normunds šķiet tas gadījums, kuru dēļ daudzas sievietes uzskata vīriešus par cūkām un neliešiem. Negribu mācīt, bet padomā, kā tava sieva justos, ja gadītos uzzināt, ka esi krāpis? Nevaru iedomāties, kā tu vari viņu mīlēt, bet aiz muguras tā sāpināt. Atvaino, bet tā nav mīlestība.
Vai tad tev, nemēdz būt nekad situācijas, kad satiec kādā pasākumā puisi, kurš tev simpatizē nu ļoti, un izveidojas tāda saikne....
Patikt var daudzi, bet tas atkarīgs no katra paša tiek pieļautas situācijas, kad ir kas vairāk, vai ne :P Neesam jau no džungļiem iznākuši, ka jālec virsū visiem/am, kā sajūti fermonu smaržu, kas pievilina :D
Un, vai tāpēc es tagad esmu sliktāks kā Vīrietis?
Esmu pašpietiekams, nodrošinu labus dzīve sapstākļus bērniem un sievai, strādāju labā amatā, nedzeru,nesmēķēju, visu brīvo laiku veltu bērniem un sievai kuru mīlu?
Īstenībā, šo tēmu es ļoti vēlētos apspriest ar tām sievietēm kuras ar 1 vīrieti ir nodzīvojušas kopā vismaz 15 gadus!
normunds
Jā, vienozīmīgi esi sliktāks kā vīrietis, jo Tev nav cieņas pret savu otro pusīti un ne jau materiālais nosaka cilvēka vērtību, bet gan tas, kas ir iekšā.
Materiālais stāvoklis-šodien ir labs, rīt pilnīgi grāvī, un ko tad?
Es saprastu, ja būtu sliktas attiecības ar sievu u.t.t., bet ja tā nav, tad kur problēma.
Bet es jau savu sievu cienu un mīlu, patiesi un no visas sirds!
Un, man jau nav nekādas problēmas, kādreiz ir tikai aizraušanās!
Un, redzot kādi ir mani kolēģi, draugi tusiņos..... viņi jau mani uzskata par mājās sēdētāju!
normunds
Man tiešām ir žēl tavas sievas.
Es nesaprotu Tevi un nemaz nemēģināšu saprast, jo man tas liekas zemiski un truli darīt pāri otram, kuru it kā mīl.