Izmaksā tavā vietā.

10 gadi
Reitings 1757
Reģ: 24.08.2011
Sveikas meitenes :)
Jautājums šāds- kad jūs ļāvāt savām otrajām pusītēm sev izmaksāt kaut ko? tulīt jau attiecību sākumā, vai pēc tam? Ar izmaksāšanu es domāju ko vairāk par konfektēm un biļeti uz kino.
Mans draugs gatavs jau man sūtīt naudu un biļeti, bet man kaut kā neerti, jo neesam tik ilgi kopā, lai varētu ko lūgt vai piekrist tam. kā ar jums?
10.06.2012 18:07 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Ja tagad noraidīsi viņa vēlmi tev izmaksāt, vēlāk varēsi to rūgti nožēlot, jo kāpēc gan viņam tev kko pirkt vai izmaksāt, tev taču nepatīk. Bet tad, ai, cik ļoti to gribēsies. Viņš taču tevi nespiež precēties?! Izbaudi attiecības, kamēr tajās nav iestājusies rutīna.
10.06.2012 22:34 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Ļauju vīrietim būt vīrietim. Grib mani pēc pusnakts vest uz kādu no Jomas ielas restorāniem, takš lai ved. Atvest no brīvdienām ārpus pilsētas, jo it kā esot pa ceļam :D te gan nebūs izmaksāšana, bet triekšanās prom no Rīgas uz provinci. Kādreiz nepatika, ja man izmaksā -bet tagad ir ok. Nekas, es dažreiz izmaksāju mums kafijas Statoilā :D
10.06.2012 22:41 |

Reitings 2230
ja var to atļauties, tad kas tur slikts? Ja vien tu neesi miljardiere, bet puisis ubags, tad kur problēma? ;) ļauj viņam justies kā vīrietim un neiespringsti.
10.06.2012 22:43 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ar sitadu attieksmi(nepienemu davanas) meitees ar izaudzina ņuņņas, ne viriesus! tak atlaujiet viniem jus lutinat!
10.06.2012 22:44 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Vispār es tā padomāju...es savai labākajai draudzenei ļoti bieži kaut ko izmaksāju, jo viņas finansiālā situācija it nemaz nav spīdoša. Un viņa tomēr ir mana draudzene un ir man svarīga, galu galā, es gribu ar viņu kaut kur aiziet pasēdēt un tas nenozīmē, ka viņai jāsēž un jāskatās kā es ēdu. Tāpat esmu izmaksājusi viņai arī nelielus ceļojumus.
Vārdu sakot, kā te izteicās iepriekš, ka no vīrieša ar zemiem ienākumiem es to negaidītu, bet ja cilvēks ir nodrošināts un pie tam, jo īpaši ja ir tik ļoti nodrošināts, ka konkrētās summas viņam vispār nekas nav, kādēļ lai viņš neizmaksātu? Man liktos jocīgas attiecības, kur vīrietis, kurš varētu atļauties apmaksāt ceļojumu sev un sievietei bez problēmām, nedara to tikai tādēļ, ka viņai varbūt būtu neērti. Vai vēl trakāk - nedara to tādēļ, ka viņa nevar atļauties par sevi samaksāt, bet viņš ir skopulis.
Es vispār negribu sev skopus draugus. Ne vīriešus, ne draudzenes.
Ja es nāktu no miljonāru ģimenes man vispār būtu vienalga, es labprāt pati visu vīrietim apmaksātu, ja viņš tāds nebūtu. :D
10.06.2012 22:49 |

Reitings 10
Ja tā ir puiša iniciatīva, neredzu te neko sliktu. Ja piedāvā sūtīt biļeti, tad jau vēlas tevi redzēt un dara kaut ko, lai tas tā arī notiktu. Ja vari atļauties biļeti, maksā pati. Ja nē- neatsakies no iespējas paciemoties pie drauga tikai tāpēc, ka neērti kaut ko pieņemt :)
Attiecību sākumā puisis diezgan daudzko izmaksāja, vnk viņa ienākumi bija lielāki. Es nevienu brīdi nejutos kaut ko parādā.
10.06.2012 22:54 |

Reitings 224
Reģ: 27.05.2012
Piekritu Martai, tas ir jauki, ja sievietes mak pastavet par sevi un but neatkarigas, bet nepatik, ja tas feminisms ir parspilets, ka, piemeram, Skandinavija, kur daudzi viriesi un sievietes jau sak parversties par "ono".:D Daudzas sievietes jutas ka visu varosas, bet pectam sudzas, ka viriesi memlaki, izlaidusies utt...
10.06.2012 23:01 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
nesaprotu tos kuri maksā, piedevām dārgas lietas. un parasti tie jau nav nekādi miljonāri.
laikam domā, ka tad būs kruti. nez, labāk nopirkt kko sev, piedrāzt kkādas sievietes tāpat pēc dažiem mēnēšiem/gadiem/dienām aizmirsīs un būs jākož pirkstos par pazaudēto naudu ko būtu var;ejis iztērēt kkam sev.
var tak atrast tādas kas neprasa vai izmaksā, vai arī vnk melot ka ir maz naudas un atrast kādu naivo kas ātri iemīlas un kurai vienalga par to, varbūt vēl pati izmaksātu ja ticamu stāstu izdomātu :D
10.06.2012 23:08 |

Reitings 224
sievietes tāpat pēc dažiem mēnēšiem/gadiem/dienām aizmirsīs un būs jākož pirkstos par pazaudēto naudu ko būtu var;ejis iztērēt kkam sev.
Par ko nu katrs doma! Ja tev ir tada filozofija, tad nav brinums, ka esi viens.:D Tev laikam nav veicies ar kadu sievieti. Es piemeram, neaizmirstu. Galvenais, ka tas ir no sirds, ipasi, ja darga davana ir kada sadzive noderiga-man tas ir portativais dators, un dots devejam atdodas.
10.06.2012 23:45 |

Reitings 386
Reģ: 17.05.2012
jau no pasa sakuma izmaksa visu, bet reizem ari pati censos uzstat, lai es varu izmaksat, vins papukst papukst, bet lauj un pats ir apmierinats, un man ari sirdsapzina mieriga :)
bet puisis nekad neko neliek izmaksat..
10.06.2012 23:46 |

Reitings 1854
protams, es draugiem un radiniekiem izmaksāju. tie tomēr ir uz ilgu laiku un ir uzticamāki. kkādas sievietes? nav tā vērts. pēc citu pieredzes spriežot.
dots devējam atdodas tikai tad ja dod kādam kas tik tiešām var kkādā vērā ņemamā veidā atmaksāt. sievietes parasti to nevar.
10.06.2012 23:48 |

Reitings 386
Reģ: 17.05.2012
nu vot, mikstais, tiesi tapec savos cik tur gados vel esi nevainigs un nepieredzejis...
10.06.2012 23:52 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Man arī tas liekas itin pieņemami. Lou, tu teici, ka izmaksā draudzenei? :D hehe, man tas liekas tik jauki! Šobrīd ir tā, ka es strādāju, draudzene ne, tad nu parasti piektdienu izklaides un kafejnīcas iet uz mana rēķina. Bet bija laiks, kad pati vienmēr biju bez līdzekļiem, un palīdzēja viņa. Veselīga beznosacījumu simbioze un rūpju paušana.
Ja vīrietis izmaksā, tātad viņam rūp sievietes labsajūta, turpretī sieviete gādā par vīrieša labsajūtu ar savu sievišķīgo dabu.
11.06.2012 00:11 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
switched on, tieši tā, par to rūpju paušanu arī. :) Es vienkārši arī iedomājos, ka ne visi tā dara un esmu redzējusi sievietes, kuras pat savām vistuvākajām draudzenēm neizmaksās nevienu pašu pasēdēšanu kafejnīcā, kaut gan varētu to atļauties, un drīzāk tad nekur neies kopā, ja jau otra nevar atļauties.
Tādēļ kā jau teicu - neciešu skopuļus, ne vīriešus ar kuriem esmu attiecībās, ne sievietes ar kurām draudzējos.
11.06.2012 00:21 |

Reitings 224
Tiesi ta, neciesu kapeiku pisejus, kuriem viss grozas par un ap naudu. Tas ta sirsnigi, es izmaksaju draudzenei, ja vinai nav naudas uz doto momentu, un mes abas abpuseji pavadam jauku laiku kopa. Es nemeru nauda patiesi labu draudzibu, ja vina ir jauka sarunu biedrene un palidz ar savu padomu un otradi.:)
11.06.2012 00:29 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Domaaju, ka ja tu pati saac par visu maksaat un viirietim to neljauj, tu vinjam atnjem dalju viirishkiibas, par kuru peec tam pashaam sievieteem ir jaasuudzaas. Viirietis tomeer ir viirietis un sieviete ir sieviete, bet tas arii nav tik viennoziimiigi, jo arii viirietim var buut kriizes situaacijas dziivee un kaapeec tad lai sieviete neatbalstiitu, taapat kaa Lou mineeja, ka izmaksaa arii saviem draugiem un draudzeneem, ja veelas ar vinjiem pavadiit kopaa laiku un vinjiem tajaa briidii ir chaabiigi ar naudu. Protams - viirietis 20gadnieks - students atskirsies un 30gadnieka, tas arii jaanjem veeraa.
11.06.2012 00:45 |

Reitings 1854
Ja vīrietis izmaksā, tātad viņam rūp sievietes labsajūta, turpretī sieviete gādā par vīrieša labsajūtu ar savu sievišķīgo dabu.

tas ir joks vai nopietni? sievietei drīzāk būtu jāmaksā par to, jo nekāda labsajūta vīrietim no tā nav, tikai ātrāk noveco un zaudē nervus.
11.06.2012 08:15 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
es saviem bijušajiem esmu atļāvusi izmaksāt,jo viņi pelnīja labi un viņi tā vēlējās.tas vīrietim iedod pašpārliecinātību un to,ka viņš ir spējīgs parūpēties par sievieti. :) pie tam es nepelnu tik daudz lai varētu staigāt uz regulāriem randiņiem un maksāt pati par sevi.protams leksusu vai dzīvokli es nepieņemtu.biļetes pie viņa - jā.pieņemtu.
11.06.2012 12:01 |

Reitings 1487
Reģ: 04.11.2010
Vienmēr izmaksā. Man plika pipele nav vajadziga. Liekss stress un ginekologa izdevumi. Skopie kapeiku pisēji lai zosīm paliek. :D
11.06.2012 12:03 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Man liekas ok, ja izmaksā, protams, saprātīgās devās. Mani drīzāk pārsteidz tas, ka mūsdienās daudzas meitenes jūtas bez maz vai vainīgas, kad viņām izmaksā un velk savus makus ārā visās situācijās un pēc tam vēl brīnās, ka viņām vēlāk neko nepērk un neizmaksā :D
11.06.2012 12:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits