90% gadījumu, ja man pateiktu, ka viņam nav tiesību, man nosistos visa apetīte. Bet par auto - viss atkarīgs no vīrieša. Ja viņam nekā cita bez auto nav ko sniegt, tad auto trūkums abu ceļus šķirs vēl ātrāk. Bet var būt tā, ka puisis ir tik fantastisks un tik ļoti sirdī iekritis, ka ziemā stāvēšana pieturā un par 2 stundām garāks ceļš autobusa blakussēdekļos liksies kā labākais, kas varētu notikt. Bet, ja vienu dienu man rozā brilles nokritīs, un es redzēšu, ka tas pats mīlnieks tā arī plāno līdz mūža galam deldēt autobusa sēdekļus, tad gan pieslēgsies prāts un sāks risināt mīklu, kur tas viss var novest, kā ar viņa mērķtiecību, kur viņš grib palikt un kur līdz ar viņu palikšu es. Tad nu pilnīgi iespējams, ka tāda mašīnas un jo īpaši tiesību nebūšana un arī negribēšana lietas var novest līdz galam.
Vadīt mašīnu man liekas ļoti vīrišķīga lieta, godīgi saku, ka ne īpaši patīk, ka to dara sievietes, savukārt vīrietim tas fakts ir kā vēl viens plusiņš. Tas vienkārši manās acīs liekas kā apliecinājums, ka viņš ir nobriedis, prot uzņemties atbildību, vadīt, ir ar asu prātu utt. :D :)