kad man bija 14-16 , tad protams, tusēšanās vien bija prātā un dzēru es visu ko deva, šnabis un tādas lietas, absinti un viss pārējais, tagad kad esmu jau pilngadīga, man vairs pat ne tusēšanas nav prātā, reti eju uz klubiem, bet ne jau piedzerties, dažreiz vienkārši labi padejot, parunāties, vairāk gan patīk kādi tematiskie vakari vai karaoke. Jā, uznāk kad piektdienas vakarā ar draugu izdzeram pa aliņam(ļoti garšo tuborg), svētkos šampanietis, vīns-negaršo, kad esmu restorānos, kafejnīcās-patīk pameiģināt kokteiļus, šnabi vispār nedzeru,ja tik kokteiļos iejauktu,neesmu piedzērusies jau 2 gadus! Dzeru, to kas garšo, nedzeru, lai piedzertos, man mierīgi pietiek ar vienu aliņu vai glāzi , neuzskatu to par neko sliktu, un tā kā tagad vasara tad jau sāksies d-light, aliņu un vieglo kokteiļu laiks. Nenosodu tās kuras dzer katru nedēļu vai dienu- ja tikai zina mēru, tiešām nepatīk skatīties uz novēmušām meitenēm, kas streipuļo un izskatās pēc lētām maukām (ups).. un tās kas nelieto vispār- apsveicami :)