Tuvība citu cilvēku priekšā

10 gadi
Reitings 251
Reģ: 17.04.2009
Sveikas!
Kopš vakardienas man ir sasāpējies jautājums par savām attiecībām... Un gribēju uzzināt citu sieviešu viedokli par šo tēmu. :(
Vakar vakarā ar draugu bijām ciemos pie viena cita pāra. Visu vakaru viņi sēdēja blakus rociņās sadevušies, mīļojās utt., bet mans draugs bija nolicis savu krēslu pāris metru attālumā no manis , vakara gaitā praktiski vispār nepievērsa man uzmanību un kad otrs pāris pajautāja par manu nodarbošanos, draugs sāka smieties un nosauca manu darbu par pilnīgu idiotismu. Varbūt no malas varētu šķist sīkumi, bet tajā mirklī visa tā attieksme ļoti sāpēja. Kad esam divatā, viņš ir mīļuma iemiesojums. Vēlāk ejot mājās uztaisīju scēnu un jautāju, vai viņam ir kauns no manis, viņš atbildēja, ka nē... Līdzīgi ir bijis vairākās reizēs, esot kopā ar citiem cilvēkiem.

Kā ir jums - cik lielu tuvību izrādāt, kad esat cilvēkos? Un kā jūs justos šajā situācijā, kāpēc viņš cilvēkos pēkšņi izturas pret mani kā pret kkādu pēdējo mēslu? :( Jo tieši tā es vakar sajutos...
17.06.2012 14:13 |

Reitings 82
Reģ: 07.05.2012
Man ar nepatīk publiska mīļošanās, tas ir kkas tikai divu cilvēku starpā!!
Un bieži vien tiešām tas tā arī no malas izskatās, kā izrādīšanās!
Bet par to darbiņu gan nav forshi, ka viņš tā pateica_
tā nevajadzētu būt, ka Tavs mīļotais tā domā un vēl saka citiem, par to smejoties!!:/
17.06.2012 22:25 |

Reitings 895
Reģ: 29.01.2009
njā, mums sanāca diezgan līdzīgi. sākumā viņš mani vispār pat neņēma līdzi pie saviem draugiem, kad gāja tusēt. man arī šķita, ka kautrējas savu draugu priekšā būt ar mani. pēc tam pa aplinkus ceļiem man izdevās iefiltrēties viņa kompānijā, bet man pašai tur īpaši nepatika - nejutos gaidīta. tagad kkā ar sakostiem zobiem varu aiziet ar viņu un viņa draugiem kaut kur pasēdēt, bet rociņās sadevušies ar nesēžam un bučoties ar nebučojamies, ja vien nav tā pavairāk paņemts uz krūts grādīgs saturs. tad jau sāk likties, ka esam divatā. :D bet principā - esmu sapratusi, ka mans draugs nav tāds cilvēks, kurš publiski ucināsies. arī sanāk viņam kāds paskarbāks joks, bet es vairs necepjos par to kā sākumā, jo zinu, ka viņš mani mīl tik un tā. arī kāzas negaidu, zinu, ka tik liela uzmanība viņam nepatiks, tāpēc droši vien tā arī neapprecēsimies. dažreiz jau uzsit par to dusma, bet tas vispār nepalīdz. labāk to uztvert mierīgāk, jo kašķēties par tādām lietām ar tādiem cilvēkiem nav vērts - tā mēs viņiem tikai liekam izjust nevajadzīgu stresu un tuvinām attiecības letālam iznākumam. ir cilvēki, kuri ir tik kautrīgi, ka kautrējas pat izrādīt to, ka viņi ir kautrīgi... kaut kā tā.
17.06.2012 23:29 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Parasti jau mēs mīļojamies arī draugu priekšā. Atkarībā no situācijas.
Par tavu darbu gan viņš nesmuki pateica. Mani tas aizskartu. Darbs ir darbs.
17.06.2012 23:41 |

10 gadi
Reitings 251
Reģ: 17.04.2009
No šodienas izrunāšanās arī nekas nesanāca. Pusstundas laikā vienīgais teikums, ko viņš teica - visa viņa attieksme & izteikumi bija neapzināti un viņš ar savu distancēšanos neko man neesot gribējis pierādīt. Wtf? Tad sapsihojās un sāka ārdīties, kaut arī es ar viņu runāju pavisam mierīgi.
Tagad arī sēžam katrs pie sava datora, īsti pat nesarunājamies. Ai, besis.
18.06.2012 00:43 |

Reitings 895
kā jau teicu.
labāk to uztvert mierīgāk, jo kašķēties par tādām lietām ar tādiem cilvēkiem nav vērts - tā mēs viņiem tikai liekam izjust nevajadzīgu stresu un tuvinām attiecības letālam iznākumam.

redzi, tagad esat sakašķējušies.
18.06.2012 01:04 |

Reitings 1821
Reģ: 13.02.2010
Neesmu kautrīga. Ir gadījies smalkās viesībās palīst zem gada un uzsākt demonstratīvu minetu.
18.06.2012 01:05 |

Reitings 895
hanna! - :D tam nav sakara ar kautrību/nekautrību, tam ir cits apzīmējums. :) no offence
18.06.2012 01:21 |

Reitings 2258
Viņam ir komplekss, par to, ka viņam nav draudzenes ar viņaprāt krutu, foršu darbu. Diemžēl pašapziņas problēmas ir ļoooti daudziem cilvēkiem, ari džekiem, un pirmais, kur tads lohs var censties uzlabot savu pašapziņu ir izvēļēties meiteni, kura viņaprāt ir plauktiņu zemāka, un tad viņu sabiedrība nolikt, tikai pats aizmirst, ka gudri cilvēki pa gabalu redz, ka problēmas ir viņam pašam, kas pazemo meitenei, ne jau meitenei. Jebkurš darbs ir foršs un cienījams, ja tas nav noziedzīgs un pretlikumīgs.
Ja vīrieties draugu priekšā nevar mani paņemt klēpī, sabučot un visiem skaļi pateikt, ka es esmu vinam pati labākā un foršākā, tad man nemaz nevajag tādu kompleksaisnu, padomju garā audzinātu. Es uzskatu, ka vīrišķīgi ri ari uzvilkt maigi rozā kreklu un nekautrēties ne dejot, ne dziedāt, ne paust emocijas. Mums vnk lielai daļai ir drausmīga ģimenes audzināšana bijusi, seksa nav, puikas neraud, emocijas neizpauž, mīļoto cilvēku neslavē utt.
18.06.2012 10:28 |

Reitings 601
Reģ: 14.07.2011
Ir gadījies nolīst kaut kur un pamaigoties. Publiski - nē.
18.06.2012 14:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits