Mīļotā attieksme

Reitings 252
Reģ: 07.04.2012
Nu jau kādu laiciņu esmu stāvoklī. Viss ir lieliski, tikai mani nedaudz satrauc drauga attieksme. Nesen bija vecāku nodarbības, uz tām es devos viena, jo draugs itkā nevarēja tikt (pēc attieksmes jutu, ka īpaši arī nevēlas izbrīvēties). Nākamajā nedēļā man būs USG, izskatās, ka arī tur man būs jādodas vienai.

Esmu teikusi, cik daudz tas man nozīmē un bērniņu taču radījām kopā, bet viņu tas šausmīgi nesaistot, viņam vairāk interesējot "gala rezultāts".

Kad aicināju viņu uz vecāku nodarbībām teica - "Pieraksti, ja kas svarīgs, pēc tam atstāstīsi."
Par USG - "Ko es tur darīšu? Vai tad man to punci baudīs?"

Varbūt daudzas šeit nekādu problēmu nesaskatīs, bet vai tiešām vīrietim šādas lietas šķiet tik nenozīmīgas un neinteresantas? Kā ir/ bija Jūsu vīriešu attieksme?
06.05.2012 22:41 |

Reitings 636
Reģ: 29.01.2009
+ lauvens
06.05.2012 23:42 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
*nemainīs
06.05.2012 23:43 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
virago, neviens jau nesaka, ka kļūs lasot grāmatas par vecākiem. Bet labāk procesus izprot gan, krietni labāk. Arī to, kā ar mazo dzīvībiņu apieties pirmajos mēnešos, ir svarīgi uzzināt abiem. Tā pat arī vīrietim ir jāstāsta par to, kā sieviete jutīsies pirms/pēc dzemdībām, lai viņiem nav pārsteigums, kamdēļ sieva/draudzene ir piekususi, kamdēļ no seksa jāaturas ārsta noteiktais laiks utt. tas, manuprāt, ir tikai normāli.
06.05.2012 23:48 |

Reitings 227
Reģ: 26.09.2011
Piekrītu lauvēnam.
Vīrietis,kurš teiktu,ka nav laika,ir jāstrādā un neizrādītu nekādas jūtas,interesi par gaidāmo mazuli nemaz negribētu sev blakus. Autorei iesaku izrunāties,tomēr kopīgs bēbis gaidāms :)
06.05.2012 23:51 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Tas jau nav nekas slikts, es tikai to atbalstu. Bet tas ir jārunā topošajiem vecākiem ABIEM! Jo mēs šeit esam cilvēki ar dažādu dzīves pieredzi un uzskatiem par ģimeni un citām lietām. Ja autore tā arī turpinās sūdzēt bēdas citur, tad problēma no tā neatrisināsies.
06.05.2012 23:53 |

Reitings 16
Reģ: 25.04.2012
Viirietim liekaas,ka vinjs savu darbu ir paveicis ;) Bet taa nebuut nav ;) Uzskatu,ka viirietim ir jaabuut klaat taados pasaakumos.Ja ne katru reizi,tad vismaz kaadu reizi no visaam...Bet nu ja nav viirietim interese par to,nevajag arii uzspiest.Ar to neko nepanaaksi...
07.05.2012 00:04 |

Reitings 102
Reģ: 24.11.2010
Vīrieši ir dažādi, bet tie kas ir man apkārt (paziņu, draugu un koleģu lokā) visi ir brīvprātīgi gājuši kopā ar sievieti uz USG, apmeklēja kursus un visādi citādi atbalstījuši savas pusītes. Nevaru aizmirst skatu, kad priekšnieks (41 gads, 2 bērni, visai skarbs vecis), riņķoja pa ofisu ar dullu smaidu un skaitīja minutēs līdz laikam, kad jābrauc uz USG, jo dikti gribēja redzēt mazo un dzirdēt viņa sirdspukstus un vēlāk visiem rādīja mazā pirmo bildi. Protams, ka visi bijām šokā :D
Manuprāt vīrietim ir morāli jāatbalsta sieviete, bērna gaidīšanas prieks un rūpes ir jādala uz diviem,tas tak ir tikai normāli!
07.05.2012 10:05 |

10 gadi
Reitings 13809
Ja neplānojat, ka vīrietis būs līdzās dzemdībās, tad kursu lietderību apšaubu, bet, ka nevēlas iet uz USG - tas man liekas ne īsti labi.
Neesmu gan vēl bijusi stāvoklī un arī tagad neesmu, bet vīrs ir teicis, ka obligāti ies līdzi uz USG, jo viņam tas šķiet svarīgi.
07.05.2012 10:26 |

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Manejasi ir ļoti līdzīgs. Viņš man saku, nu tu man pēc tam passtāstīsi. Uz USG gan nāks līdzi.
07.05.2012 10:39 |

Reitings 539
Topošo vecāku nodarbībām jābūt obligāti apmeklētām, ja tiek plānotas ģimenes dzemdības. Citādi nav ko spiest, lai neiet, varbūt sabijies ir vai kas..
Uz USG gan varētu aiziet, jo interesanti taču ieraudzīt kā mazais tur dzīvojas vēderā. Ja neinteresē, tad uz 1.USG aizej viena, parādīsi šim mazā bildīti, varbūt uz 2.USG pats gribēs aiziet.
07.05.2012 10:40 |

Reitings 539
Saki vēl, ka USG uzzinās vai būs puika vai meitene, jāieinteresē kaut kā.
07.05.2012 10:42 |

Reitings 807
Reģ: 20.04.2010
Nē, neuzskatu, ka tas ir normāli.Bet - vairumam vīriesu tēva instinkts parādās tikai tad, kad mazais jau uz rokām. Galvenais nepārdzīvo. Mēģini parunāt, ka Tev svaŗīgi, lai viņš Tev blakus
07.05.2012 10:45 |

Reitings 2728
Tā nav nekāda norma, ka vīrietis izvairās no pirms dzemdību nodarbībām, USG vai citiem, manuprāt, svarīgiem bērniņa gaidīšanas posmiem. Es tādu večus uztveru kā prastus apsēklotājus un man būtu ļoti skumji ap sirdi, ja man no tāda būtu lemts palikt stāvoklī. Kursos māca nevis kā bērns jāaudzina, bet palīdz saprast kā norisinās dzemdības, kā vīrietis tajās var palīdzēt sava bērna mātei, kā pirmajā laikā mazuli aprūpēt. Manuprāt, tas ir jāzina ABIEM vecākiem, lai arī tēvs var iesaistīties bērniņa aprūpē un veidot kontaktu ar mazo. Arī dzemdībās gribētu, lai bērna tēvs ir blakus, jo nereti tās ilgst daudzas stundas un man nebūtu ērti palikt pilnīgi vienai slimnīcas zālē, kur pa laikam svešs cilvēks pieskrien uzmest aci kā tad man sokas!

Lady, varbūt parunā nopietni ar draugu un nekautrējoties norādi, ka Tev tas viss ir svarīgi. Iespējams viņš tā rīkojas ne jau tādēļ, ka gribētu ko sliktu, bet vienkārši nespēj iejusties Tavā ādā un nesaprot, ka vēlies, lai viņš piedalās gaidīšanas procesā.
07.05.2012 11:06 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
domāju,ka tas atkarīgs no vīrieša..
zinu,ka manējais nāktu,ja es viņam palūgtu, bet zinu arī to,ka darbā jau speciāli brīvdienu viņš neietu un neņemtu.
es laikam neko tādu tur nesaskatu. ja tevi mīļo, glauda punci, apņem vakaros, domā par nākotni ikdienā, tad tas,ka viņš negib nākt uz šādiem pasākumiem neko nenozīmē...
godīgi sakot, manējais ir ļoti gādīgs vīrietis,bet laikam uz kaut kādiem vecāku pasākumiem viņš negribētu iet....
07.05.2012 11:30 |

Reitings 39
Reģ: 15.01.2012
aha, piekrītu zilbuliitei.

Nenoraksti viņu. Un nevelc līdzi uz dzemdībām.
07.05.2012 11:41 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
es gan buuutu ļooooooti aizvainota ja mans vīrs/draugs/ tā pateiktu un attiektos! Jo, es negribetu justies viena bērninja gaidisanas laikā! Man butu ļoti svarigi kopā iet uz nodarbibam, kopā iet uz USG kopā braukt peldeties un darit visas citas lietas, kas jādara... Un vispar es uzsaktu, ka sievietei tas lielaakais svarigakais un atbildigakais darbs pasaulē iznesat puncī bērninju, tapec manuprat virietim tajā laikā sievietei jānodrošina pilnigi viss saakot ar vinjas mazajam kaprizitem un beidzot ar atbalstu! Jo šajā laikā sieviete ir kā kritāla vāze, kam jābalstās uz akmens cieta pamata! :)
Un veel es uzskatu, ka bērnu radija abi kopā, un tieši taa kau lauvens teica - sieviete visu daris un kad piedzemdes tad nu vot labais tētis būs tētis! nekā. !
07.05.2012 13:23 |

Reitings 72
Reģ: 25.01.2010
Paklausieties ,jūsu mammas arī tēvus vilka līdzi un visu laiku kladzināja cik milzīga būs dzemdes atvere ??? Domāju 99% atbildēs ,ka nē un vai tāpēc tēvi bērnus mazāk mīlēja ?
Attopstieties sievietes mīļās, daba ir iekārtojusi jūs iznesāt bērnu un tas ir viņas pienākums 9 mēnešu ! Vīrietim nav jābūs nonstopā jums klāt ,jāglauda vēders un jāklausās par dzemdībām.
Es labāk priecātos ,ka vīrs strāda un gādā maizi ģimenei nevis izbrīvē brīvdienas kaut kādam nodarbībām ! Smieklīgi !
Sievietes darbs ir piedzemdēt veselu bērnu ,vīrietim pelnīt iztiku nevis nodarboties ar visādām muļķībām .

Sievietes mūsdienās pamatīgi izlaidušās, galvenais lai tik vīrs ir klāt ! Piedodied ,bet tās kuras ir vīru klātbūtnē dzemdējušas ,baigi jums tie vīri bija noderīgi tajā procesā ???

Vīrs man dzemdībās nebūs klāt pat ja pats gribēs, nav tas nekāds šovs ! Uz pārbaudēm nestiepšu līdzi !
09.05.2012 11:30 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
neesmu bijusi stāvoklī,bet manuprāt,ja bērniņš ir plānots un gribēts, tad arī vīrietim būtu jāatrod laiks,lai aizietu uz usg,paskatīties kā mazais aug .
par tiem vecāku kursiem vēl ok,ja manējais būtu aizņemts darbā,varbūt saprastu.

tomēr jūs būsiet ģimene un dibināt to kopā :)
ja vīrietis nevar iznēsāt bērnu un paciest to,kas jāpacieš mums sievietēm,tad vismaz pārējā viņam būtu jāpiedalās :)
09.05.2012 11:36 |

Reitings 535
piekrītu SHADY tieši to pašu gribēju rakstīt ,man ir 2 bērni un gāja līdzi tik uz pēdējo usg ,kur visu labi var saprast un redzēt un tad ar ja var pasaka dzimumu,bet ā neuzskatu ka kopā jaapmeklē visas nodarbības ko tik jaunā mammiņa nesagrib.Vīrietim ļoti svarīgi ir nopelnīt naudu lai varētu nodrošināt savu jauno ģimeni un tas viņus uztrauc daudz vairāk nekā nodarbības.
09.05.2012 11:59 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
labrīt,mīļās meitenes
ne jau dzemdes atveri pētīs usg, bet gan uz mazuli paskatīsies un paklausīsies sirdspukstus
nezinu kādam jābūt vīrietim,lai ko tādu gribētu palaist garām,gaidot mazuli.

usg jau neiet 3 stundas
tur kādas 20min,kaut vai super strādīgie vīrieši,kurus jūs te naivi attaisnojat (acīm redzot tāpēc,ka negribat justies sliktāk,jo jūsējie nav gājuši,vai neies līdzi) var paņemt pusdienlaiku un kaut iekāpt mašīnā,autobusā vai taksī,lai aizbrauktu un kaut uz mirkli redzētu mazuli vai dzirdētu sirsniņu.
tādas,kas tos vīriešus attaisno un visu grib,dara un pašas,pašas,pašas.. tāda arī viņus izlaiž un padara par tizleņiem un garīgiem idiotiem.jo sieviete nav nekāds visu varošais teriminators,īpaši jau gaidot mazuli.
un tad jūs brīnaties,kāpēc jūs nelutina,neparūpējas un nenes ziedus. bet priekš kam lutināt visu varošo temrinatoru,kas pati ar visu tiek galā?
09.05.2012 12:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!